Last Post Wins !!!11one
- Boby
-
filmofil
- Asfodel
Patricia Highsmith je slično izjavila da bi učinilaBoby wrote:A koji bi bolesni um mogao postaviti ovakvo pitanje? Više bih poštivao Jacka Trbosjeka nego li nekog tko bi izabrao psa ispred dijeteta.john_constantine wrote:eh, ta provokativna pitanja "biste li spasili dijete ili psa iz požara?" Ma jbt, šutneš psa nogom kroz prozor i spasiš dijete.![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Je, tu si u pravu samo kaj to pitanje koje je cons riješavao nije bilo namjenjeno cuckima već nama ljudima.filmophil wrote:pa ajmo uzeti big pikčr...i malo dijete i pas su živo biće...jedina razlika je što je to dijete naša vrsta pa je normalno da bi uzeli dijete, ali pitaj psa kog bi spasio u toj situaciji
-
Filmoznalac
Je li istina da je Al Pacino rekao da mu je najbolja uloga/film u karijeri Scarface. Baš čitam to sada, ali ako netko od vas zna za to, jel ko čuo za to?
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- Boby
Baš mi je drago da sam tek sada za nju čuo.Asfodel wrote:Patricia Highsmith je slično izjavila da bi učinilaBoby wrote:A koji bi bolesni um mogao postaviti ovakvo pitanje? Više bih poštivao Jacka Trbosjeka nego li nekog tko bi izabrao psa ispred dijeteta.john_constantine wrote:eh, ta provokativna pitanja "biste li spasili dijete ili psa iz požara?" Ma jbt, šutneš psa nogom kroz prozor i spasiš dijete.![]()
Samo što je ona spomenula mačića i u malo humanijem kontekstu. Naravno, samo teoretski.
-
filmofil
ma znam, ali samo kažem da pitanje nije uopće bolesno kako možda nekima na prvi pogled izgled već se kroz to pitanje može vidjeti puno toga o načinu razmišljanja pojedinca...npr da imam nekog cuku 10god i da mi je nepoznato dijete u stanu (hipotetski govorim) jaaaako dobro bi razmislio dal bi spasio dijete od požara ili svog milog dragog cukuBoby wrote:Je, tu si u pravu samo kaj to pitanje koje je cons riješavao nije bilo namjenjeno cuckima već nama ljudima.filmophil wrote:pa ajmo uzeti big pikčr...i malo dijete i pas su živo biće...jedina razlika je što je to dijete naša vrsta pa je normalno da bi uzeli dijete, ali pitaj psa kog bi spasio u toj situaciji
boli mene kurac kaj je ovo ljudska osoba, al ovo je moj cuko kojeg volim
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
filmophil wrote:ma znam, ali samo kažem da pitanje nije uopće bolesno kako možda nekima na prvi pogled izgled već se kroz to pitanje može vidjeti puno toga o načinu razmišljanja pojedinca...npr da imam nekog cuku 10god i da mi je nepoznato dijete u stanu (hipotetski govorim) jaaaako dobro bi razmislio dal bi spasio dijete od požara ili svog milog dragog cukuBoby wrote:Je, tu si u pravu samo kaj to pitanje koje je cons riješavao nije bilo namjenjeno cuckima već nama ljudima.filmophil wrote:pa ajmo uzeti big pikčr...i malo dijete i pas su živo biće...jedina razlika je što je to dijete naša vrsta pa je normalno da bi uzeli dijete, ali pitaj psa kog bi spasio u toj situaciji![]()
Ukoliko se zajebaješ- loša šala, ukoliko ne- no comment.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
filmophil wrote:ma znam, ali samo kažem da pitanje nije uopće bolesno kako možda nekima na prvi pogled izgled već se kroz to pitanje može vidjeti puno toga o načinu razmišljanja pojedinca...npr da imam nekog cuku 10god i da mi je nepoznato dijete u stanu (hipotetski govorim) jaaaako dobro bi razmislio dal bi spasio dijete od požara ili svog milog dragog cukuBoby wrote:Je, tu si u pravu samo kaj to pitanje koje je cons riješavao nije bilo namjenjeno cuckima već nama ljudima.filmophil wrote:pa ajmo uzeti big pikčr...i malo dijete i pas su živo biće...jedina razlika je što je to dijete naša vrsta pa je normalno da bi uzeli dijete, ali pitaj psa kog bi spasio u toj situaciji![]()
i onda ti cucko krepa od starosti za 2 dana

- Wendigo
^^filmophil wrote:ma znam, ali samo kažem da pitanje nije uopće bolesno kako možda nekima na prvi pogled izgled već se kroz to pitanje može vidjeti puno toga o načinu razmišljanja pojedinca...npr da imam nekog cuku 10god i da mi je nepoznato dijete u stanu (hipotetski govorim) jaaaako dobro bi razmislio dal bi spasio dijete od požara ili svog milog dragog cukuBoby wrote:Je, tu si u pravu samo kaj to pitanje koje je cons riješavao nije bilo namjenjeno cuckima već nama ljudima.filmophil wrote:pa ajmo uzeti big pikčr...i malo dijete i pas su živo biće...jedina razlika je što je to dijete naša vrsta pa je normalno da bi uzeli dijete, ali pitaj psa kog bi spasio u toj situaciji![]()
- Sammy
ajmo razmisljat ko pas..bi li pas prije spasio svoje štene ili ljudsku osobu iz vatre? vjerovatno bi pobjegaojohn_constantine wrote:eh, ta provokativna pitanja "biste li spasili dijete ili psa iz požara?" Ma jbt, šutneš psa nogom kroz prozor i spasiš dijete.![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.