Last Post Wins !!!11one
-
Filmoznalac
Nema veze, ima isto ljudi koji nisu gledali pa ga stavljaju među najbolje filmove, da nisi među njimaWendigo wrote:ja još nisam gledao kuma..
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- elrania
- boyko
ni ja donekle,jer sam ga gledal jako,jako davno i skoro pa se nićeg ne sjećam.nit ne znam dal mi je bil dobar il ne...elrania wrote:ni ja i nekako mi je svejedno. ima vremena.Wendigo wrote:ja još nisam gledao kuma..
al već dogo razmišljam o tome da bi ga moral ponovno pogledat,al nikak da to napravim
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
Ja sam mozda odgledo 5 min na tv-u i bio mi dosadanboyko wrote:ni ja donekle,jer sam ga gledal jako,jako davno i skoro pa se nićeg ne sjećam.nit ne znam dal mi je bil dobar il ne...elrania wrote:ni ja i nekako mi je svejedno. ima vremena.Wendigo wrote:ja još nisam gledao kuma..
al već dogo razmišljam o tome da bi ga moral ponovno pogledat,al nikak da to napravim

- Scarface
Evo, kemiju san dobija 4, zadovoljan san (predmet od 17 ECTS bodova), mada mi je žaj šta san jedan pismeni malo bodova uvatija i zbog toga nisan moga imat 5. A sad na tjedan i po praznika. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Scarface
elrania wrote:koliko vam je anatomija nosila?Ghostface wrote:Evo, kemiju san dobija 4, zadovoljan san (predmet od 17 ECTS bodova), mada mi je žaj šta san jedan pismeni malo bodova uvatija i zbog toga nisan moga imat 5. A sad na tjedan i po praznika.
23. Evo baš su bile danas prijave za demonstrature, al nisan stiga od usmenog, vidit ćemo za idući tjedan (mada ne znan oće li mi se dat ić od Trogira do faksa samo za to).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Scarface
Da, baš je brutalno. Inače, jesi počela slušat koje nove predmete i jesu li dojmovi i dalje pozitivni?
- elrania
i vise nego pozitivni; jos sam uvijek u fazi odusevljenja. prakticki mi je sve dobro, a imam i jedan izborni (o mjernim aparatima i nacinima obrade signala itd) s dosta fizike sto me dodatno razveselilo.Ghostface wrote:Da, baš je brutalno. Inače, jesi počela slušat koje nove predmete i jesu li dojmovi i dalje pozitivni?
jedini zajeb je blokada koja me umrtvila skroz. hiberniram doma i ne znam kud cu sa sobom, a dosad sam uredno ucila i pripremala kolokvij koji je trebao biti danas.
bioloska mi je super i bas mi fali tih malo vise biolosko-medicinskih kolegija.
a inace kazu da su prve dve godine malo dosadne...
- Scarface
- john_constantine