Last Post Wins !!!11one
-
Filmoznalac
-
Filmoznalac
- john_constantine
he, kako sam danas sredio dvije muhe jednim udarcem.
Lik je vozio robu, mislim, radi gluposti, umjesto da čeka da bude gotovo, pet šest komada, on svaki čas vozi 2 - 3 i onda poslije deset minuta opet toliko, i nije vratio traku na mjesto gdje vozi robu. Ja sam ga prvi put upozorio zbog toga, jer mi je pala roba radi njega, a on se samo smijao tome. E ovaj put nisam ništa rekao, i vidim onog što me hračnuo kako vozi robu, ništa ne primjećuje...
Ova budala se svađa s radnicom koja mu je kazala da odnese tu robu jer je gotova, a on njoj neka si ga gurne u onu stvar i kako samo gura robu svaki čas. A ona druga roba samo ide, i imao sam priliku upozoriti ili poravnati, ali nisam. Samo sam se pravio da ne znam što se događa. I sve mu je opalo, popizdio koliko je bijesan (ujutro je cvilio, cendrao i gnjavio druge jer se porezao po usnici
čovječe, ima 53 godine i ponašao se kao mala beba ujutro, svi su to morali znati). Sve je opalo i kune majku, a taj drugi lik odmah traži dežurnog krivca i meni govori da sam ja trebao gurnuti robu. Ja sam samo mahnuo rukom nema me ne miješa u to i otišao. Bilo je gušt slušati ih kako se svađaju dok sam sortirao robu. 
Ova budala se svađa s radnicom koja mu je kazala da odnese tu robu jer je gotova, a on njoj neka si ga gurne u onu stvar i kako samo gura robu svaki čas. A ona druga roba samo ide, i imao sam priliku upozoriti ili poravnati, ali nisam. Samo sam se pravio da ne znam što se događa. I sve mu je opalo, popizdio koliko je bijesan (ujutro je cvilio, cendrao i gnjavio druge jer se porezao po usnici
Michel puši karu.
- john_constantine
stažer - etažer, radim u skladištu, već tri godine, inače radim sve što treba, gore, dolje, nosim kutije, što mi šef kaže, pomažem za strane i to. Mrzim biti besposlen i uvijek učim nešto novo tako da neću zauvijek biti u tom skladištu... Otkad su počela ta otpuštanja starih i nesposobnih, sada trenutno sortiram robu po rednim brojevima, organiziram, slažem, i nadzirem. Tako ću raditi taj dio posla do iduće godine kada ovaj konačno otiđe u tu svoju penziju, pa ću ja raditi većinu poslova, a to ostaviti njemu, pa mi neka cendra što nema vremena čitati novine, pušiti i pričati s curama, dok ja samo radim.Ghostface wrote:A šta ti uopće radiš?
Michel puši karu.
- john_constantine
ma sve to vraćanje onog duga što su me šikanirali i maltetrirali prvu godinu. Ništa mi nisu htjeli pokazivati, niti dati da pošteno radim kako trebam, niti surađivati, samo predbacivati s svojim predrasudama o nagluhosti. A nisam mogao ništa, nego trpjeti i promatrati za strane. E sada kada sve znam, više ne trebam nikoga, organiziran sam, ne slušam više "loše" savjete u vezi posla, efikasno radim, i ne volim lijene bitange.A$H wrote:Cons pa ti si kao superjunak na poslu..
A gle, vjerujem da si kada si dobar s drugima, tako se ti to vraća. Ja sam bio dobar s svima, i sada nakon tri godine sam izdvojio te "najgore", ignorirao i oni su pizdili i ostali nemoćni. A ovaj dobar kolega, s njim sve dijelim od hrane do pomoći u poslu. ajvar na sendvić za gablec, čokolada, čvarci i slično. Drugi mi isto tako pomažu i pričaju.
Michel puši karu.