Skinulo se oboje, idem taman pogledati Eden Lake. Hvala na preporuci.shuma wrote:El rey de la montaña (2007) aka KIng of the hill
Film je odličan.. Španjolci su definitivno dokazali da znaju snimit horor koji nimalo ne liči večini naivnih amerskih sračaka.
Uvjerljiv , šokantan, odličan twist. Ako vam se svidio Eden Lake.. to je to!
Ako idete skidat jedino riješenje je da nađete link sa dvd sadržajem koji posjeduje engl titlove jer niko nije bio u stanju napravit prijevod izgleda..
Koji ste horror zadnji gledali?
-
atha
- Sammy
govori za sebe, ti to jedini ovdje tvrdisMeštar film wrote:Pa tebi sam rekao jer ne znaš, a pošto se snimaju filmovi sa serijskim ubojicamaali dobro nema vezem važno da smo to riješili i da znamo da je on najveći, gotovo, over.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
- DrugsBunny
- Boby
-
Filmoznalac
On je nedavno proglašen najboljim vampirom.Boby wrote:Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.Wendigo wrote:interview with vampire
po 5. ili 6. put..
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- Wendigo
tak je. među prvih 5 vampirskih filmova.Boby wrote:Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.Wendigo wrote:interview with vampire
po 5. ili 6. put..
-
Filmoznalac
The Puppet Masters
Zbog brzine kojom se događaji odvijaju nisam imao vremena obratiti pažnju na likove, koji su, uglavnom prazni. Ali, zato je zabavno vidjeti Donalda Sutherlanda kako se sa sličnim problemom suočava kao sasvim drukčiji karakter. Eric Thal je prilično blijed kao njegov sin, a ni Julie Warner se nije istakla. Ipak, visoki produkcijski standardi, uvjerljivi spec-efekti i par dobrih karakternih epizodista (David, Belzer) su dovoljni da gospodar lutaka budu preporučeni kao neobavezna, ali kvalitetna zabava.
6.5/10
Zbog brzine kojom se događaji odvijaju nisam imao vremena obratiti pažnju na likove, koji su, uglavnom prazni. Ali, zato je zabavno vidjeti Donalda Sutherlanda kako se sa sličnim problemom suočava kao sasvim drukčiji karakter. Eric Thal je prilično blijed kao njegov sin, a ni Julie Warner se nije istakla. Ipak, visoki produkcijski standardi, uvjerljivi spec-efekti i par dobrih karakternih epizodista (David, Belzer) su dovoljni da gospodar lutaka budu preporučeni kao neobavezna, ali kvalitetna zabava.
6.5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- Scarface
Asfodel wrote:Ajme ljudi, jel vama treba crtat da je lik troll
@filmophil - valjda sad shvaćaš kako glupo izgledaš dok ozbiljno raspravljaš s njim
A ja bi zato tija znat zašto se onda tu budalu ne izbaci? Već san par puta prije apelira na to, jer ovo nije prvi takav nick, i niko od moderatora ništa. Nije da me je posebno briga, al ipak se forum truje za kurac.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Aha, čul sam za to. I još jednom bum ponovil; šteta kaj ovaj serijal nije mogao zaživjeti. Da je snimljen danas, ziher bi se nastavci krenuli štancati jedan za drugim.Filmoznalac wrote:On je nedavno proglašen najboljim vampirom.Boby wrote:Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.Wendigo wrote:interview with vampire
po 5. ili 6. put..
- Scarface
Boby wrote:Aha, čul sam za to. I još jednom bum ponovil; šteta kaj ovaj serijal nije mogao zaživjeti. Da je snimljen danas, ziher bi se nastavci krenuli štancati jedan za drugim.Filmoznalac wrote:On je nedavno proglašen najboljim vampirom.Boby wrote: Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.
I to ne bi bilo dobro, ovako imamo jedan dragulj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
- Boby
Yep.A$H wrote:on je radjen po sljedece dvije knjige..ali da je mogao bolje ispsat, mogao je..bolje da su jednu po jednu knjigu snimili..Wendigo wrote:zar nije "queen of the damned" svojevrsni nastavak? mislim po priči, lestat itd...
@ghostface
Pa ako se uzmu za primjer LOTR ili Harry Potter, nije da su se ti nastavci previše razilazili u kvaliteti. Mogao je Jordan, s Rice koja bi i dalje bila scenaristica, sasvim lijepo prenjeti ostatak sage. Tim više što su daljnji nastavci znatno itrigantniji od prvijenca.