Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
atha

Post by atha » 15 Nov 2009, 20:20

shuma wrote:El rey de la montaña (2007) aka KIng of the hill

Film je odličan.. Španjolci su definitivno dokazali da znaju snimit horor koji nimalo ne liči večini naivnih amerskih sračaka.
Uvjerljiv , šokantan, odličan twist. Ako vam se svidio Eden Lake.. to je to!

Ako idete skidat jedino riješenje je da nađete link sa dvd sadržajem koji posjeduje engl titlove jer niko nije bio u stanju napravit prijevod izgleda..
Skinulo se oboje, idem taman pogledati Eden Lake. Hvala na preporuci. :)

Sammy

Post by Sammy » 15 Nov 2009, 20:47

Meštar film wrote:Pa tebi sam rekao jer ne znaš, a pošto se snimaju filmovi sa serijskim ubojicama :roll: ali dobro nema vezem važno da smo to riješili i da znamo da je on najveći, gotovo, over.
govori za sebe, ti to jedini ovdje tvrdis :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Nov 2009, 21:23

Ajme ljudi, jel vama treba crtat da je lik troll :pointlaugh:

@filmophil - valjda sad shvaćaš kako glupo izgledaš dok ozbiljno raspravljaš s njim :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 15 Nov 2009, 22:29

Re-animator 9/10 - nije čista desetka jer mi se rasplet na trenutke činio stupidnim
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Nov 2009, 23:03

interview with vampire
po 5. ili 6. put..

Boby

Post by Boby » 15 Nov 2009, 23:19

Wendigo wrote:interview with vampire
po 5. ili 6. put..
Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 16 Nov 2009, 01:05

Boby wrote:
po 5. ili 6. put..
Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.
On je nedavno proglašen najboljim vampirom.
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Nov 2009, 01:06

Boby wrote:
po 5. ili 6. put..
tak je. među prvih 5 vampirskih filmova.

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 16 Nov 2009, 01:39

The Puppet Masters

Zbog brzine kojom se događaji odvijaju nisam imao vremena obratiti pažnju na likove, koji su, uglavnom prazni. Ali, zato je zabavno vidjeti Donalda Sutherlanda kako se sa sličnim problemom suočava kao sasvim drukčiji karakter. Eric Thal je prilično blijed kao njegov sin, a ni Julie Warner se nije istakla. Ipak, visoki produkcijski standardi, uvjerljivi spec-efekti i par dobrih karakternih epizodista (David, Belzer) su dovoljni da gospodar lutaka budu preporučeni kao neobavezna, ali kvalitetna zabava.

6.5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Scarface

Post by Scarface » 16 Nov 2009, 13:58

Asfodel wrote:Ajme ljudi, jel vama treba crtat da je lik troll :pointlaugh:

@filmophil - valjda sad shvaćaš kako glupo izgledaš dok ozbiljno raspravljaš s njim :lol:

A ja bi zato tija znat zašto se onda tu budalu ne izbaci? Već san par puta prije apelira na to, jer ovo nije prvi takav nick, i niko od moderatora ništa. Nije da me je posebno briga, al ipak se forum truje za kurac.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 16 Nov 2009, 14:26

Filmoznalac wrote:
Boby wrote:
po 5. ili 6. put..
Aha, čul sam za to. I još jednom bum ponovil; šteta kaj ovaj serijal nije mogao zaživjeti. Da je snimljen danas, ziher bi se nastavci krenuli štancati jedan za drugim.

Scarface

Post by Scarface » 16 Nov 2009, 14:29

Boby wrote:
Filmoznalac wrote:
Boby wrote: Što hoće reći da ti je film dobar. Meni najbolji o vampirima od onih koji ni na koji način ne uključuju niti grofa niti Drakulu. Tom Cruise mi je ujedno najbolji vampir u zadnjih 20-ak godina.
Aha, čul sam za to. I još jednom bum ponovil; šteta kaj ovaj serijal nije mogao zaživjeti. Da je snimljen danas, ziher bi se nastavci krenuli štancati jedan za drugim.

I to ne bi bilo dobro, ovako imamo jedan dragulj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Nov 2009, 14:58

zar nije "queen of the damned" svojevrsni nastavak? mislim po priči, lestat itd...

A$H

Post by A$H » 16 Nov 2009, 15:05

Wendigo wrote:zar nije "queen of the damned" svojevrsni nastavak? mislim po priči, lestat itd...
on je radjen po sljedece dvije knjige..ali da je mogao bolje ispsat, mogao je..bolje da su jednu po jednu knjigu snimili..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 16 Nov 2009, 15:16

A$H wrote:
Wendigo wrote:zar nije "queen of the damned" svojevrsni nastavak? mislim po priči, lestat itd...
on je radjen po sljedece dvije knjige..ali da je mogao bolje ispsat, mogao je..bolje da su jednu po jednu knjigu snimili..
Yep.

@ghostface
Pa ako se uzmu za primjer LOTR ili Harry Potter, nije da su se ti nastavci previše razilazili u kvaliteti. Mogao je Jordan, s Rice koja bi i dalje bila scenaristica, sasvim lijepo prenjeti ostatak sage. Tim više što su daljnji nastavci znatno itrigantniji od prvijenca.

Post Reply