Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
- Asfodel
-
- A$H
bogme nisam to vidio da je netko pitao..a opet..svega ima na forumu..a i da sam vidio sto sad..ovo me nasmijalo i gotovo..kome puca ona stvar na sto cu se nasmijat a na sto necu..jbt.. 

Last edited by A$H on 06 Nov 2009, 14:58, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
elrania wrote:nije rasizam nego prirodna disfunkcija da pripadnici npr. bijele rase jasno prepoznaju crnce ili zutu rasu te generaliziraju izgled, a njima se dogada slicna stvar i kad smo i mi u pitanju.
i meni su dosta slicni, al ajd, razlikujem ih, no vise manje svatko kiksa na ovakav nacin pa kaj...
aaa...smailic na kraju..sala?..jell..ne treba izvlacit nesto iz enciklopedije na zajebanciju..
- A$H
- DrugsBunny
Ne znam je li to rasizam ili šala ili što već, ali recimo ja ne mogu razlikovati 2 pripadnika žute rase. Svi su mi vrlo sličniA$H wrote:elrania wrote:nije rasizam nego prirodna disfunkcija da pripadnici npr. bijele rase jasno prepoznaju crnce ili zutu rasu te generaliziraju izgled, a njima se dogada slicna stvar i kad smo i mi u pitanju.
i meni su dosta slicni, al ajd, razlikujem ih, no vise manje svatko kiksa na ovakav nacin pa kaj...
aaa...smailic na kraju..sala?..jell..ne treba izvlacit nesto iz enciklopedije na zajebanciju..

Ontopic: Les diaboliques Dobar mi je bio film sa nekim genijalnim, ali i sa nekim dosadnijim dijelovima, dajem mu 7.5/10
- john_constantine
nisi jedini, kada sam pratio Godzilla serijal, ubij me ako znam razlikovati glumce i likove. To me najviše nervira u Zatoichi serijalu...DrugsBunny wrote:Ne znam je li to rasizam ili šala ili što već, ali recimo ja ne mogu razlikovati 2 pripadnika žute rase. Svi su mi vrlo sličniA$H wrote:elrania wrote:nije rasizam nego prirodna disfunkcija da pripadnici npr. bijele rase jasno prepoznaju crnce ili zutu rasu te generaliziraju izgled, a njima se dogada slicna stvar i kad smo i mi u pitanju.
aaa...smailic na kraju..sala?..jell..ne treba izvlacit nesto iz enciklopedije na zajebanciju..![]()
Ontopic: Les diaboliques Dobar mi je bio film sa nekim genijalnim, ali i sa nekim dosadnijim dijelovima, dajem mu 7.5/10
Michel puši karu.
- A$H
pa to je ovo sto je elri napisala..ja samo kazem da sam ja ono svoje u zajebanciji napisao..DrugsBunny wrote:Ne znam je li to rasizam ili šala ili što već, ali recimo ja ne mogu razlikovati 2 pripadnika žute rase. Svi su mi vrlo sličniA$H wrote:elrania wrote:nije rasizam nego prirodna disfunkcija da pripadnici npr. bijele rase jasno prepoznaju crnce ili zutu rasu te generaliziraju izgled, a njima se dogada slicna stvar i kad smo i mi u pitanju.
aaa...smailic na kraju..sala?..jell..ne treba izvlacit nesto iz enciklopedije na zajebanciju..![]()
dok se ne naviknes na njih imas malo problema..nakon 20 pogledanih azijskih filmova vec neces imat problema prepoznat face likova u filmu..
- elrania
tebi mozda zajebancija, no meni djeluje ko nepotrebno ismijavanje. i ovo je vise ko opca kultura, nikakvo pametovanje.A$H wrote:pa to je ovo sto je elri napisala..ja samo kazem da sam ja ono svoje u zajebanciji napisao..DrugsBunny wrote:Ne znam je li to rasizam ili šala ili što već, ali recimo ja ne mogu razlikovati 2 pripadnika žute rase. Svi su mi vrlo sličniA$H wrote:
dok se ne naviknes na njih imas malo problema..nakon 20 pogledanih azijskih filmova vec neces imat problema prepoznat face likova u filmu..
- Scarface
A$H wrote:Ghostface wrote:filmophil wrote: ma slični su si, a todda ja znam samo iz candymana...ne kužim zašto je big deal fulat to ko da se radi o nekome iz mainstreama...ash mi je onako nadobudno uletio s onim smajlićem ko da sam rekao nešto strašno...mene samo zanima zašto se tolko uzbudio
Ok, to je Ash, on se svima voli rugat.Nije big deal, istina, samo šta je Todd puno veća faca od Foreeja.
a mozes se i ti malo ohladit od mene i svojih on je ovakav/onakav..
Ok, primljeno na znanje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.