Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 04 Nov 2009, 20:32

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Ma tome se moš samo nasmijat, jer tako glupih ljudi ima toliko da su prava besplatna zabava na ovom svitu. :lol:
je, einstein je ipak kazao "dvije stvari su beskrajne, svemir i ljudska glupost". A protiv takvih se ionako možeš samo tako boriti... Tako sam napravio u situaciji kada mi je iz čista mira hračnuo na lice, a ja sam mu se samo nasmiješio i nastavio dalje svojim poslom... Ma zasmetalo mu to što ga već mjesec dana ne pozdravljam uopće i ignoriram, luđak... Ali samo još dva mjeseca i odlazi u penziju na oduševljenje ostalih...

jedno je vrijedjanje preko kojeg se i moze prijec, ali pljuvat u lice..to je vec nesto drugo..i samo se na jedan nacin da sredit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 04 Nov 2009, 20:43

A$H wrote:

ali pljuvat u lice..to je vec nesto drugo..i samo se na jedan nacin da sredit..
slazem se.
mislim da bi ga polomio prvim sto bi mi doslo pod ruku.bez obzira koliko godina imao.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 04 Nov 2009, 20:50

GreenHornet wrote:
A$H wrote:

slazem se.
mislim da bi ga polomio prvim sto bi mi doslo pod ruku.bez obzira koliko godina imao.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Nov 2009, 20:52

GreenHornet wrote:
A$H wrote:

slazem se.
jep, ma ja bi najlakše tako napravio, ne stolom, već jednom metalnom šipkom koje ima bezbroj... i što bi time dobio? otkaz, neugled na poslu, gubitak promaknuća i ostalo, samo radi tog luđaka? Ma da ste samo mogli vidjeti njegov izraz lica kada sam mu se nasmijao kad me pljunuo u lice. :lol: Nije to nikako očekivao. Ovako ga pomalo gazim i oduzimam poslove koje je on obavljao i dobivam šefovo povjerenje u mene, a vidim da mu to sve više smeta. :wink:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 04 Nov 2009, 21:00

john_constantine wrote:
GreenHornet wrote:
A$H wrote:

slazem se.
jep, ma ja bi najlakše tako napravio, ne stolom, već jednom metalnom šipkom koje ima bezbroj... i što bi time dobio? otkaz, neugled na poslu, gubitak promaknuća i ostalo, samo radi tog luđaka? Ma da ste samo mogli vidjeti njegov izraz lica kada sam mu se nasmijao kad me pljunuo u lice. :lol: Nije to nikako očekivao. Ovako ga pomalo gazim i oduzimam poslove koje je on obavljao i dobivam šefovo povjerenje u mene, a vidim da mu to sve više smeta. :wink:
ima na umu da je takva osoba u sustini svega vjerojatno sama sebi jadna i na ovakav si nacin dize moral. netko tko prvo sebe cijeni si ne bi dozvolio biti toliko primitivan.

Scarface

Post by Scarface » 04 Nov 2009, 21:08

Ne znan stari, pohvalno je ostat priseban u takvoj situaciji, ali granice ipak postoje. Kroz život si očito naučija bit skroman i to je nešto šta malo ko ima (odma se sitin onog crnca iz Harold and Kumar go to White Castle- "universe tends to unfold itself as it should"), al jedan malo čvršći stav ipak ne bi škodija, a bome ni prijava šefu ili tako nešto. Uostalom, jaki su ti i ostali kolege ako ostaju mirni na tako nešto. Znan da si već par puta reka kako radiš s debilima, al brate, takve ni ode u Dalmaciji nisan sreta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Nov 2009, 21:27

Ghostface wrote:Ne znan stari, pohvalno je ostat priseban u takvoj situaciji, ali granice ipak postoje. Kroz život si očito naučija bit skroman i to je nešto šta malo ko ima (odma se sitin onog crnca iz Harold and Kumar go to White Castle- "universe tends to unfold itself as it should"), al jedan malo čvršći stav ipak ne bi škodija, a bome ni prijava šefu ili tako nešto. Uostalom, jaki su ti i ostali kolege ako ostaju mirni na tako nešto. Znan da si već par puta reka kako radiš s debilima, al brate, takve ni ode u Dalmaciji nisan sreta.
Ma bogami... prvu godinu je bilo užasno teško, ali sada, svi su me prihvatili, ali ti problematični su sada postali vrlo rijetki. Ovaj što me pljunuo, mah, više nije ništa posebno jer ga više nitko ne podnosi, svi samo čekaju da odjebe odavde, i štite me što sam primijetio u zadnje vrijeme, kada govori iza mojih leđa i to. A drugi, ovaj što me šikanirao prvu godinu i govorio da će me jedanput premlatiti bez razloga, sada ne može bez moje pomoći... S obzirom na otkaze (rješavanja ljudi u privremenu penziju), imamo duplo više posla i ne može sve sam, pa treba moju pomoć, he. A i uspio sam još ga tako srediti da on sada ima svoj dio posla, tako da se više uopće ne miješa u moj dio posla gdje mi je radio štetu. :wink:

Ma nikada ništa ne ide na silu... Ako je baš problematično, otiđem šefu kao par puta i požalim se, pa to on sredi. Ali ako ništa od toga, polagano ih sredim kao ovoga gore spomenutog, ignoriram problematične i polako izgube kontrolu i ispadaju sramota u javnosti, maknem ih s posla i preuzmem ih.

A to za čvršćim stavom, je, i previše mi je čvrst, ali imao sam par puta ono "slom živaca", par dana kada je bilo puno posla gdje sam radio bez pauze, i onda mi se taj miješa u posao i radi štetu jer nezna brojati i što već, i izvičem se na njega... Ma da ga šef nije zaustavio, pokupio bi batine, ali opet bi se samo nasmijao i nastavio svoj posao. 8)
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 04 Nov 2009, 22:52

john_constantine wrote:Tako sam napravio u situaciji kada mi je iz čista mira hračnuo na lice, a ja sam mu se samo nasmiješio i nastavio dalje svojim poslom...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo mi je ko neka scena iz komedije...po meni si potpuno krivo reagirao
This is the Zodiac speaking.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 04 Nov 2009, 22:54

filmophil wrote:
john_constantine wrote:Tako sam napravio u situaciji kada mi je iz čista mira hračnuo na lice, a ja sam mu se samo nasmiješio i nastavio dalje svojim poslom...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo mi je ko neka scena iz komedije...
:rotflmao:

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Nov 2009, 23:10

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Ne znan stari, pohvalno je ostat priseban u takvoj situaciji, ali granice ipak postoje. Kroz život si očito naučija bit skroman i to je nešto šta malo ko ima (odma se sitin onog crnca iz Harold and Kumar go to White Castle- "universe tends to unfold itself as it should"), al jedan malo čvršći stav ipak ne bi škodija, a bome ni prijava šefu ili tako nešto. Uostalom, jaki su ti i ostali kolege ako ostaju mirni na tako nešto. Znan da si već par puta reka kako radiš s debilima, al brate, takve ni ode u Dalmaciji nisan sreta.
Ma bogami... prvu godinu je bilo užasno teško, ali sada, svi su me prihvatili, ali ti problematični su sada postali vrlo rijetki. Ovaj što me pljunuo, mah, više nije ništa posebno jer ga više nitko ne podnosi, svi samo čekaju da odjebe odavde, i štite me što sam primijetio u zadnje vrijeme, kada govori iza mojih leđa i to. A drugi, ovaj što me šikanirao prvu godinu i govorio da će me jedanput premlatiti bez razloga, sada ne može bez moje pomoći... S obzirom na otkaze (rješavanja ljudi u privremenu penziju), imamo duplo više posla i ne može sve sam, pa treba moju pomoć, he. A i uspio sam još ga tako srediti da on sada ima svoj dio posla, tako da se više uopće ne miješa u moj dio posla gdje mi je radio štetu. :wink:

Ma nikada ništa ne ide na silu... Ako je baš problematično, otiđem šefu kao par puta i požalim se, pa to on sredi. Ali ako ništa od toga, polagano ih sredim kao ovoga gore spomenutog, ignoriram problematične i polako izgube kontrolu i ispadaju sramota u javnosti, maknem ih s posla i preuzmem ih.

A to za čvršćim stavom, je, i previše mi je čvrst, ali imao sam par puta ono "slom živaca", par dana kada je bilo puno posla gdje sam radio bez pauze, i onda mi se taj miješa u posao i radi štetu jer nezna brojati i što već, i izvičem se na njega... Ma da ga šef nije zaustavio, pokupio bi batine, ali opet bi se samo nasmijao i nastavio svoj posao. 8)
razumijem da ideš na foru "pametniji popušta" ali ne kužim kako bi mu se nasmijao i nastavio se ponašati kao da niš nije bilo nakon toga. :?
i da je fizički 5 puta jači od mene, sačekao bih ga negdje u mraku, sa pajserom. :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Nov 2009, 23:28

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:

razumijem da ideš na foru "pametniji popušta" ali ne kužim kako bi mu se nasmijao i nastavio se ponašati kao da niš nije bilo nakon toga. :?
i da je fizički 5 puta jači od mene, sačekao bih ga negdje u mraku, sa pajserom. :lol:
my man :lol: 8)
"Im gonna touch you now." :P

boyko

Post by boyko » 04 Nov 2009, 23:30

o jbt! da mi neko hračne u facu,ne da bi mu vrnul neg bi ga namazal s prvim kaj bi mi došlo pod ruku i još bi mu se popišal po faci...jbt te takvi ljudi,sve treba namazat...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 Nov 2009, 00:22

Popodne se sa frendom zapricao o serijama iz djetinjstva i dodoh do zakljucka da me "Harper´s island" poprilicno podsjeca na zadnje epizode americke serije "Sunset beach" koja se prikazivala prije 10ak godina...Nazalost,prestala je s emitiranjem par epizoda prije kraja...

Scarface

Post by Scarface » 05 Nov 2009, 00:28

GreenHornet wrote:Popodne se sa frendom zapricao o serijama iz djetinjstva i dodoh do zakljucka da me "Harper´s island" poprilicno podsjeca na zadnje epizode americke serije "Sunset beach" koja se prikazivala prije 10ak godina...Nazalost,prestala je s emitiranjem par epizoda prije kraja...

Da, onaj Terror island dio, di je blizanac od Bena bija ubojica.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Nov 2009, 01:34

A da, Sunset Beach, koji je to trash bio
...još kad se sjetim Strasti, ma :lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked