Djelovi koji mi fale da popunim kolekciju slasher serijala

Razgovori ugodni o horor temama
Unreal

Djelovi koji mi fale da popunim kolekciju slasher serijala

Post by Unreal » 13 May 2007, 14:35

Fale mi neki djelovi iz ovih popularnih slasher serijala . Namjeravam ih nabaviti ali recite jesu li dobri. Dali se daju pogledat? Ako su velik šrot neću pogledati.

Friday the 13th serijal

Friday the 13th: A New Beginning
Friday the 13th Part VII: The New Blood
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Jason Goes to Hell: The Final Friday

Halloween serijal

Halloween 5
Halloween III: Season of the Witch-mislim da nije slasher i nema michaela ali stavit ću
Halloween: The Curse of Michael Myers

Nightmare on Elm street serijal :prayer: :supz:

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child

A$H

Post by A$H » 13 May 2007, 15:25

ako već sakupljaš i nabaljaš ove sleshere onda ćeš i valjda i pogledat...svaki od njih je iskustvo za sebe zato pogledaj...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 15:28

Istina, slasher je slasher i točka. :lol: Nema puno razmišljanja, gledaš serijal ili ne.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 13 May 2007, 15:28

A$H wrote:ako već sakupljaš i nabaljaš ove sleshere onda ćeš i valjda i pogledat...svaki od njih je iskustvo za sebe zato pogledaj...
pa sigurno oću ali me zanima kaj vi mislite o njima

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 15:35

Hm, friday 13 imam skoro sve epizode osim par, ali sjećanje je dosta solidno

Friday the 13th: A New Beginning - hm, petica, dosta dobar nastavak, ako se ne varam, ima scena borbe s motorkom i mačetom. :wink: i zabavan obrat.
Friday the 13th Part VII: The New Blood - hm, to je za onom curom koja ima psihičke moći? Ovo je baš slasher, ima tu dobrih scena + završnica za jasonom.
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan - prvo, film nije sniman na Manhattanu, već u Vancouveru. :lol: :lol: A drugo, ima tu par dobrih scena + otkačena scena kada Jason dođe na Manhattan.
Jason Goes to Hell: The Final Friday - e ovo je već nešto blesavo, ali opet uvrnuto zabavno s blesavim početkom - ima čak i Necronomicon iz Evil dead. :lol:

Halloween serijal

Halloween III: Season of the Witch- :lol: :lol: :lol: Jebeno si u pravu, ovo niti nema veze s Michaelom Myersom, ali ima tu par scena + blesava priča + tada nepoznati Tom Hanks + scena ubojstva dječaka. A niti glazbe se nećeš tako lako otresti iz svog uma.

Nightmare on Elm street serijal

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master - hm, ovo je isto zgodna i zabavna epizoda u kojem su glavni aduti scene smrti
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child - malo slabije s više blesavih efekata, ali dosta zabavno.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 13 May 2007, 15:37

john_constantine wrote:Hm, friday 13 imam skoro sve epizode osim par, ali sjećanje je dosta solidno

Friday the 13th: A New Beginning - hm, petica, dosta dobar nastavak, ako se ne varam, ima scena borbe s motorkom i mačetom. :wink: i zabavan obrat.
Friday the 13th Part VII: The New Blood - hm, to je za onom curom koja ima psihičke moći? Ovo je baš slasher, ima tu dobrih scena + završnica za jasonom.
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan - prvo, film nije sniman na Manhattanu, već u Vancouveru. :lol: :lol: A drugo, ima tu par dobrih scena + otkačena scena kada Jason dođe na Manhattan.
Jason Goes to Hell: The Final Friday - e ovo je već nešto blesavo, ali opet uvrnuto zabavno s blesavim početkom - ima čak i Necronomicon iz Evil dead. :lol:

Halloween serijal

Halloween III: Season of the Witch- :lol: :lol: :lol: Jebeno si u pravu, ovo niti nema veze s Michaelom Myersom, ali ima tu par scena + blesava priča + tada nepoznati Tom Hanks + scena ubojstva dječaka. A niti glazbe se nećeš tako lako otresti iz svog uma.

Nightmare on Elm street serijal

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master - hm, ovo je isto zgodna i zabavna epizoda u kojem su glavni aduti scene smrti
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child - malo slabije s više blesavih efekata, ali dosta zabavno.
puno hvala :D

Aryx

Post by Aryx » 13 May 2007, 16:01

jedino sam pogledao sve NOES nastavke jasona i majkla slabo :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Truba

Post by Truba » 13 May 2007, 16:32

ja sam jedino jasona sve pogledao... onako ... meni su svi isti :D osim četvorke i manhatana
spremam se za noć vještica i i helrejzere

8)
www.lasetta.net :axe:

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 16:59

Truba wrote:ja sam jedino jasona sve pogledao... onako ... meni su svi isti :D osim četvorke i manhatana

8)
Hm, tu se ne bi složio. Svaki nastavak ima neku svoju foru. Prvi dio obrat, drugi dio trash tematiku (ona bizarna scena s majkom ili vreća brašna na glavi), treći slasher tematiku i hokejašku masku i ono kada rasječe tipa koji stoji na dvije ruke, četvrti - one scene ubojstva poput zavrnuća vrata doktoru i pila, a peti - taj obrat i scenu s motorkom i mačetom, šesti - zabavne scene smrti i više humora, sedmi - onu filmsku završnicu, osmi - posjet Mahnattanu, i devetka - žderanje srca :lol: I mijenjanje tijela. A X - razbijanje glave + cyborg jason. 8)
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 13 May 2007, 17:28

john_constantine wrote:
Truba wrote:ja sam jedino jasona sve pogledao... onako ... meni su svi isti :D osim četvorke i manhatana

8)
Hm, tu se ne bi složio. Svaki nastavak ima neku svoju foru. Prvi dio obrat, drugi dio trash tematiku (ona bizarna scena s majkom ili vreća brašna na glavi), treći slasher tematiku i hokejašku masku i ono kada rasječe tipa koji stoji na dvije ruke, četvrti - one scene ubojstva poput zavrnuća vrata doktoru i pila, a peti - taj obrat i scenu s motorkom i mačetom, šesti - zabavne scene smrti i više humora, sedmi - onu filmsku završnicu, osmi - posjet Mahnattanu, i devetka - žderanje srca :lol: I mijenjanje tijela. A X - razbijanje glave + cyborg jason. 8)
Slažem se s tobom. Makar nisam gledao sve djelove mogu reći da ima serijal svojih trenutaka i zapamtljivih scena i uvjek mi je gušt gledati kako Jason obavlja svoj posao.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 17:55

Unreal wrote:
john_constantine wrote:

8)
Slažem se s tobom. Makar nisam gledao sve djelove mogu reći da ima serijal svojih trenutaka i zapamtljivih scena i uvjek mi je gušt gledati kako Jason obavlja svoj posao.[/quote]

Da, naročito kada raznese vrata, ili kada se "žrtve" hrvaju za njim, a ti jednostavno navijaš za jasona. :supz:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 May 2007, 22:05

to tražiš u bilokojem formatu ili u nekom određenom
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2007, 22:16

Ako želiš gledati slashere onda ih moraš imati u kolekciji jer je svaki za sebe poseban....
Iako moram reći da se najviše napadalo Halloween 3, za kojeg ja tvrdim da je jedan od najboljih u serijalu (i to što ga sve više gledam to mi je sve realnije) i bez obzira što nema Myersa....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Unreal

Post by Unreal » 13 May 2007, 23:02

Djuro19 wrote:to tražiš u bilokojem formatu ili u nekom određenom
Ma ne brini se to mogu bez problema nabaviti u format kojem hoću

A što se tiće Halloweena 3 fućka mi se dali ima mayersa . Već mi je malo dojadio. Freddy ,Pinhead i Jason su mi veći carevi . Nije i michael tako loš no nema neki šarm i nije baš zabavan ko ova tri gore(makar je strašniji).
Ali ja mislim da baš zato što je naslov filma Halloween 3 i što je film bez michaela pa zato svi pljuju po filmu.

Aryx

Post by Aryx » 13 May 2007, 23:18

john_constantine wrote: Halloween III: Season of the Witch- :lol: :lol: :lol: Jebeno si u pravu, ovo niti nema veze s Michaelom Myersom, ali ima tu par scena + blesava priča + tada nepoznati Tom Hanks + scena ubojstva dječaka. A niti glazbe se nećeš tako lako otresti iz svog uma.
ma da ? :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply