Horor roman smješten u Hrvatsku - jednostavno Zomb Infestacija na hrvatski načinFilmoznalac wrote:Svaka čast, a o čemu pišeš?dr_gonzo wrote:Otvaram drugu bocu crnog vina
počela utakmica Hajduk-Dinamo (guštam što je stadion takoreći prazan ima 100 ljudi na njemu)
služam CCR i lagano se ložim nastaviti pisati roman (ne idem leći prije nego napišem 50 stranica kvalitetnog teksta)
Kako se vidi iz priloženog nabrijan sam ko vol i također odličnog raspoloženja
zasitno
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Filmoznalac
Opa, lijepo, ja sam počeo prije godinu dana pisati o virusu koji pretvara ljude u čudovišta, ali ima 3 vrste transformacije i za sada sam napisao 60-tak stranica (slabo), ali nadam se da ću uskoro se vratiti pisanjudr_gonzo wrote:Horor roman smješten u Hrvatsku - jednostavno Zomb Infestacija na hrvatski načinFilmoznalac wrote:Svaka čast, a o čemu pišeš?dr_gonzo wrote:Otvaram drugu bocu crnog vina
počela utakmica Hajduk-Dinamo (guštam što je stadion takoreći prazan ima 100 ljudi na njemu)
služam CCR i lagano se ložim nastaviti pisati roman (ne idem leći prije nego napišem 50 stranica kvalitetnog teksta)
Kako se vidi iz priloženog nabrijan sam ko vol i također odličnog raspoloženja
zasitno
Preokupirano
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- dr_gonzo
Pišem ga već duže vrijeme, ali nisam niti svaki dan zagrijan za takvu temu pa ne forsiran...uglavnom ne želim da mi roman ispadne kao Pasinijevi jednostavni romani....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
dr_gonzo wrote:Pišem ga već duže vrijeme, ali nisam niti svaki dan zagrijan za takvu temu pa ne forsiran...uglavnom ne želim da mi roman ispadne kao Pasinijevi jednostavni romani....
Reci mi samo- kako možeš bit siguran da i tvoj neće bit upravo to, a možda i lošiji? Pasini sigurno o svojim djelima misli da su kvalitetni, ti kažeš da nisu, ok. Vidiš kako je to zanimljivo, imaš ljude koji se trude i misle da su dobri, a nisu, i one koji se trude, misle da su dobri, i jesu. Ali, oba su kriva, jer najbolji su oni koji se trude, misle da su nedovoljno dobri (i ne, pritom ne mislim na onu "uvijek može bolje" već na istinsko nezadovoljstvo svojim djelom), a u biti su nevjerojatno kvalitetni. Kažen ti ovo jer mi se čini da prelako daješ sebi ulogu univerzalnog mjerila, a pazi, lako se opeć.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Ghostface wrote:dr_gonzo wrote:Pišem ga već duže vrijeme, ali nisam niti svaki dan zagrijan za takvu temu pa ne forsiran...uglavnom ne želim da mi roman ispadne kao Pasinijevi jednostavni romani....
Reci mi samo- kako možeš bit siguran da i tvoj neće bit upravo to, a možda i lošiji? Pasini sigurno o svojim djelima misli da su kvalitetni, ti kažeš da nisu, ok. Vidiš kako je to zanimljivo, imaš ljude koji se trude i misle da su dobri, a nisu, i one koji se trude, misle da su dobri, i jesu. Ali, oba su kriva, jer najbolji su oni koji se trude, misle da su nedovoljno dobri (i ne, pritom ne mislim na onu "uvijek može bolje" već na istinsko nezadovoljstvo svojim djelom), a u biti su nevjerojatno kvalitetni. Kažen ti ovo jer mi se čini da prelako daješ sebi ulogu univerzalnog mjerila, a pazi, lako se opeć.
Zato jer sam ja sebi najgori kritičar i kako sam žestok prema drugima još sam žešći prema samom sebi. Mnogo pusta sam izbrisao 4-5 cijelih stranica, pa ponekad i više kad nisam bio zadovoljan napisanim.
Isto tako vjerujem da me pisanje ide i ono što pišem je u najmanju ruku dobro. Pazim na radnju, likove i njihov govor, te da ništa u romanu ne podpadne pod utjecaj gledanih filmova i pročitanih knjiga. Činjenica da je Pasini loš on je sam dokazao, a bez obzira što ja rekao to govore i drugi.
Ja znam da on misli o svojim romanima da su kvalitetni, no isto tako misle i drugi kao recimo Nives Celzijus ili Modni Mačak.
Kad čitam knjige onda ih isključivo čitamo kao čitač, a ne kao osoba koja traži dlaku u jajetu, no greške same dolaze na na naplatu tijekom čitanja same radnje jer ako nešto ne valja odmah se uvide greške.
Uglavnom kad knjiga izađe vidjet ćemo što drugi kažu
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Filmoznalac
- dr_gonzo
- Asfodel
- dr_gonzo
-
Filmoznalac