modem mi se zblesirao 1h prije prijava za studomat i nije se dalo preko kabla ili wirelessa na net
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- elrania
- Asfodel
- elrania
- elrania
- Asfodel
- Scarface
Doša san tako živčan doma da to nije normalno čak ni za moje standarde. Danas bili upisi na faksu za 2. godinu i kako su debili iz admisitracije svih nas 75 pozvali u isto vrime umisto da srede neke grupe, stvorija se ogroman red za pečatiranje indeksa i tih sranja. Međutim, mora san ić dignit nalaze za sestru (sjebela je mononukleoza) i postoja je rok dokad ih mogu dignit u bolnici udaljenoj oko kilometar, i ne bi stiga da san osta čekat u redu. I tako san zamolija ekipu s faksa da me puste priko reda taj 1 minut da sredin pečate i oden to skupit pa doma, i svi me puste osim par kravetina koje su se nasrale na vrata i ne puštaju. Lipo ih zamolin po treći put, a one i dalje ništa, i onda san ih lipo posla u priličan broj svega i svačega da se orija cili hodnik. Jebiga, nije baš džentlmentski od mene, al ko ih jebe. Još su uz to neke ružne debele kučke, gadne izvana i iznutra. Tako san mora otić po nalaze i vratit se nazad i kako san izgubija red, mora san bit zadnji, al eto, nekako san se progura da stignen bar do 5-6 doma. I još nenormalna vrućina vani. Smirila me sad činjenica da je nova epka Supernaturala tu. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel