Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 23 Sep 2009, 19:55

Bas sam ubio leda..bit cu huge opet in no time!!!
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Sep 2009, 09:25

mene sinoć probudio isusovski muskulfiber u ramenima.. pretovario sam se jučer. :twisted:
danas su noge na redu...

sandi

Post by sandi » 24 Sep 2009, 10:53

najbolje vam je spucat 5 sirovih jaja i onda pumpat sklekove,kad vise ne mozes sklekove raditi onda se omaras tako da se ne mices iz polozaja za rad nego samo se odignes od zemlje (u skleku naravno)i odmaras u tom polozaju,kad se malo odmoris onda opet...jer su ti tako misici napeti i za vrijeme odmora...tako smo mi radili na karate treninzima i za to vrijeme sam bio TNT...a sad 5 godina nakon sto sam prestao i malo se usalio misici se jos uvijek vide (pogotovo triceps)....bomba od vjezbe je takoder sa karate treninga (za malo jace momke) ista stvar samo pumpas sklekove tako sto se odbacujes od zemlje i pljesnes rukama dok ti je torzo u zraku-odmaranje isto kao sto sam i rekao...
za prsne misice takoder se vjezba moze izvest kod kuce-isto pumpanje sklekova samo su ruke dosta rasirene i prsti okrenuti prema unutra-jedna ruka prema drugoj....sklekovi su majka svih vjezbi!!sa raznim varijacijama i polozajima ruku mozes vijezbat sve moguce misice!-i uopce ti ne treba 300kn za teretanu!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Sep 2009, 12:13

radio sam ih cijelo ljeto (običan, široki i uski gard), jebeni su ali to mi definitivno nije dovoljno. treba ruke, noge leđa i ramena uskladiti sa torzom, a sa sklekovima mi rade samo prsa, triceps, nešto sitno gornjih leđa i prednjih ramena..
jebeni su za održavanje mišićne mase, ali nakon nekog vremena ako ih pumpaš 2x na dan, (kao ja prije 2 mj.) u jednom trenu jednostavno stane progres.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 24 Sep 2009, 12:54

Definitivno ne tim sirovim jajima..to je mit iz rockyja samo. Sirova jaja sene iskoriste ni priblizno dobro u organizmu,treba ih dobro spec.
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Sep 2009, 15:14

i još pobereš salmonelu.. :lol: jaja su krcata proteinom, ali treba ih barem 5-6 pojesti da "se prime"...

Scarface

Post by Scarface » 24 Sep 2009, 16:16

Cilo lito san lagano trenira doma (uglavnom benč, sklekovi, trbušnjaci) i sad san jako zadovoljan kondicijom, s par prijatelja koji treniraju već godinama san već počeja lagano radit na spravama i ide ok zasad. U ponediljak počinje faks i iman plan za jebenu stegu i raspored- 3 sata učenja i 1 sat vježbanja dnevno. Ako to uspijen izvest, nadmašit ću i vlastita očekivanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

sandi

Post by sandi » 24 Sep 2009, 18:12

Eat Your Brains wrote:Definitivno ne tim sirovim jajima..to je mit iz rockyja samo. Sirova jaja sene iskoriste ni priblizno dobro u organizmu,treba ih dobro spec.
nije to nikakav mit...to smo mi redovno na karate treninzima jeli...ako ih ispeces onda pecenjem koaguliraju svi proteini,a cilj je da ih sprzis u organizmu!!...jos je veca bomba ako napravis tzv. biskvit...znaci smutis jaja doobro sa mikserom i dobro zaseceris i onda se najedes toga!
to su ti prirodni proteini!pa sta mislis sta je 'proteinski napitak' koje prodaju bodybilding trgovine?

boyko

Post by boyko » 24 Sep 2009, 18:20

ja čul da je najbolje kuhana jest.ono za doručak maznut 5-6 komada...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2009, 18:26

boyko wrote:ja čul da je najbolje kuhana jest.ono za doručak maznut 5-6 komada...
je, i onda imaš vjetrove cijeli dan. :lol:
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 24 Sep 2009, 20:33

john_constantine wrote:
boyko wrote:ja čul da je najbolje kuhana jest.ono za doručak maznut 5-6 komada...
je, i onda imaš vjetrove cijeli dan. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Sep 2009, 18:51

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:Ja se nadam da ću ponovno krenut s 1. 10. jer ova dva mjeseca pauze su me uništila skror...prestrašno!!
uništile? Ma s obzirom na izgled na trash festivalu, ti si lik kojega bi vodio u Zagrebu po opasnim mjestima noću. :mrgreen:
Hahahaha :lol: :lol: :rotflmao:

Al thanks 8) :D
Eat Your Brains wrote:Bas sam ubio leda..bit cu huge opet in no time!!!
Taman do proljeća...ili jeseni hehe 8) :twisted: :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 25 Sep 2009, 20:42

Poznanik iz Sarajeva:
Image
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

sandi

Post by sandi » 26 Oct 2009, 17:13

evo nakon zadnjeg posta gdje sam hvalio sklekove,a neki su rekli da to nije to...pronasao sam program vjezbanja sa sklekovima...od mog zadnjeg posta ovdje proslo je nekih mj.dana (toliko i radim) i vec se vidi ogroman pomak!....javim se nakon 6 mj. (koliko traje program) sa fotkama...ovo radim cisto da dokazem da su sklekovi kraljica svih vjezbi!!...see you in 6 months!

boyko

Post by boyko » 26 Oct 2009, 20:29

sandi wrote:evo nakon zadnjeg posta gdje sam hvalio sklekove,a neki su rekli da to nije to...pronasao sam program vjezbanja sa sklekovima...od mog zadnjeg posta ovdje proslo je nekih mj.dana (toliko i radim) i vec se vidi ogroman pomak!....javim se nakon 6 mj. (koliko traje program) sa fotkama...ovo radim cisto da dokazem da su sklekovi kraljica svih vjezbi!!...see you in 6 months!
drmaš ih svaki dan? i kolko put dnevno?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply