Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Scarface
Bruno- 3/10- koje smeće od filma, ne mogu ovo ni spojit s Boratom, doslovno su sve odlične scene u traileru, ovo ostalo ide od gadljivog do dosadnog.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
- Sammy
- Scarface
- dr mladjo
Miami Vice (2006)-po meni više no dobar krimić.ne znam zašto ga toliko podcjenjuju.jedino mi nije pasao farellov izgled.8/10
Napoleon Dynamite (2004)-kad sam ga prvi puta gledao nije mi ostao u tako dobrom pamčenju.ajd stanje se malo promjenilo na bolje ali glavni problemi su još tu.jednostavno kao da su odlučili da stave što više čudaka i to je to..6,5/10
Wanted (2008)prvi puta sam ga gledao kao kino rip.pa da ga napokon pogledam u pravom izdanju.jedan od zadnjih pravih akcijskih filmova.obično u novijih akcijskim filmovima koji su rađeni kao kakvi mtv spotovi,s kratkim kadrovima pa jednstavno ni ne zhnaš što se događa za sceni.ovdje su pak normalne duljine pa čovjek može uživat.. 8/10
Napoleon Dynamite (2004)-kad sam ga prvi puta gledao nije mi ostao u tako dobrom pamčenju.ajd stanje se malo promjenilo na bolje ali glavni problemi su još tu.jednostavno kao da su odlučili da stave što više čudaka i to je to..6,5/10
Wanted (2008)prvi puta sam ga gledao kao kino rip.pa da ga napokon pogledam u pravom izdanju.jedan od zadnjih pravih akcijskih filmova.obično u novijih akcijskim filmovima koji su rađeni kao kakvi mtv spotovi,s kratkim kadrovima pa jednstavno ni ne zhnaš što se događa za sceni.ovdje su pak normalne duljine pa čovjek može uživat.. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
- boyko
uvod su fora napravilidr mladjo wrote:Napoleon Dynamite (2004)-kad sam ga prvi puta gledao nije mi ostao u tako dobrom pamčenju.ajd stanje se malo promjenilo na bolje ali glavni problemi su još tu.jednostavno kao da su odlučili da stave što više čudaka i to je to..6,5/10

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Surveillance- 5.5/10- nažalost, jako predvidljivo, hintova ima posvuda, praktički ti sve otkriju već na početku. Loš i dosadan triler.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
dr mladjo wrote:bolje da ima hintove pa da sam shvatiš nego da bude neko rješenje koje nikako nisi mogao shvatit..
Ovo nisu hintovi, ovo su sell-out-i. Ko nije skužija krivce bar do pola filma taj je ili glupav ili je spava. I ti oćeš reć da je to kvalitetan triler?
- dr mladjo
moram priznat da sam film gledao 4 nočiGhostface wrote:
Ovo nisu hintovi, ovo su sell-out-i. Ko nije skužija krivce bar do pola filma taj je ili glupav ili je spava. I ti oćeš reć da je to kvalitetan triler?

- dr mladjo
Manhunter (1986)-davno sam ga gledao prvi puta i nije mi nešto ostao u dobrom sječanju.au kako sam ga podcjenio.doosta bolji od red dragona(iako moram priznat da me ubojica ovdje nije toliko oduševio).sad jel bolji cox ili hopkins.prednost dajem hopkinsu.jednostavno ulijeva više straha.mann mi također postaje redatelj s najboljih izborom glazbe(ako je i bira uopče).istina bila je nešto preglasna u pojedinim scenama 8,5/10
- john_constantine
da, dobar film, ali Hopkins je bolji u ulozi Hanibala Lectera. Ovako je solidna ekranizacija knjiga...dr mladjo wrote:Manhunter (1986)-davno sam ga gledao prvi puta i nije mi nešto ostao u dobrom sječanju.au kako sam ga podcjenio.doosta bolji od red dragona(iako moram priznat da me ubojica ovdje nije toliko oduševio).sad jel bolji cox ili hopkins.prednost dajem hopkinsu.jednostavno ulijeva više straha.mann mi također postaje redatelj s najboljih izborom glazbe(ako je i bira uopče).istina bila je nešto preglasna u pojedinim scenama 8,5/10
Michel puši karu.