Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Scarface
Gangs of New York- 10/10- pogledan po treći put, s najjačim dojmom dosad. Pravi prikaz kako nalet vremena i nužnih promjena pomete ljude i njihove osobne probleme, osvete, sukobe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Khaos[]
-
- Decadentor
- john_constantine
5/10 - prvi put me film razočarao nakon onakvog fenomalnog početka i o ekranizaciji prljave povijesti Amerike koja mi je bila slabo poznata, pošto se kasnije razvlači na tu ljubavnu priču i revenge motiv do kraja filma. A drugim gledanjem, solidno ostvarenje od kojega se moglo više izvući.Ghostface wrote:Gangs of New York- 10/10- pogledan po treći put, s najjačim dojmom dosad. Pravi prikaz kako nalet vremena i nužnih promjena pomete ljude i njihove osobne probleme, osvete, sukobe.
Monsters vs aliens - slabi animirani film... Najlošiji do sada iz radionice Dreamworks. Izgleda da su se više zabavljali 3D tehnologijom, nego radnjom od koje sam očekivao više. Blob je urnebesan, kao i drugi likovi, ali nedovoljno iskorišteni. Povremeno koja sprdačina na starije filmove, dobar negativac, odlična animacija, ali sve djeluje već viđeno i previše dječje. ništa specijalno, jedva sam dočekao kraj. 3/5
Michel puši karu.
-
-
- Scarface
filmophil wrote:azumi 3.5/5...dobar film, dobri fajtovi, ali malo su ga pretjerali na kraju...scena kad azumi iskače iz mora mi je bila smiješna...nakon shinobija najbolji samurajski film, al još me čeka kurosawin opus za pogledati
Tu je riječ o ninjama, ne samurajima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- sikeone
Watchmen 4/5- malo drugačiji film o superjunacima sa poprilično puno eksplicitnog nasilja i golotinje ali u isto vrijeme poprilično mračan. Plus mu je i odličan soundtrack
Avenging Force 3.5/5- b akcić sa Dudikoffom iz 86 gdje mu je partner crni kompić iz Američkog ninje a i režiser je isti. Ok film za ubiti vrijeme ako volite Cannon akcionu produkciju osamdesetih. Film koji sam davnih godina gledao i u kinu (tad mi je bio izvrstan
)
Avenging Force 3.5/5- b akcić sa Dudikoffom iz 86 gdje mu je partner crni kompić iz Američkog ninje a i režiser je isti. Ok film za ubiti vrijeme ako volite Cannon akcionu produkciju osamdesetih. Film koji sam davnih godina gledao i u kinu (tad mi je bio izvrstan

J...š film u kojem nema tuče
-
da, zajeb...ma meni je sve to istoGhostface wrote:filmophil wrote:azumi 3.5/5...dobar film, dobri fajtovi, ali malo su ga pretjerali na kraju...scena kad azumi iskače iz mora mi je bila smiješna...nakon shinobija najbolji samurajski film, al još me čeka kurosawin opus za pogledati
Tu je riječ o ninjama, ne samurajima.

This is the Zodiac speaking.
- Scarface