Sto se zadnje jeli/pili
- Wendigo
odi u "maksimirski zmaj" u crnčićevoj (ulica preko puta crkve i benzinske u maksimiru) - can´t miss..elrania wrote:jao, ja sam je se vec zasitilaWendigo wrote:salatu od tune.
kapuciner FTW!
danas sam sa sekom bio na ručku gore i sad kužim zašto ash i elri stalno idu tamo - definitivno najbolja klopa u ZG što se tiče talijanske kuhinje...![]()
sad mi se bas nesto kinesko isprobava
- elrania
tnxWendigo wrote:odi u "maksimirski zmaj" u crnčićevoj (ulica preko puta crkve i benzinske u maksimiru) - can´t miss..elrania wrote:jao, ja sam je se vec zasitilaWendigo wrote:salatu od tune.
kapuciner FTW!
danas sam sa sekom bio na ručku gore i sad kužim zašto ash i elri stalno idu tamo - definitivno najbolja klopa u ZG što se tiče talijanske kuhinje...![]()
ash, pamti
ot: sok za razrjedivanje, sir i kruh
- A$H
znam di je to..nisam bio tamo..Wendigo wrote:odi u "maksimirski zmaj" u crnčićevoj (ulica preko puta crkve i benzinske u maksimiru) - can´t miss..elrania wrote:jao, ja sam je se vec zasitilaWendigo wrote:salatu od tune.
kapuciner FTW!
jer idem u blizi koji je izmedju sulekove i harambasiceve..davno sam bio..mogao bih opet kinesku kuhinju probat..lol..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
danas, sutra?A$H wrote:znam di je to..nisam bio tamo..Wendigo wrote:odi u "maksimirski zmaj" u crnčićevoj (ulica preko puta crkve i benzinske u maksimiru) - can´t miss..elrania wrote: jao, ja sam je se vec zasitila![]()
jer idem u blizi koji je izmedju sulekove i harambasiceve..davno sam bio..mogao bih opet kinesku kuhinju probat..lol..
- A$H
kad god budes spremna za platit racun..elrania wrote:danas, sutra?A$H wrote:znam di je to..nisam bio tamo..Wendigo wrote: odi u "maksimirski zmaj" u crnčićevoj (ulica preko puta crkve i benzinske u maksimiru) - can´t miss..
OT - jana limun..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania