Last Post Wins !!!11one
- elrania
meni bi bilo odlicno da smo mogli na nes takvo. pa pobogu, frend je isao u irskuGhostface wrote:Ja san tipova za Transilvaniju al su me brzo svi odjebali.
to su neki moji u razredu predlozili, al je otpalo odmah. onda je bilo govorikanja za portugal, al je ispalo preskupo. pa se borilo izmedu spanjolske, amsterdama i grcke.
opcenito maturalac ne pamtim ko neko posebno dobro iskustvo. da nije bilo tog broda, rekla bih da je bilo ekstra trulo
na faksu smo npr. putovali u njemacku na 5 dana i oci su mi svijetlile od odusevljenja i svega sto smo vidjeli, culi, iskusili... da mi je bar bilo upola toliko dobro u grckoj...
- Donnie Darko
- Decadentor
- Boby
Nama je bilo odredište Lloret de Mar u Španjolskoj, mjesto koje je stvoreno za maturalce jer imaju bezbroj noćnih klubova i 0% znamenitosti a kompletna klijentela sastoji im se od maturanata iz čitave Europe, od Britanije do Ukrajine, od skandinavski do mediteranskih zemalja. Išlo se je naravno i u Barcelonu da se ipak nešto vidi ali maturalac pamtim po neprespavanim noćima i striptizetama u disco-klubovima. Grčka je možda dobra za bračne parove koji želi malo osviježiti znanje o antici ali dođe mi žao srednjoškolaca koji tamo moraju ići.elrania wrote:grcka...atena, mikena, delfi, hramovi, rusevine, sunce, vruce, topla voda za piti itd.Donnie Darko wrote:Noćas maturalac![]()
![]()
![]()
italija,nemre bit socijalnija destinacija...![]()
di ste vi isli na maturalac
jedino sto mi je bilo super je bila voznja brodom i autobus put do delfa jer je pogled genijalan. i mikena je bila super jer ima malo penjanja i to mi bas pase, no ostatak je bilo tak, ok. nista bas ekstra i jedva da se sjecam sto smo sve vidjeli i radili. opcenito mi grcka nije bas nesto posebno privlacna destinacija, al eto, vecina je izglasala za to pa se islo.
- John_Ryder
- Asfodel
Da, šta je to bilo? Seka mi je rekla da ide tamo (al ne uklapa mi se ova priča sa šišmišimaWendigo wrote:kaj je bilo u čvari?John_Ryder wrote:jutro!
bilo jebeno jučer u močvari,puštala se odlična mjuza
sinoć sam vidio hrpu šišmiša u importanneu, vjerojatno su tamo išli.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- Asfodel
- John_Ryder
twilight je bio, puštalo se...cof,therion,dimmu borgir,rammstein, i da... sami šišmišiAsfodel wrote:Da, šta je to bilo? Seka mi je rekla da ide tamo (al ne uklapa mi se ova priča sa šišmišimaWendigo wrote:kaj je bilo u čvari?John_Ryder wrote:jutro!
bilo jebeno jučer u močvari,puštala se odlična mjuza
sinoć sam vidio hrpu šišmiša u importanneu, vjerojatno su tamo išli.)
"Im gonna touch you now."