Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 28 Aug 2009, 16:34

L1
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

cactus

Post by cactus » 28 Aug 2009, 16:35

Eto odgovor otkuda A$hu toliko postova :lol:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

A$H

Post by A$H » 28 Aug 2009, 16:36

hehe..ta fora je prekasno pocela nazalost..vec bih bio na 30k da je prije.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

cactus

Post by cactus » 28 Aug 2009, 16:47

Da,ok,ali ovo nije natjecanje ili ja nešto ne znam :lol: I ako je,što dobiva pobjednik?

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2009, 16:55

cactus wrote:Da,ok,ali ovo nije natjecanje ili ja nešto ne znam :lol: I ako je,što dobiva pobjednik?

Dobiva besplatan odmor (čitaj ban). :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2009, 17:01

hm, baš sam opet krenuo u potragu za određenim crtićem iz kolekcije tom and jerry koji nikako ne mogu naći. Radi se o tome da je Tomu došao rođak ili brat koji se boji miševa, ali je potpuna kopija njega. I Jerry ne zna za to, pa nastaju komične situacije kada ga uplaši, i onda se vrati pravi Tom, pa ga ošamari dok ga ovaj podzebava. Na kraju su se njih dvojica stopili i dobili 4 ruke i noge, i dvije glave, i otjerali Jerrya. Tu epizodu sam jedanput vidio na televiziji i nikad više, a nigdje ne mogu naći. :?
Michel puši karu.

cactus

Post by cactus » 28 Aug 2009, 17:03

Ghostface wrote:
cactus wrote:Da,ok,ali ovo nije natjecanje ili ja nešto ne znam :lol: I ako je,što dobiva pobjednik?

Dobiva besplatan odmor (čitaj ban). :lol: :lol:
Znači a$h banira sam sebe :lol:

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2009, 17:05

john_constantine wrote:hm, baš sam opet krenuo u potragu za određenim crtićem iz kolekcije tom and jerry koji nikako ne mogu naći. Radi se o tome da je Tomu došao rođak ili brat koji se boji miševa, ali je potpuna kopija njega. I Jerry ne zna za to, pa nastaju komične situacije kada ga uplaši, i onda se vrati pravi Tom, pa ga ošamari dok ga ovaj podzebava. Na kraju su se njih dvojica stopili i dobili 4 ruke i noge, i dvije glave, i otjerali Jerrya. Tu epizodu sam jedanput vidio na televiziji i nikad više, a nigdje ne mogu naći. :?

Pa zar ne bi triba bit u nekoj torrent kolekciji il tako nešto?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2009, 17:06

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:hm, baš sam opet krenuo u potragu za određenim crtićem iz kolekcije tom and jerry koji nikako ne mogu naći. Radi se o tome da je Tomu došao rođak ili brat koji se boji miševa, ali je potpuna kopija njega. I Jerry ne zna za to, pa nastaju komične situacije kada ga uplaši, i onda se vrati pravi Tom, pa ga ošamari dok ga ovaj podzebava. Na kraju su se njih dvojica stopili i dobili 4 ruke i noge, i dvije glave, i otjerali Jerrya. Tu epizodu sam jedanput vidio na televiziji i nikad više, a nigdje ne mogu naći. :?

nije, odavno sam skinuo svih 7 filmova od te kolekcije, tražio na youtube i ne mogu naći.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2009, 17:11

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

nije, odavno sam skinuo svih 7 filmova od te kolekcije, tražio na youtube i ne mogu naći.

Zašto filmovi? Zar nije to tipična epizoda? Na torrentima imaš apsoulutno sve epizode toma i jerryja, dakle mora bit među njima.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2009, 17:14

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Zašto filmovi? Zar nije to tipična epizoda? Na torrentima imaš apsoulutno sve epizode toma i jerryja, dakle mora bit među njima.
mislim, kompilacija crtića podijeljena u 7 dijelova. A potražiti ću opet na torrentima, bar doslovce sve epizode koje postoje.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 17:19

Oje, al me krenulo sa kosom, za popizditi....idem se ofarbat u neku plavu koja ubija žuto i ima ljubičaste pigmente i ja ,naravno, ispadem drečavo ljubičasta........a dobro, tu boju još nisam imala :lol: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Aug 2009, 17:29

ja imam taj nastavak negdje u kolekciji koju sam skinuo s neta, al mi se neda tražiti jer je po 3 nastavaka u 1 komadu pa je malo komplicirano za to naći
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 17:30

callac wrote:Oje, al me krenulo sa kosom, za popizditi....idem se ofarbat u neku plavu koja ubija žuto i ima ljubičaste pigmente i ja ,naravno, ispadem drečavo ljubičasta........a dobro, tu boju još nisam imala :lol: :lol:
ma daj, koja je to tocno plava u pitanju? daj sliku da vidim kak ti je ispalo na kosi. :D

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 17:55

elrania wrote:
callac wrote:Oje, al me krenulo sa kosom, za popizditi....idem se ofarbat u neku plavu koja ubija žuto i ima ljubičaste pigmente i ja ,naravno, ispadem drečavo ljubičasta........a dobro, tu boju još nisam imala :lol: :lol:
ma daj, koja je to tocno plava u pitanju? daj sliku da vidim kak ti je ispalo na kosi. :D

Super pepeljasto ljubičasto blond - sad sam ju oprala još tri puta i izgleda srebrno sa ljubičastim štihom, čak sam i zadovoljna jer paše na ovu dužinu i tip frizure. Ma do sutra će već biti onak bijela kako sam i htjela :P :D operem ju večeras par puta i ko bog! :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Locked