Drag Me to Hell (2008)
- Scarface
U situacijama ka šta je ova žalin šta je Joker sklopija posal s Broadwayom a ne sa Cinestarom. Ne znan, možda potonji nije ni dava ponudu kad je već proširen na 3 grada s 4 poslovnice, ali ja to jednostavno ne mogu prežalit, tim više šta san bija 20tak puta u Cinestaru i uvjerija se koliko je bolji. Dakle, sada imamo situaciju da se u Cinestaru mogu već pogledat i Drag me to Hell i Taking of Pelham 1 2 3, a ode prvog neće ni bit, dok drugi dolazi tek 10. rujna. E pa to je jednostavno tragično.

- Studeni
kod tebe će bar bitiGhostface wrote:U situacijama ka šta je ova žalin šta je Joker sklopija posal s Broadwayom a ne sa Cinestarom. Ne znan, možda potonji nije ni dava ponudu kad je već proširen na 3 grada s 4 poslovnice, ali ja to jednostavno ne mogu prežalit, tim više šta san bija 20tak puta u Cinestaru i uvjerija se koliko je bolji. Dakle, sada imamo situaciju da se u Cinestaru mogu već pogledat i Drag me to Hell i Taking of Pelham 1 2 3, a ode prvog neće ni bit, dok drugi dolazi tek 10. rujna. E pa to je jednostavno tragično.![]()
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
olio
+1Ghostface wrote:U situacijama ka šta je ova žalin šta je Joker sklopija posal s Broadwayom a ne sa Cinestarom. Ne znan, možda potonji nije ni dava ponudu kad je veæ proširen na 3 grada s 4 poslovnice, ali ja to jednostavno ne mogu prežalit, tim više šta san bija 20tak puta u Cinestaru i uvjerija se koliko je bolji. Dakle, sada imamo situaciju da se u Cinestaru mogu veæ pogledat i Drag me to Hell i Taking of Pelham 1 2 3, a ode prvog neæe ni bit, dok drugi dolazi tek 10. rujna. E pa to je jednostavno tragièno.![]()
- elrania
- cactus
Daaa,neunošenje grickalica iz trgovine i primoranost da kupuješ kod njih skupljeelrania wrote:huh?cactus wrote:Ne bih žalio za Cinestarom,zbog jednog njihovog pravila ja tamo više ne idem![]()
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- elrania
aha, to sam i mislila.cactus wrote:Daaa,neunošenje grickalica iz trgovine i primoranost da kupuješ kod njih skupljeelrania wrote:huh?cactus wrote:Ne bih žalio za Cinestarom,zbog jednog njihovog pravila ja tamo više ne idem![]()
pa ono, stavis si u torbu i komotno udes. nemaju te pravo pretreasti tamo. uzmu sam ak vide da nosis u rukama.
Last edited by elrania on 26 Aug 2009, 16:27, edited 1 time in total.
- cactus
Eto,zaustavljen samZadro wrote:Koda je problem prošvercat...cactus wrote:Daaa,neunošenje grickalica iz trgovine i primoranost da kupuješ kod njih skupljeelrania wrote: huh?
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
-
John_Ryder
- Josef K