Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Post by A$H » 19 Aug 2009, 08:10

Hec wrote:ja na wowu dobio kornjacu mounta :lol: :lol:
kajgod.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 19 Aug 2009, 08:11

ovak izgleda mada nije ovo moja slika:

Image
"Six strings to cover fear..."

Sammy

Post by Sammy » 19 Aug 2009, 10:03

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 19 Aug 2009, 11:16

Sammy wrote::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Aug 2009, 20:04

Jel tko igrao The Witcher?
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 20 Aug 2009, 00:16

DeadDispatcher90 wrote:Jel tko igrao The Witcher?
idem ga skinuti? jes ga ti igra
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Hec

Post by Hec » 20 Aug 2009, 09:03

obavezno skinite patch, jer sam wicher bez patcha je hrpa bugova, ali dosta frendova sto rokaju igre 0-24 mi kazu da je igra prejebena ali su ju brzo presli.
"Six strings to cover fear..."

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Aug 2009, 11:40

Nisam ga igrao, ali sam čuo sve najbolje i vidio sam lijepo specijalno izdanje po niskoj cijeni u Algoritmu...
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 20 Aug 2009, 13:32

Hec wrote:obavezno skinite patch, jer sam wicher bez patcha je hrpa bugova, ali dosta frendova sto rokaju igre 0-24 mi kazu da je igra prejebena ali su ju brzo presli.
dobro da si mi reka....
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 22 Aug 2009, 19:01

Krenuo igrati Area 51, igru iz 05. koju nisam nikako moga igrat na ps2 (neki čudan bug) tako da sam napokon doša na svoje
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Aug 2009, 19:08

maddjuro wrote:kreno sam igrati Final Fantasy 7, to je prvi FF s poznatim cloudom i druzinom, oko kojeg se vrte vise manje svi noviji FF-i,
zasad je dobra, jedino sto me malo smeta je sto se moraju imati materie equiptae da bi se moglo castat spelowe koje sadrze određene materie, tj. nemogu se naučit za stalno, ali izuzev toga(zasad) nikakvih značnijih primjedbi
he, tu igru nikad nisam završio radi zadnjeg bossa, a opet, to sam si sam kriv jer sam bio dosta nerazvijen s likovima... Ali više nisam imao volje uopće ponoviti, a i sumnjam...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Aug 2009, 01:56

prjeđoh FF7 (pc veriju). super igra, nije loša grafika, s obzirom da je to prva d verzij FF-a, i jedna od ranih play station igara, dobra priča, puno oružja, s dosta igrivih likova, u party-u ima po 3 lika, glazba je ok, sto mi je bilo najdraže, u odnosu na prethodne nastavke, je to sto se točno vidi ako je na mapi nesto sto se da pokupit, za razliku od prethodnih djelova kad se moralo exploreat svaku bačvu isl da bi se nesto možda naslo, a sto se tiče travelnga za vrjeme misija relativno je jasno di se treba ići da bi se napredovalo tako da se nemora do besvjesti istraživati.Takožer ima dosta sidequestova i ingame mini igara, kao uzgjanje chockoboga(neda mi se tražit točan naziv) što traje.
ovo je inače najprodavaniji i navodno najpopularniji nastavak FF-a nakon njega su izdani i prequeli i nekoliko spinoff igara s likovima iz orginala, a govorka se i o reizanju igre za PS3
najveće su mi zamjerke to sto pc verzija ima bugova koji su iritantni, pošto se treba kojekakve patchove stavljat, i malo s vremenom dosade one animacije napada, i katkad animacije u globalu, jer se nemogu nikako ubrzati, pa ako vas ubiju ili radi buga borate ugasiti igru morate opet kroz cjele animacije otsjediti s tim da morate klikat nakon svakoga speach bubblea da bi se prešlo na idući)što volim jer mogu u miru procitati), tak da bi bilo ljepo da postoji opcija da se ubrzaju animacije
također mi se nisu dopale ove matrei.e koje morate imati equiptane da bi mogli imati spelove a kad ej maknete više nemate te spelove, pa to jos pomnozite s 3 tj za svakog lika; a nije mi se ni dopalo to da kad se stavi kursor na neki item u inventoriu ne postoji mogućnost da se vidi koji lik može to equipati i koji su efekti istog
ali da zaključim dobra igra, drago mi je da postoji pc verzija (i jer postoje savegame editori) ali još mi je uvjek draži FF6 za SNES, ima veći izbor likova, isto ima super priču, kad se spell jednom nauči ima ga se do kraja igre, kad se u inventoriu stavi kursor na nesto moze se viditi za koga je sto i koji su efekti(postoji FF6 reizdan za play station ali izuzev uvodne i zavržne animacije koje i nemaju preveć interesantnog, i losije glazbe nego na snesu, ali s navodno nekim rjesenim bugovima)

sad se za koji dan planiram malo pozabavit FF8-micom (ako te je igrali molio bi dojmove i eventualne usporedbe s sedmicom)
I may be an idiot, but i am no fool.

cactus

Post by cactus » 23 Aug 2009, 08:23

FF8-Meni osobno najdraži i jedini koji sam odigrao više puta. Prekrasna grafika,animacije,likovi,priča,borbe,ma sve :lol: ,ali jedna stvar ipak mi je ipak najdraža a to su kartanja na koje sam izgubio dobar dio vremena. Savršena igra nekada a meni i dan danas.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Aug 2009, 09:13

cactus wrote:FF8-Meni osobno najdraži i jedini koji sam odigrao više puta. Prekrasna grafika,animacije,likovi,priča,borbe,ma sve :lol: ,ali jedna stvar ipak mi je ipak najdraža a to su kartanja na koje sam izgubio dobar dio vremena. Savršena igra nekada a meni i dan danas.
ali je radnja sapunica. :lol:
Michel puši karu.

cactus

Post by cactus » 23 Aug 2009, 12:45

john_constantine wrote:
cactus wrote:FF8-Meni osobno najdraži i jedini koji sam odigrao više puta. Prekrasna grafika,animacije,likovi,priča,borbe,ma sve :lol: ,ali jedna stvar ipak mi je ipak najdraža a to su kartanja na koje sam izgubio dobar dio vremena. Savršena igra nekada a meni i dan danas.
ali je radnja sapunica. :lol:
:bicovanje: :lol:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Post Reply