ono, Radnja se događa u Inabi, gdje tvoj glavni lik preko onih studenskih transfera doseli kod svoga ujaka, koji živi s kćerkicom. I tamo nastavljaš pohađati srednju školu, i polako se događaju čudne stvari. Ljudi koji su obješeni na televizijske antene, ruka koja prolazi kroz televizor, posebni program za vrijeme kiše, Okupljaš prijatelje koje ćeš upoznati i zajedno se poslije škole pronalazite tragove, tražite ubojicu i spašavate ljude boreći se protiv čudovišta, a istovremeno studirate.DeadDispatcher90 wrote:MA volim ja Japan... Sada bi to i sam rado probao... O čemu se uopće redi u igri?
PS... Prošao sam Batman demo već četri puta...
Ima tu svega tako da je zbilja komplicirana igra. Praćenje vremenske prognoze, poboljšavanje glavnog lika od statusa do social linka, godinu dana ti traje škola (doslovce), ispiti s pitanjima, odlična glazba, borba koja se stalno poboljšava s novim novitetima, dani koji ti prolaze i ovisno o tebi kako ih napraviš, socijal razgovori, questovi, poslovi... ma ima svega.
E da, ono najbolje u borbi je pronalaženje slabosti u protivniku, tako da ih oboriš na pod i svi zajedno ga iscipelarite.