To će biti onda to o čemu pričaš,ali pošto nisam gledao do sada baciću oko na te dodatke+ serija pogledana u miru i sa poznatim krajemGhostface wrote:cactus wrote:Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javimGhostface wrote:
Ako na dodatke misliš pod webepizode Harper's Globea, viruj mi, nemoj ni gledat, počelo je ok, al je kraj tako glup i nadasve nepotreban da nije dostojno bit dijelom ove genijalne serije.
Ja san naiša samo na torrent di su sve webepizode plus sva videa iz Harper's Globea poredana po autorima (šta je potpuno nepotrebno ako već imaš webepizode). Ako si ti naša još kakve dodatke, javi.
Što skidate s torrenta?
- cactus
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Scarface
cactus wrote:To će biti onda to o čemu pričaš,ali pošto nisam gledao do sada baciću oko na te dodatke+ serija pogledana u miru i sa poznatim krajemGhostface wrote:cactus wrote: Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javim
Ja san naiša samo na torrent di su sve webepizode plus sva videa iz Harper's Globea poredana po autorima (šta je potpuno nepotrebno ako već imaš webepizode). Ako si ti naša još kakve dodatke, javi.
Da, definitivno je potrebno još jedno gledanje za potpuno novu dimenziju opažanja kad znaš ko je krivac- al pričekat ću dvd za to, još s audio komentarima na nekim epizodama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
- dragonheart
- A$H
stvar ti je u tome sto ti torren ne skida film od prvo do zadnje minute..nego napreskokce..tak da ti te 3 min moze bit uvod..ili kraj..ili smetnja/prekidanje filma svakih par minuta..uglavnom nece bit bajno..dragonheart wrote:Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:stvar ti je u tome sto ti torren ne skida film od prvo do zadnje minute..nego napreskokce..tak da ti te 3 min moze bit uvod..ili kraj..ili smetnja/prekidanje filma svakih par minuta..uglavnom nece bit bajno..dragonheart wrote:Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
Ako je film u rar formatu mora bit 100 % jer se u protivnom neće extractat, a ako je čisti avi il neki drugi format, u pitanju su te male smetnje koje je Ash naveja, al većih problema ne bi tribalo bit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dragonheart
Ghostface wrote:A$H wrote:stvar ti je u tome sto ti torren ne skida film od prvo do zadnje minute..nego napreskokce..tak da ti te 3 min moze bit uvod..ili kraj..ili smetnja/prekidanje filma svakih par minuta..uglavnom nece bit bajno..dragonheart wrote:Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
Ako je film u rar formatu mora bit 100 % jer se u protivnom neće extractat, a ako je čisti avi il neki drugi format, u pitanju su te male smetnje koje je Ash naveja, al većih problema ne bi tribalo bit.
Nije u rar-u,baš je avi i film je Funny Man za koji je gonzo pisao recenziju,na rapidshareu ga ne nađem,a na torentu nema seedera,držim ga več 3 tjedna.
Thanks for help.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Studeni