True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 21 Jul 2009, 22:18

Ma, ok je, al Blood Ties mi je i dalje bolja, šteta šta je ukinuta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 21 Jul 2009, 22:40

Ghostface wrote:Ma, ok je, al Blood Ties mi je i dalje bolja, šteta šta je ukinuta.
Jedina sličnost ove dvije serije jest da se radi o vampirima i obje imaju vezu između žene i vampira. Ostatak, sušta suprotnost!!! I uopće ne vidim razloga za usporedbu. Meni je Blood Ties bila ok serijica, ali sa dosta lošim buđžetom pa samim time i lošim izvedbama nekih scena. Nije da patim na efekte, jednostavno smatram da je True Blood za klasu-dvije iznad Blood Tiesa.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jul 2009, 22:45

callac wrote:
Ghostface wrote:Ma, ok je, al Blood Ties mi je i dalje bolja, šteta šta je ukinuta.
Jedina sličnost ove dvije serije jest da se radi o vampirima i obje imaju vezu između žene i vampira. Ostatak, sušta suprotnost!!! I uopće ne vidim razloga za usporedbu. Meni je Blood Ties bila ok serijica, ali sa dosta lošim buđžetom pa samim time i lošim izvedbama nekih scena. Nije da patim na efekte, jednostavno smatram da je True Blood za klasu-dvije iznad Blood Tiesa.

Mislin da je to skroz dovoljno za usporedbu. Priča mi je na prvom mistu, i tu mi je BT jači, mada se slažen da je TB produkcijski bolji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 21 Jul 2009, 22:49

Ghostface wrote:
callac wrote:

Mislin da je to skroz dovoljno za usporedbu. Priča mi je na prvom mistu, i tu mi je BT jači, mada se slažen da je TB produkcijski bolji.
Ne bih se, opet, složila jer se radi o dva potpuno drugačija žanra. BT je više romantična drama/misterija, dok je TB nabijen eksplicitnim scenama seksa i nasilja, paranormalnog i okultnog (kojeg ima i u BT, ali u sasvim drugačijem kontekstu) No, da se dalje ne raspravljamo, ako ćemo baš hoćeš da usporedim, TB mi je svejedno bolja serija :P
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jul 2009, 22:53

callac wrote:
Ghostface wrote:
callac wrote: Jedina sličnost ove dvije serije jest da se radi o vampirima i obje imaju vezu između žene i vampira. Ostatak, sušta suprotnost!!! I uopće ne vidim razloga za usporedbu. Meni je Blood Ties bila ok serijica, ali sa dosta lošim buđžetom pa samim time i lošim izvedbama nekih scena. Nije da patim na efekte, jednostavno smatram da je True Blood za klasu-dvije iznad Blood Tiesa.

Ne bih se, opet, složila jer se radi o dva potpuno drugačija žanra. BT je više romantična drama/misterija, dok je TB nabijen eksplicitnim scenama seksa i nasilja, paranormalnog i okultnog (kojeg ima i u BT, ali u sasvim drugačijem kontekstu) No, da se dalje ne raspravljamo, ako ćemo baš hoćeš da usporedim, TB mi je svejedno bolja serija :P

Kakogod.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 22 Jul 2009, 16:49

el neko uspeo da skine 5 epizodu 2 serijala
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

callac

Post by callac » 22 Jul 2009, 20:45

horkolerbus wrote:el neko uspeo da skine 5 epizodu 2 serijala
Ja jesam na warezz bb rapidshare linkovi
If one of them is dead.

Ghrall

Post by Ghrall » 23 Jul 2009, 14:22

horkolerbus wrote:el neko uspeo da skine 5 epizodu 2 serijala

Ja sam jučer skinuo torrent i pogledao. Ovo serija mi se sve više i više sviđa.

callac

Post by callac » 30 Jul 2009, 00:28

Šesta ep. odgledana, već mi glupo što se ponavljam, ali serija sve bolja i bolja!!! Ona mlada vampirica je toliko slatka, za ne povjerovati! Sad me brine što će biti sa Samom...koji cliff, uh! :evil:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 30 Jul 2009, 00:34

Sam mi je daleko najdraži lik u seriji, još od prve sezone, a i sposobnost mu je kul. 8) Inače, ova sezona je i meni bolja, napetije je dosta, prva je bila malo predvidljiva, mada je ubojica na kraju bija "Average Joe" tip. Na pola smo puta.

callac

Post by callac » 30 Jul 2009, 00:39

Meni je isto Sam najdraži lik :D i super mi je da su uveli novu "vrstu" ljudi u seriju, samo vampiri postali bi i jesu već dosadni :lol: toliko da me glavna radnja ne zanima ni upola koliko ova sporedna. SPOILER znala sam da ova Samova bičurda nije one of the good guys....faking glupi muškarci koji razmišlaju onom manjom glavom :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 03 Aug 2009, 17:35

7. epizoda FTW!!! 8)

SPOILER SPOILER SPOILER

Joj kako želin vidit onu kučketinu Maryann mrtvu, ne znan kad san zadnji put tako priželjkiva smrt villaina. :evil:
Izgradnja likova ide u fenomenalnom smjeru, Jason koji se iz glupog ženskara pretvorija u malo tvrđu (ali i dalje jako povodljivu i naivnu) osobu čišćih morala, ili bolje reći morala koje on sam jasnije vidi i iskazuje, je fenomenalan potez scenarista. Ericova igra sa Sookie je malo nejasna, i ostaje vidit kako će se sve odvit sad kad Godric bude oslobođen, zahvaljujući upravo njoj. I da, lik Godrica je premoćan- mada je najveći misterij taj kako su ga uspili zarobit- da Fellowship of Sun nema neko više biće u svojoj službi, jer mi Steve, ni iko tamo ne djeluje sposoban za išta, a pogotovo za zarobit 2000 godina starog vampira. I malo me iritira šta je Ben toliko slab, zašto je baš striktno smišljeno da je starost jednaka snazi, mogli su ostavit malo mista i jačanju unatoč manjoj vampirskoj kilometraži, ovako Ben ne može ništa ni Loreni, Ericu ni ikom tamo, šta je prilično frustrirajuće i volija bi neku promjenu na tom polju.

callac

Post by callac » 03 Aug 2009, 19:36

SPOILER

Onu Maryann ne podnosim još otkako je ta glumica glumila u BSG, takva bičurda u kojoj god ulozi bila. I drago mi je da je ona plava glupačetina mrtva. Godric je stvarno fantastično izabran, super što su stavili tak mladog glumca za najstarijeg vampira. Ni meni Eric nije jasan, i očekivala sam da će se on pojaviti da spasi Sookie pa sam se ugodno iznenadila na kraju. Epizoda mi je prebrzo završila i definitivno sam sada još luđa nego kad sam gledala HI!!!
A jadan onaj detektiv, uvijek ispadne pijana budala, voljela bih da se on i Sam sprijatelje ( i mislim da i on ima neku moć jer je rečeno da Maryan može sve hipnotizirati osim shapeshiftera , a već u par navrata na njega uopće nije utjecala :?: ) Ima još toliko toga za reći al sam sad previše pod dojmom...
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 03 Aug 2009, 21:21

Koji je callac po tebi glavni story arc u ovoj sezoni, jer se meni oba čine podjednako važna, onaj s maenad-om možda čak i više jer je otvoren još pri kraju 1. sezone, a mislin da će i priču s Godricom riješit ranije, tako da je glavni villain definitivno Maryann.

callac

Post by callac » 03 Aug 2009, 21:54

Da, kroz ovu sezonu se definitivno provlače dvije pa čak i više priča koje su podjednako važne za sam ishod serije. Prva sezona je imala ugl. samo ona ubojstva za riješiti, sada su ga zaprtljali i drže nas u napetosti prestrašno. I sve više mi je Sam sexy u njemu svojstvenim uskim trapericama :D ...a za onu klinku da ne govorim, instant lezbijstvo i fangbangerstvo :twisted:
If one of them is dead.

Post Reply