ako ima istine u tome ja trčim tamo prvom prilikom...idem drkat i bost se za pare
Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
-
filmofil
ma brijem da nema ni u ZG tak da smo na istomboyko wrote:bi i ja da toga ima u KC,al naravno nemafilmophil wrote:ajde ajde pa javi![]()
ako ima istine u tome ja trčim tamo prvom prilikom...idem drkat i bost se za parema mrš!!!
nego, baš gledam, u americi samo dojdeš u banku sperme, izdrkaš i dobiš 30 dolara...ovamo kod nas se zatvorila za banka u petrovoj bolnici (ne znam zašto) i toga više nema
a ovo za krvnu plazmu...to još nemam potvrdu
This is the Zodiac speaking.
- boyko
baš mi je nekaj frend pred par vikenda pričal o nekom liku koji redovito daje plazmu u ZG-u sam zato da dobi neke pare da ima za izlaske itd. tak da se vjerojatno još uvjek more dat plazma...filmophil wrote:a ovo za krvnu plazmu...to još nemam potvrdu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
filmofil
uuu dobil sam naduboyko wrote:baš mi je nekaj frend pred par vikenda pričal o nekom liku koji redovito daje plazmu u ZG-u sam zato da dobi neke pare da ima za izlaske itd. tak da se vjerojatno još uvjek more dat plazma...filmophil wrote:a ovo za krvnu plazmu...to još nemam potvrdu
- Scarface
Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to. 
- boyko
niceGhostface wrote:Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
filmofil
di samo nađeš takav posao?? al dobro, vidiš, ja bum drkao za pare dok ćeš ti delat na baušteliGhostface wrote:Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to.
- Scarface
filmophil wrote:di samo nađeš takav posao?? al dobro, vidiš, ja bum drkao za pare dok ćeš ti delat na baušteliGhostface wrote:Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to.
Nije takva bauštela, radin za strica taj zid, jer se dile neke parcele oko zemlje pa umisto da unajmi radnike, radit ćemo ja i otac. Diš bolje, lipe pare i nema nekog striknog šefa.
- Decadentor
- Sammy
op, op, decadentor je slavonacDecadentor wrote:E kod vas ima bar nekog normalnog posla kod nass (u slavoniji) bar tu di sam ja mos se samo ubijat u poljoprivredivec mi je dosta duhana za cijeli zivot
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor