Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
Scarface
callac wrote:Ghostface wrote:callac wrote:
Sad kad nas sve zajebu i stvarno Shea ubojica!! e to bi mi bio promašaj teži, na to bi se ja razočarala iskreno!!!!
edit:
ne piše ovako kako si ti napisao nego:WASHINGTION
Ja san ovo kopira s foruma,
nisan lud da iden samo zbog ovoga gledat prvu epizodu
(ionako brišen svaku epizodu čim je pogledan pa mi se ne da opet skidat). A i sa S i bez dođe ti na isto, jer ionako već postoji višak slova.
A neš problema u GOMplayeru kliknut par puta da preskače po deset sekundi i evo ti ga odma na početku taxi u kojem sjedi Abby i fino se vidi šta piše na njemu. Nisam ni ja luda gledat
cijelu epizodu!
Reka san ti da je neman na kompu i ne da mi je se skidat, koji se vrag odma pjeniš, ko je uoće mislija na tebe, ludi su oni šta svaku epizodu gledaju 5 puta i analiziraju.
-
Scarface
cactus wrote:Pa dobro,a motiv?
Ti si propustija onaj dio s Wakefieldovim sinom/ kćeri?
-
callac
Ghostface wrote:callac wrote:Ghostface wrote:
Ja san ovo kopira s foruma, nisan lud da iden samo zbog ovoga gledat prvu epizodu
(ionako brišen svaku epizodu čim je pogledan pa mi se ne da opet skidat). A i sa S i bez dođe ti na isto, jer ionako već postoji višak slova.
A neš problema u GOMplayeru kliknut par puta da preskače po deset sekundi i evo ti ga odma na početku taxi u kojem sjedi Abby i fino se vidi šta piše na njemu. Nisam ni ja luda gledat
cijelu epizodu!
Reka san ti da je neman na kompu i ne da mi je se skidat, koji se vrag odma pjeniš, ko je uoće mislija na tebe, ludi su oni šta svaku epizodu gledaju 5 puta i analiziraju.
Jao, kako si teška osoba. Uopće se ne pjenim nego sam samo rekla da meni nije bio problem klikati kroz epizodu te da se ne treba cijela pogledati ako znaš što tražiš. Prestani sve osobno shvaćati jer u ovoj temi se ne želim svađati sa tobom, osim oko toga tko je ubojica

Last edited by
callac on 30 Jun 2009, 18:26, edited 1 time in total.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
A$H
jos dvije ep. pa na gledanje..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Wendigo
evo, pogledao sam 1. epizodu - instant navlakuša..

ima nešto agatha christijevski u seriji i bila mi je full interesantna i atmosferična prva epizoda, makar je tek pred kraj počela "akcija". fora mi je to lagano upoznavanje likova, i sama lokacija mi je mrak.

im fully interested.
slijedi skidanje i gledanje ostalih.
-
Scarface
callac wrote:Ghostface wrote:callac wrote:
A neš problema u GOMplayeru kliknut par puta da preskače po deset sekundi i evo ti ga odma na početku taxi u kojem sjedi Abby i fino se vidi šta piše na njemu. Nisam ni ja luda gledat cijelu epizodu!
Jao, kako si teška osoba. Uopće se ne pjenim nego sam samo rekla da meni nije bio problem klikati kroz epizodu te da se ne treba cijela pogledati ako znaš što tražiš. Prestani sve osobno shvaćati jer u ovoj temi se ne želim svađati sa tobom, osim oko toga tko je ubojica

Sorry, al tvoj post je izgleda ka da ti to osobno svaćaš. Ispričavan se, ako je tako. Al nema više rasprave.
-
callac
Ajmo se nas dvoje dogovoriti da se ne palimo na bilo što jedno od nas napiše osim ako striktno ne piše
shvati osobno 
nije da se ne volim svađati, al s tobom uvijek oko gluposti i to baš kad ne mislim da se svađam nego bezveze konstatiram. Jel važi?
If one of them is dead.
-
Scarface
callac wrote:Ajmo se nas dvoje dogovoriti da se ne palimo na bilo što jedno od nas napiše osim ako striktno ne piše
shvati osobno 
nije da se ne volim svađati, al s tobom uvijek oko gluposti i to baš kad ne mislim da se svađam nego bezveze konstatiram. Jel važi?
Stari, ja uopće ne znan odakle sve ovo, mislin da je dovoljno da to kažen. Pa zašto bi se uopće i svađa, možda ne izgleda tako, al nije ni meni to baš privlačno.

Dakle, sve 5.
-
callac
Ghostface wrote:callac wrote:Ajmo se nas dvoje dogovoriti da se ne palimo na bilo što jedno od nas napiše osim ako striktno ne piše
shvati osobno 
Stari, ja uopće ne znan odakle sve ovo, mislin da je dovoljno da to kažen. Pa zašto bi se uopće i svađa, možda ne izgleda tako, al nije ni meni to baš privlačno.

Dakle, sve 5.
E sad se moramo svađati-ako ćemo baš tako, onda bar reci "stara" jer sam žensko, ako to do sada nisi skužio, svaka čast!

If one of them is dead.
-
Scarface
callac wrote:Ghostface wrote:callac wrote:Ajmo se nas dvoje dogovoriti da se ne palimo na bilo što jedno od nas napiše osim ako striktno ne piše
shvati osobno 

Dakle, sve 5.
E sad se moramo svađati-ako ćemo baš tako, onda bar reci "stara" jer sam žensko, ako to do sada nisi skužio, svaka čast!

Nisan, i još ne virujen.

Zezan se, naravno, tako ja svakom govorin, tribaš me vidit u ženskom društvu, meni je svak "stari".

-
callac
Nego, ja planiram danas opet ispočetka gledati sve epizode do 11. Ne kao frik, nego ću sa dečkom gledati(dobra isprika, ha?

) pa taman da iskoristim priliku uhvatiti detalje koje sam možda propustila, a i dobiti novo mišljenje i drugačiji pristup nekoga tko inače ne gleda horore pa vjerojatno i razmišlja na drugačiji način. Javim njegova i svoja viđenja.
If one of them is dead.
-
Scarface
Meni je sestra počela gledat danas, pogledala prve dvi epizode i uživila se. Već joj je Sully favorit (za ubojicu nema pojma), a ja ga nisan praktički ni opazija u početku.

-
callac
Pa to je baš lik kojeg će curice primjetiti

(prava se javila, počela sam i gledati ponajviše zbog Christophera Gorhama

) pa mi se usput i Cal svidio i tak... a jesam žensko, tipično

If one of them is dead.
-
Scarface
callac wrote:Pa to je baš lik kojeg će curice primjetiti

(prava se javila, počela sam i gledati ponajviše zbog Christophera Gorhama

) pa mi se usput i Cal svidio i tak... a jesam žensko, tipično