Čekaj, u klubu za širu javnost prikazuju film u kojem jedna ženskica ima hobiji drobiti i sjeći ljudske udove?Asfodel wrote:Večeras ga prikazuju u Močvari (između ostalog)yaps wrote:Ajd i ja cu da ga pogledambakero wrote:Napokon ja i brat sinoć odvrtili famozni i toliko hvaljeni Audition....
7/10 film se izvanredno razvijao i imao dosta creepy scena,priča je vrhunska i sve je odlično osim završetka filma (iako je i on ok) al mi smo malo drukčije to zamišljali dok je film tekao tako da smo ostali i malo razočarani samim krajem ali svakako film za pamćenje....
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
- Wendigo
svašta se puštalo ponedjeljkom u močvari, ak se ne varam bio je i canniball holocaust od "šokantnih" filmova, ali nisam bio taj put...Boby wrote:Čekaj, u klubu za širu javnost prikazuju film u kojem jedna ženskica ima hobiji drobiti i sjeći ljudske udove?Asfodel wrote:Večeras ga prikazuju u Močvari (između ostalog)yaps wrote: Ajd i ja cu da ga pogledam
- yaps
Malo mi je predaleko ZagrebAsfodel wrote:Večeras ga prikazuju u Močvari (između ostalog)yaps wrote:Ajd i ja cu da ga pogledambakero wrote:Napokon ja i brat sinoć odvrtili famozni i toliko hvaljeni Audition....
7/10 film se izvanredno razvijao i imao dosta creepy scena,priča je vrhunska i sve je odlično osim završetka filma (iako je i on ok) al mi smo malo drukčije to zamišljali dok je film tekao tako da smo ostali i malo razočarani samim krajem ali svakako film za pamćenje....

- HorrorHR
- Site Admin
http://www.mochvara.hr/yaps wrote:Malo mi je predaleko ZagrebJel to neki bioskop? Dobra je fora, bioskop sa horor repertoarom.
- Wendigo
najs.. taj film mi već godinama uvijek nekako izmigolji..HorrorHR wrote:za desetak dana je Salo 120 days of sodom u Močvari

OT: el dia de la bestia (1995)
3,5/5
ajd, svugdje ga navode kao horror, mada je to meni crna komedija sa elementima okultnoga. sve u svemu jako dobar film.. santiago segura (torrente 1, 2 i 3) FTW!

- Decadentor
- john_constantine
mah, ja se uvijek naježim na onog vraga u par sceni...Wendigo wrote:najs.. taj film mi već godinama uvijek nekako izmigolji..HorrorHR wrote:za desetak dana je Salo 120 days of sodom u Močvari![]()
OT: el dia de la bestia (1995)
3,5/5
ajd, svugdje ga navode kao horror, mada je to meni crna komedija sa elementima okultnoga. sve u svemu jako dobar film.. santiago segura (torrente 1, 2 i 3) FTW!

Michel puši karu.
- Sammy
A Nightmare On Elm Street 5 : The Dream Child - sta ja znam, pocetak je bi odlican, obecavo je dobru zabavu, ali je to sve nekako polako nestajalo dok je film isao prema kraju..jos cu napomenut da je razlicitiji od prva 4 i da je jako vidljiva zajebancija, a ne onaj pravi horror.... - 6.5/10 - Freddy opet sve izvlaci 

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
- Josef K
Meni je baš bilo super sve do tog kraja. Kraj je sve zasro...filmophil wrote:to je meni bilo predosadno za gledat, jedva sam čekao taj famozni kraj koji ni do dana današnjeg nisam shvatio u potpunosti...Zadro wrote:Dead End (2003)
8.5/10
Fora, al kraj mi je malo jadan
I skoro cijeli film se nisam mogo prestat smijat

- yaps
Zanimljivo mestasce. Hvala!HorrorHR wrote:http://www.mochvara.hr/yaps wrote:Malo mi je predaleko ZagrebJel to neki bioskop? Dobra je fora, bioskop sa horor repertoarom.