Harper's Island (2009) - SPOILERS
- Sammy
a zapravo sto smo mogli i ocekivati kad je svatko na otoku imao alibi za neko ubojstvo, tako da je to bila jedina opcija, da je Wakefield ubojica, a sad ko mu je pomagac, jedino je to ostalo misteriozno...
ali mozda smo i mi ocekivali previse..
ali mozda smo i mi ocekivali previse..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
Ghostface wrote:A eto, bar mali dio misterije je ipak osta, jer se još ne zna pomagač/sin ili kći, a možda taj sin/kći i ne bude ubojica nego neko treći (mada mi nije jasno koji bi motiv onda ima). Ma, nakon tolikog uživljenja sad san u kurcu.

A treba ipak objasniti i onaj tajanstveni dio s JD - ovom smrću...
Michel puši karu.
- callac
Kažem vam ja, Abby je ubojica, a J.D. je i rekao "It is you"Ghostface wrote:Ma i on je idiot, umisto da odma kaže ko ga je ubija, on nešto serucka, tipičan klišej, majku im njihovu.

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:Kažem vam ja, Abby je ubojica, a J.D. je i rekao "It is you"Ghostface wrote:Ma i on je idiot, umisto da odma kaže ko ga je ubija, on nešto serucka, tipičan klišej, majku im njihovu.Nekako mi vuče da bi to mogao biti slučaj ili ono kako kažu na imdb-u da je sve ovo knjiga koju Abby piše i da se ništa od svega nije dogodilo, ili pak da je to sve u glavi one jezive klinke ..
Ti se zezaš ili bi tebi stvarno ovo bija ok kraj? Pa gore sranje ne može od toga. Isto vridi i za Abby ka ubojicu.
- callac
Nisam rekla da bi mi to bio ok kraj, baš naprotiv, ali nekako mi zvuči da je moguće, baš zbog toliko ubojstava i načina kako su ljudi ubijeni. I slažem se se Horrorom da je ovo klasična sapunjara koja je epizoda za sebe glupa, ali te vuče da gledaš samo da saznaš što će se dogoditi na kraju, s tim da svaka epizoda ima prejeben cliff i jednostavno izludiš dok se ne pojavi novi nastavak!!Ghostface wrote:callac wrote:Kažem vam ja, Abby je ubojica, a J.D. je i rekao "It is you"Ghostface wrote:Ma i on je idiot, umisto da odma kaže ko ga je ubija, on nešto serucka, tipičan klišej, majku im njihovu.Nekako mi vuče da bi to mogao biti slučaj ili ono kako kažu na imdb-u da je sve ovo knjiga koju Abby piše i da se ništa od svega nije dogodilo, ili pak da je to sve u glavi one jezive klinke ..
Ti se zezaš ili bi tebi stvarno ovo bija ok kraj? Pa gore sranje ne može od toga. Isto vridi i za Abby ka ubojicu.

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma to su inače i odlike slasher filmova, nije li? Uvijek su samo parovi koji se vole i seksaju, pa neka povučena, pa tipovi koji se zabavljaju, i sporedni likovi koje ubiju... samo što ovaj ima nekakvu priču.callac wrote:Nisam rekla da bi mi to bio ok kraj, baš naprotiv, ali nekako mi zvuči da je moguće, baš zbog toliko ubojstava i načina kako su ljudi ubijeni. I slažem se se Horrorom da je ovo klasična sapunjara koja je epizoda za sebe glupa, ali te vuče da gledaš samo da saznaš što će se dogoditi na kraju, s tim da svaka epizoda ima prejeben cliff i jednostavno izludiš dok se ne pojavi novi nastavak!!Ghostface wrote:callac wrote: Kažem vam ja, Abby je ubojica, a J.D. je i rekao "It is you"Nekako mi vuče da bi to mogao biti slučaj ili ono kako kažu na imdb-u da je sve ovo knjiga koju Abby piše i da se ništa od svega nije dogodilo, ili pak da je to sve u glavi one jezive klinke ..
Michel puši karu.
- callac
Jup, ali fora je u ovoj seriji što ne pogibaju sporedni likovi, jer, ako ćemo tako, onda je mogao biti ubijen bilo tko od gostiju, a ne baš ujak mladoženje, otac mlade, brat mladoženje, and on, and on....fora i jest što "glavni" likovi postaju oni koji su trenutno živi, već idućom epizodom mogu postati tzv."sporedni"john_constantine wrote:ma to su inače i odlike slasher filmova, nije li? Uvijek su samo parovi koji se vole i seksaju, pa neka povučena, pa tipovi koji se zabavljaju, i sporedni likovi koje ubiju... samo što ovaj ima nekakvu priču.callac wrote:Nisam rekla da bi mi to bio ok kraj, baš naprotiv, ali nekako mi zvuči da je moguće, baš zbog toliko ubojstava i načina kako su ljudi ubijeni. I slažem se se Horrorom da je ovo klasična sapunjara koja je epizoda za sebe glupa, ali te vuče da gledaš samo da saznaš što će se dogoditi na kraju, s tim da svaka epizoda ima prejeben cliff i jednostavno izludiš dok se ne pojavi novi nastavak!!Ghostface wrote:

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
hm, da... sve je djelovalo onako za nekakvim ciljem, da spriječi vjenčanje...callac wrote:Jup, ali fora je u ovoj seriji što ne pogibaju sporedni likovi, jer, ako ćemo tako, onda je mogao biti ubijen bilo tko od gostiju, a ne baš ujak mladoženje, otac mlade, brat mladoženje, and on, and on....fora i jest što "glavni" likovi postaju oni koji su trenutno živi, već idućom epizodom mogu postati tzv."sporedni"john_constantine wrote:ma to su inače i odlike slasher filmova, nije li? Uvijek su samo parovi koji se vole i seksaju, pa neka povučena, pa tipovi koji se zabavljaju, i sporedni likovi koje ubiju... samo što ovaj ima nekakvu priču.callac wrote: Nisam rekla da bi mi to bio ok kraj, baš naprotiv, ali nekako mi zvuči da je moguće, baš zbog toliko ubojstava i načina kako su ljudi ubijeni. I slažem se se Horrorom da je ovo klasična sapunjara koja je epizoda za sebe glupa, ali te vuče da gledaš samo da saznaš što će se dogoditi na kraju, s tim da svaka epizoda ima prejeben cliff i jednostavno izludiš dok se ne pojavi novi nastavak!!
Michel puši karu.
- callac
A Ghost, s kim ću onda ja raspredati o mogućem ubojici?? Ne kažem da mi mišljenje ostalih nije bitno i da su njihove teorije bezveze, nego ti si uvijek imao najuvjerljivije teze oko toga. Izdrži još tri tjedna pa ćemo na kraju svi pljuvati po seriji i lupatio glavom što smo potrošili vrijeme raspravljajući o takvoj glupostiGhostface wrote:Šta se mene tiče, ubojica sad može ispast i Tinky Winky, I just don't care anymore.

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:A Ghost, s kim ću onda ja raspredati o mogućem ubojici?? Ne kažem da mi mišljenje ostalih nije bitno i da su njihove teorije bezveze, nego ti si uvijek imao najuvjerljivije teze oko toga. Izdrži još tri tjedna pa ćemo na kraju svi pljuvati po seriji i lupatio glavom što smo potrošili vrijeme raspravljajući o takvoj glupostiGhostface wrote:Šta se mene tiče, ubojica sad može ispast i Tinky Winky, I just don't care anymore.
Žao mi je, al ja ne praštan.

- callac
E sad bih baš voljela da kraj bude preprebrutalan pa da ti bude žaoGhostface wrote:callac wrote:A Ghost, s kim ću onda ja raspredati o mogućem ubojici?? Ne kažem da mi mišljenje ostalih nije bitno i da su njihove teorije bezveze, nego ti si uvijek imao najuvjerljivije teze oko toga. Izdrži još tri tjedna pa ćemo na kraju svi pljuvati po seriji i lupatio glavom što smo potrošili vrijeme raspravljajući o takvoj glupostiGhostface wrote:Šta se mene tiče, ubojica sad može ispast i Tinky Winky, I just don't care anymore.
Žao mi je, al ja ne praštan.

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- cactus
Svaki kraj ove serije će biti loš jer prestaje iščekivanje nove epizode. Sve teorije su ispucane i najviše bi mi se svidjelo da završetak bude nešto novo ali pošto to vjerovatno nije baš moguće,svako razriješenje koje ima bar malo logike će biti zadovoljavajuće.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.