Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jun 2009, 20:09

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:Eh, a Henry ne može biti ubojica... U 9 epizodi je netko povlačio Abby za noge, makar čitajući Ghostfaceovu teoriju o suradnji, moguće je da ubojica i Henry surađuju... ili je netko drugi u pitanju...

A zašto čitaš moje teorije dok još nisi pogleda 10. pa nemaš pojma o čemu pričan, za nogu ju je sigurno povuka onaj koji se otkrije na kraju te epizode.
jer nisam znao da postoji 10 epizoda. :lol: A i nije spoiler, jer je kompletna ekipa bila na doku prije eksplozije... Ali samo da završim tu 10 epizodu i iznosim mišljenja.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jun 2009, 20:38

1)Abby
2)Henry
3)Shane
4)Danny
5)Sully
6)Shea
7)Jimmy
8 )Madison
9)Trish
10)Cal
11)Chloe
12)Nikki

Eh, predvidljivo je bilo to za Wakefildeom da nije mrtav, da je ono zapravo drugi sahranjen. A možda zapravo ubojica niti nema pomoćnika ili suradnika, jednostavno on sve ubija po redu.
Last edited by john_constantine on 21 Jun 2009, 21:02, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jun 2009, 20:54

john_constantine wrote:1)Abby
2)Henry
3)Shane
4)Crnac, ne mogu se sjetiti kako se zove
5)Sully
6)Shea
7)Jimmy
8 )Madison
9)Trish
10)Britanac
11)Chloe
12)Nikki

Eh, predvidljivo je bilo to za Wakefildeom da nije mrtav, da je ono zapravo drugi sahranjen. A možda zapravo ubojica niti nema pomoćnika ili suradnika, jednostavno on sve ubija po redu.

Drukčije je kad ti tako gledaš sve u dva dana, nego nama koji smo između svake epizode imali bar 3 različite teorije. I daj bar kopiraj listu s wikipedie s punim imenima, crnac je Danny, Britanac je Cal.

cactus

Post by cactus » 21 Jun 2009, 23:05

Pogledao desetu epizoda i naravno ga je odlična. Iako se odričem sudjelovanja u teorijama jer mi je ovako zabavnije a i do sada vam baš i nije uspjelo pogoditi baš puno zbog dobrog scenarija. Ono što mi bode oči je to da baš nitko od mještane ne dolazi,ako zbog ničeg drugog a onda zbog eksplozija i pucnjave. I ispričavam se na grešci,postoji 13 epizoda.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Sammy

Post by Sammy » 21 Jun 2009, 23:46

cactus wrote:Pogledao desetu epizoda i naravno ga je odlična. Iako se odričem sudjelovanja u teorijama jer mi je ovako zabavnije a i do sada vam baš i nije uspjelo pogoditi baš puno zbog dobrog scenarija. Ono što mi bode oči je to da baš nitko od mještane ne dolazi,ako zbog ničeg drugog a onda zbog eksplozija i pucnjave. I ispričavam se na grešci,postoji 13 epizoda.
ja mislim da su svi mjestani napustili otok nakon Wellingtonovog ubojstva, tako da su na otoku samo njih desetak :?
evo, upravo sam i ja pogledo desetu...đizs krajst, sokiran sam jednostavno.. :shock:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Sammy

Post by Sammy » 21 Jun 2009, 23:56

SPOILER

omg..gledam na wikipediji onaj death chart ( [veliki SPOILER], nemojte gledat koji niste jos u toku ) i Wakefield je okarakteriziran kao ONE of the killers...sto bi znacilo da je on ubojica, i da ih je vise.. :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 00:41

Sammy wrote:SPOILER

omg..gledam na wikipediji onaj death chart ( [veliki SPOILER], nemojte gledat koji niste jos u toku ) i Wakefield je okarakteriziran kao ONE of the killers...sto bi znacilo da je on ubojica, i da ih je vise.. :?

Ostavljeno je prazno, bez kućice, dakle ne zna se.

EDIT: evo sad je i meni crvena kućica, kad san prvi put gleda nije bilo ništa. Ma izgleda da ni oni nemaju pojma, ništa im još ne virujen.

Sammy

Post by Sammy » 22 Jun 2009, 01:33

Ghostface wrote:
Sammy wrote:SPOILER

Ostavljeno je prazno, bez kućice, dakle ne zna se.

EDIT: evo sad je i meni crvena kućica, kad san prvi put gleda nije bilo ništa. Ma izgleda da ni oni nemaju pojma, ništa im još ne virujen.
haha..sad su jednostavno maknili Wakefielda sa cijelog death charta..izgleda da su skuzili da ljudima sam spoilaju :lol:

edit: a sad napravili jos vece sranje :roll:

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jun 2009, 04:55

Bas pogledo 2. ep i mal se poceo navlacit :lol: Umalo mi poginio najdrazi lik, ali nije 8) samo je visio :lol:
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2009, 11:41

Da se i ja uključim, preskakao sam topic dok nisam odgledao desetu epizodu.

Fascinira me serija koliko je u isto vrijeme mrzim, ali me zanima nastaviti gledati da vidim finale. Zašto je mrzim? Jer je, bar u zadnjih 5-6 epizoda u nekim trenucima toliko monstruozno uvredljiva za čovjekov mozak da nemožeš vjerovati. Takve bedastoće se dešavaju, tolike glupe odluke ljudi rade, toliko je sve ekstremno navučeno da su za Harper's Island svi slasheri mamine maze - što se ovdje sve može desiti, u niti jednom filmu ni blizu nisu toliko pretjerali sa "savršenim tijekom radnje" koji paše baš ovakvom "savršenom domino efektu".

Ne mislim tu na neke posebne dijelove radnje, već u globalu jer znam da po bar 5-6 puta tokom gledanja bilo koje epizode, u glavi pičkaram scenaristima...

Al Harper's Island ima u svojoj srži ono što je važno - ovo je ekstremna sapunjara, i kao takva (kada znaš da ima limitiran broj epizoda) tjera te da pogledaš do kraja :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jun 2009, 11:50

je, najgluplje mi je bilo ono kada su liječili šerifa, a oni se baš idu seksati. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 12:51

A tek infamous scena sa "we should split up" u tunelu. :lol:

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 15:45

Evo sad san pogleda preview za 11. epizodu i jasno je- Wakefield JEST jedan od ubojica, šta ima svoje dobre i loše strane. Dobre su šta 11. izgleda nabijena akcijom, napetošću i adrenalinom šta je super plus, te je dobro vidit ubojicu u prvom planu potpuno otkrivenog u čistom sukobu s likovima. E sad, po meni loše strane su te da je ovo malo govnarski urađeno od strane producenata koji su JASNO reklamirali kako će bit samo 1 ubojica, i nemojte mi sad branit to činjenicom da Wakefield ne ulazi u onih 25 suspecta jer se radi o krivoj reklami, toliko da su sad sve zbrčkali.¸I morate priznat da sad sve jako, jako podsjeća na I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER, i to me jednostavno razočarava. Koliko god vama to sad bilo super, morate priznat da je moglo i bolje.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jun 2009, 15:51

eh... šteta... sada se onda navija tko će preživjeti do 13 epizode...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 15:53

A eto, bar mali dio misterije je ipak osta, jer se još ne zna pomagač/sin ili kći, a možda taj sin/kći i ne bude ubojica nego neko treći (mada mi nije jasno koji bi motiv onda ima). Ma, nakon tolikog uživljenja sad san u kurcu. :cry:

Post Reply