Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2009, 23:27

pet mrtvih zasada, he. :) E malo sam pogubio nit, tko je ona Kelly, cura što je obješena u onoj kući? ona konobarica?
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 19 Jun 2009, 23:31

Nije ona konobarica nego frendica od one plave cure koja je konobarica. Jebate Johne, sad si pogledao, a već zaboravio, a ja gledala prije mjesec i neš pa se sjećam :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2009, 23:34

callac wrote:Nije ona konobarica nego frendica od one plave cure koja je konobarica. Jebate Johne, sad si pogledao, a već zaboravio, a ja gledala prije mjesec i neš pa se sjećam :lol:
aha, ma je, tko bi je zapamtio... nisam ju uopće niti primijetio. :P
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 19 Jun 2009, 23:57

john_constantine wrote:
callac wrote:Nije ona konobarica nego frendica od one plave cure koja je konobarica. Jebate Johne, sad si pogledao, a već zaboravio, a ja gledala prije mjesec i neš pa se sjećam :lol:

Konobarica je Nikki, koja i ne dolazi baš do izražaja u seriji, evo tek sad pri kraj. Kelly je već bila upečatljiva u prve dvi epizode, bila je baš ona veća scena kad su se Shane i J.D. zbog nje potukli, mora si je zapamtit, a i kasnije kad priča s Abby o preseljenju u Seattle.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 00:04

Inače, navijan za Wakefieldovu potpuno nevinost sve do 11. epizode kad ćemo sve doznat. Moglo bi ispast da je on samo ubija ove iz 10. jer ta ubojstva i jesu nekako napravljena drukčije, dosta zbrzano i direktno, bez skrivanja, a i obješena su ili upucana. THE Killer je definitivno neko ko je i njeqa navuka na otok da ga se riješi, mislin da ni W nije svjestan šta ga čeka, dakle, nije mu partner. Mada bi mi puno, puno draže bilo da je W pravo nevinašce kojeg je sjebala sudbina i par crnaca u zatvoru.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2009, 00:35

Ghostface wrote:Inače, navijan za Wakefieldovu potpuno nevinost sve do 11. epizode kad ćemo sve doznat. Moglo bi ispast da je on samo ubija ove iz 10. jer ta ubojstva i jesu nekako napravljena drukčije, dosta zbrzano i direktno, bez skrivanja, a i obješena su ili upucana. THE Killer je definitivno neko ko je i njeqa navuka na otok da ga se riješi, mislin da ni W nije svjestan šta ga čeka, dakle, nije mu partner. Mada bi mi puno, puno draže bilo da je W pravo nevinašce kojeg je sjebala sudbina i par crnaca u zatvoru.
Ne znam, rekla sam mišljenje, Wakefield + X, vrlo mi je vjerojatno da je on radio neka od prijašnjih ubojstava (jer su prije bila suptilnija i maštovitija, nego ovdje gdje su direktna njima pred nosom) jer je očito da su uvijek i prije imali neki alibi pa bi on morao i prije malo pripomoć...tako daa...ne znam :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 00:38

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Inače, navijan za Wakefieldovu potpuno nevinost sve do 11. epizode kad ćemo sve doznat. Moglo bi ispast da je on samo ubija ove iz 10. jer ta ubojstva i jesu nekako napravljena drukčije, dosta zbrzano i direktno, bez skrivanja, a i obješena su ili upucana. THE Killer je definitivno neko ko je i njeqa navuka na otok da ga se riješi, mislin da ni W nije svjestan šta ga čeka, dakle, nije mu partner. Mada bi mi puno, puno draže bilo da je W pravo nevinašce kojeg je sjebala sudbina i par crnaca u zatvoru.
Ne znam, rekla sam mišljenje, Wakefield + X, vrlo mi je vjerojatno da je on radio neka od prijašnjih ubojstava (jer su prije bila suptilnija i maštovitija, nego ovdje gdje su direktna njima pred nosom) jer je očito da su uvijek i prije imali neki alibi pa bi on morao i prije malo pripomoć...tako daa...ne znam :lol:

Ma može bit svašta, toliko mi se teorija mota po glavi, i još čitan one na imdb i cbs message boardu tako da više ni sam ne znan di san. :lol: Ništa, čeka se 11. i tad će sve bit jasnije. A valjda će se sutra i callac javit sa svojim mišljenjem.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2009, 00:40

Ha, meni se ne da čitat imdb i to, al jesu ljudi uspjeli izračunat pomnim promatranjem svake epizode - tko je imao kakav alibi?? Ono, za svaku osobu
Vjerojatno ima takvih frikova :lol:

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 00:43

Asfodel wrote:Ha, meni se ne da čitat imdb i to, al jesu ljudi uspjeli izračunat pomnim promatranjem svake epizode - tko je imao kakav alibi?? Ono, za svaku osobu
Vjerojatno ima takvih frikova :lol:

Te detalje baš i nisan naša, al sad ionako svaki alibi pada u vodu, zar ne? :wink:

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2009, 00:44

Mda...
A i bolje mi je to ne čitat, više se iznenadim :lol:

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 00:46

Imaš pravo, za ovu zadnju epizodu san si pokvarija iznenađenje jer san u četvrtak navečer iša na wikipediju i tamo su bili već stavili koga je ubilo u toj epizodi. :cry:

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2009, 00:47

Ghostface wrote:Imaš pravo, za ovu zadnju epizodu san si pokvarija iznenađenje jer san u četvrtak navečer iša na wikipediju i tamo su bili već stavili koga je ubilo u toj epizodi. :cry:
Daj nemoj si to radit!
:lol:

callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 01:17

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Imaš pravo, za ovu zadnju epizodu san si pokvarija iznenađenje jer san u četvrtak navečer iša na wikipediju i tamo su bili već stavili koga je ubilo u toj epizodi. :cry:
Daj nemoj si to radit!
:lol:
Kad smo kod toga, jesi skužio da likovi pogibaju točno po onoj tablici-od dolje prema gore, znači, iduću epizodu Wakefield bi mogao da rikne :lol: Sutra ću pogledati 10. pa se javim sa dojmovima, jedva čekam, danas sam od sedam ujutro vani i došla sam oko pola jedanaest pa nisam sposobna za neka gledanja te vrste, samo ona "mozak na pašu" prije spavanja. Pa, do sutra.... :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jun 2009, 13:09

john_constantine wrote:
ah, gledam treću epizodu i sada sam skužio tko je to. Ma bila je mračna scena i nisam ju prepoznao... Baš mi ju je žao. :( Ali očekivao sam da će biti ubijena kada se pričalo o njezinom odlasku u L.A.

Eh, ta serija me baš podsjetila zašto volim slasher filmove.

I crnac je još živ. :shock: :mrgreen:

eh, samo jedan mrtvac u trećoj epizodi, ali odlična zamka, he. :) A i konačno se nešto pokrenulo, sada će biti malo panike..

Četvrta epizoda - eh, niti jedno ubojstvo, a treći dio je odlično završio, tako da je ova epizoda ostavila mlaki dojam... A ona scena s Boothom kada se upucao u nogu, bila je totalno neuvjerljiva radi tog debelog iritatnog glumca. Mislio sam da je to nekakav pokušaj da ga uvjeri da krvari iz noge da bi pao u nesvijest i ukrao novac, he...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 19:14

john_constantine wrote:
john_constantine wrote:
ah, gledam treću epizodu i sada sam skužio tko je to. Ma bila je mračna scena i nisam ju prepoznao... Baš mi ju je žao. :( Ali očekivao sam da će biti ubijena kada se pričalo o njezinom odlasku u L.A.

Eh, ta serija me baš podsjetila zašto volim slasher filmove.

I crnac je još živ. :shock: :mrgreen:

eh, samo jedan mrtvac u trećoj epizodi, ali odlična zamka, he. :) A i konačno se nešto pokrenulo, sada će biti malo panike..

Četvrta epizoda - eh, niti jedno ubojstvo, a treći dio je odlično završio, tako da je ova epizoda ostavila mlaki dojam... A ona scena s Boothom kada se upucao u nogu, bila je totalno neuvjerljiva radi tog debelog iritatnog glumca. Mislio sam da je to nekakav pokušaj da ga uvjeri da krvari iz noge da bi pao u nesvijest i ukrao novac, he...

Nećeš virovat koliko je crnac dugo živ u seriji, i sad će ti par epizoda bit usporen tempo, sve do 8. kad se opet vraća panika.

Post Reply