nadam se ne i jedinu, al sve me brine da ce biti
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- boyko
o jbt...zanimljivo!!!
http://www.net.hr/planet-x/page/2009/06/10/2462006.html
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..boyko wrote:o jbt...zanimljivo!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- majstoro
-
Hec
ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotucallac wrote:Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..boyko wrote:o jbt...zanimljivo!!!
"Six strings to cover fear..."
- elrania
sposobnost sjecanja ovisi o otvorenosti i kakti 'vibracijama' naseg osobnog duha - koliko je spreman upijati i razmisljati na drugim razinama.Cannibalist wrote:ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotucallac wrote:Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..boyko wrote:o jbt...zanimljivo!!!
ja imam neke osobne price koje su na kraju navodno ispale tocnima, ali htjela bih sama moc doc do toga i da svojim ocima 'vidim' to.
a mislim da je ovo gore objasnjenje najjednosatvaniji razlog svakoj osobi da se trzne i radi na sebi. nekako je bas ta pomisao koliko puno mozes utjecati na sebe i koliko si teskoca mozes nabiti svojim egom pametni razlog odmah sada orijentirati se na neki bolji put... vjerovao netko u reinkarnaciju ili ne.
- boyko
dobro rečenoelrania wrote:sposobnost sjecanja ovisi o otvorenosti i kakti 'vibracijama' naseg osobnog duha - koliko je spreman upijati i razmisljati na drugim razinama.Cannibalist wrote:ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotucallac wrote: Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..
ja imam neke osobne price koje su na kraju navodno ispale tocnima, ali htjela bih sama moc doc do toga i da svojim ocima 'vidim' to.
a mislim da je ovo gore objasnjenje najjednosatvaniji razlog svakoj osobi da se trzne i radi na sebi. nekako je bas ta pomisao koliko puno mozes utjecati na sebe i koliko si teskoca mozes nabiti svojim egom pametni razlog odmah sada orijentirati se na neki bolji put... vjerovao netko u reinkarnaciju ili ne.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- John_Ryder
-
Hec
sad si me podsjetila na 7 hermetickih principa:elrania wrote:sposobnost sjecanja ovisi o otvorenosti i kakti 'vibracijama' naseg osobnog duha - koliko je spreman upijati i razmisljati na drugim razinama.Cannibalist wrote:ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotucallac wrote: Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..
1. MENTALNI SVEMIR , sve je duhovno i mentalno
2. UZROK I POSLJEDICA, svaki uzrok ima posljedicu, a svaka posljedica ima uzrok
3. SUGLASNOST, shvaćanje makro i mikro kozmosa, kad uzmjenis jedno onda ce sve i sve drugo izmjeniti
4. PRIVLAČNOST, shvaćanje da se sve privlači jednim ili drugim
5. BALANS, shvaćanje da sve ima svoj balans, jači odredjuje slabijeg
6. RITAM I VIBRACIJA, shvaćanje da sve ima ritam, sve ima vibraciju, sve sto se krece a necujemo i dalje ima zvuk, sve sto se nekrece i dalje ima vibraciju
7. POLARNOST, shvaćenje suprotnosti i sexualnosti, sve ima + i -
al kad se puno vise promotre sva navedena načela, dolazi lakse shvaćanje svega sto se sada dešava tako možes nac odgovore i sto se tice reinkarnacije
za reinkarnaciju mozemo spojiti sa suglasnoscu: Kako je gore tako je i dolje, Kako je dolje tako je i gore, sve sto napravis ovdje utjece i na tvoj duh i na sve nevidljivo nasim ocima, te se manifestira u drugim dimenzijama.
"Six strings to cover fear..."
- elrania
- Asfodel
Istina, premjestiteelrania wrote:mozda bi bilo pametnije da se ovo premjesti u onaj apokaliptik topic' shvatila bih tvoj jad uzrokovan time, al temu je bolje sacuvati tamo, neg da se izgubi ovdje
I ako Ash može preimenovat onaj topic kad već Cannib. smeta i tako...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet