Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 16 Jun 2009, 23:29

i wohoo, sutra po prvu ovosemestralnu cetvorku u indexu.
nadam se ne i jedinu, al sve me brine da ce biti :lol:

boyko

Post by boyko » 17 Jun 2009, 01:20

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

callac

Post by callac » 17 Jun 2009, 09:50

Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

majstoro

Post by majstoro » 17 Jun 2009, 10:14

može li mi neko objasnit šta je bilo Vještice iz Blaira

jeli to film ili stvarni događaj...
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

callac

Post by callac » 17 Jun 2009, 10:17

majstoro wrote:može li mi neko objasnit šta je bilo Vještice iz Blaira

jeli to film ili stvarni događaj...
Film
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Hec

Post by Hec » 17 Jun 2009, 11:31

callac wrote:
Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..
ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotu :D
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2009, 12:05

Cannibalist wrote:
callac wrote:
ja iam jedan privatni razlog i vjerujem da reinkarnacija postoji, ali uzdizanjem duha smo onda osoba s boljim egom u drugom zivotu i nagradjeni smo, dok s druge strane ako u ovome zivotu radimo grozne stvari koje se cak protive duhovnoscu, zato dobijemo svoje, vjerovatno poremecajne osobnosti i retardiranost u iducem zivotu :D
sposobnost sjecanja ovisi o otvorenosti i kakti 'vibracijama' naseg osobnog duha - koliko je spreman upijati i razmisljati na drugim razinama.
ja imam neke osobne price koje su na kraju navodno ispale tocnima, ali htjela bih sama moc doc do toga i da svojim ocima 'vidim' to.

a mislim da je ovo gore objasnjenje najjednosatvaniji razlog svakoj osobi da se trzne i radi na sebi. nekako je bas ta pomisao koliko puno mozes utjecati na sebe i koliko si teskoca mozes nabiti svojim egom pametni razlog odmah sada orijentirati se na neki bolji put... vjerovao netko u reinkarnaciju ili ne.

boyko

Post by boyko » 17 Jun 2009, 12:17

elrania wrote:
Cannibalist wrote:
callac wrote: Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..
sposobnost sjecanja ovisi o otvorenosti i kakti 'vibracijama' naseg osobnog duha - koliko je spreman upijati i razmisljati na drugim razinama.
ja imam neke osobne price koje su na kraju navodno ispale tocnima, ali htjela bih sama moc doc do toga i da svojim ocima 'vidim' to.

a mislim da je ovo gore objasnjenje najjednosatvaniji razlog svakoj osobi da se trzne i radi na sebi. nekako je bas ta pomisao koliko puno mozes utjecati na sebe i koliko si teskoca mozes nabiti svojim egom pametni razlog odmah sada orijentirati se na neki bolji put... vjerovao netko u reinkarnaciju ili ne.
dobro rečeno :wink:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Jun 2009, 12:26

dan.
ajmo ljudi tko je jučer bio na koncertu neka napiše dojmove ovdje ili u topicu koncerti
"Im gonna touch you now." :P

Hec

Post by Hec » 17 Jun 2009, 13:05

elrania wrote:
Cannibalist wrote:
callac wrote: Ja bih baš voljela da reinkarnacija postoji, ali i da se sjećam svega, kao ovaj klinac..

sad si me podsjetila na 7 hermetickih principa:
1. MENTALNI SVEMIR , sve je duhovno i mentalno
2. UZROK I POSLJEDICA, svaki uzrok ima posljedicu, a svaka posljedica ima uzrok
3. SUGLASNOST, shvaćanje makro i mikro kozmosa, kad uzmjenis jedno onda ce sve i sve drugo izmjeniti
4. PRIVLAČNOST, shvaćanje da se sve privlači jednim ili drugim
5. BALANS, shvaćanje da sve ima svoj balans, jači odredjuje slabijeg
6. RITAM I VIBRACIJA, shvaćanje da sve ima ritam, sve ima vibraciju, sve sto se krece a necujemo i dalje ima zvuk, sve sto se nekrece i dalje ima vibraciju
7. POLARNOST, shvaćenje suprotnosti i sexualnosti, sve ima + i -

al kad se puno vise promotre sva navedena načela, dolazi lakse shvaćanje svega sto se sada dešava tako možes nac odgovore i sto se tice reinkarnacije
za reinkarnaciju mozemo spojiti sa suglasnoscu: Kako je gore tako je i dolje, Kako je dolje tako je i gore, sve sto napravis ovdje utjece i na tvoj duh i na sve nevidljivo nasim ocima, te se manifestira u drugim dimenzijama.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2009, 13:20

mozda bi bilo pametnije da se ovo premjesti u onaj apokaliptik topic' shvatila bih tvoj jad uzrokovan time, al temu je bolje sacuvati tamo, neg da se izgubi ovdje :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2009, 13:24

elrania wrote:mozda bi bilo pametnije da se ovo premjesti u onaj apokaliptik topic' shvatila bih tvoj jad uzrokovan time, al temu je bolje sacuvati tamo, neg da se izgubi ovdje :lol:
Istina, premjestite

I ako Ash može preimenovat onaj topic kad već Cannib. smeta i tako...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Jun 2009, 13:39

Svaki covek, trenutno sada u Hrvatskoj, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes, znaci...Da, da bude makar na 5 minuta,bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Hec

Post by Hec » 17 Jun 2009, 14:16

a lol :lol:

ko je vidio vidio je :lol:

A$H

Post by A$H » 17 Jun 2009, 14:44

A lol.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Locked