Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 20:52

drago mi je sad sto na forumu iam s kime popricat o ovim stvarima
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 20:52

Cannibalist wrote:slazem se s time, niti sam rekao da je bio energija tajno znanje, isto tako i djelovi divinacije sto se tice radijestezije i sl. to jednim klikom na googlu mozete nac odma, i vec ispisane cijene, meni se nesvidja to sto ako vec nekom mozes pomoc, zasto onda naplacujes? pomoc se nikad nebi trebala naplacivat
naplacuje se, citiram svog majstora, 'jer je to protuusluga za tvoju uslugu i tako funkcionira univerzum i stvara se balans'.
sjecam se da mi je bio rekao jednom da komotno mogu ic naplacivati ljudima tretmane za 100kn drugim stupnjem. il je bilo 200... pojma nemam... maknula sam se od toga zbog tih kerefeka koje su meni besmislene. ja cu biti sretna ako me netko uopce zamoli za pomoc u vezi necega...nakaradna mi je ideja raditi biznis iz toga...fuj.

prosle sam godine malo isla traziti po netu neke informacije o grupicama koje rade meditacije u zgu, jer u ka vise nemam vremena dolaziti i naletim na neku jako zanimljivu grupu kod britanca - rade posebno meditacije s andelima i jos sam se mislila zaletiti tamo da vidim na sta to lici, kako se odnose prema njima i sto konkretno dobivaju time, a kad ono... jedna meditacija 200 kn... pa onda posebni poput i sam 100kn das... pa je nes 400... :roll:
jos uvijek mi dolaze rasporedi sa svojim bajnim cijenama na mail :lol:
Last edited by elrania on 15 Jun 2009, 20:56, edited 1 time in total.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 20:56

pa bas...nekuzim te ljude,i uvjerio sam se i u tarot da postoji, ali ovo na tvu, ako neko zna sto je "gledanje na daljinu" onda ako oni to imaju onda im svaka cast i istiniti su, ali pola njih nemaju blage a i cvrsto vjerujem da imaju....isto naplacuju pozivom :cry:

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 20:57

Cannibalist wrote:drago mi je sad sto na forumu iam s kime popricat o ovim stvarima
a meni je od srca drago sto nisi jedan od onih malih spiritualnih sotonista. ljubim te u celo :lol:

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 20:58

btw: ja smatram da ti netreba neka pretjerana obuka, vrhunski meditacioni ljudi poput Oshoa itd..... kazu, dovoljno je vizualizirat, dalje sami radite sto hocete.

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 20:59

Cannibalist wrote:pa bas...nekuzim te ljude,i uvjerio sam se i u tarot da postoji, ali ovo na tvu, ako neko zna sto je "gledanje na daljinu" onda ako oni to imaju onda im svaka cast i istiniti su, ali pola njih nemaju blage a i cvrsto vjerujem da imaju....isto naplacuju pozivom :cry:
vjerojatno onda ne znas da postoje tecajevi toga u sklopu nekih obrazovnih institucija. dakle, tecaj vrtlarstva, slikanja, tecaj za skippere, sivanje, tarot... o da, sve te to sam tak nauce u skoli :lol:
i to ti je obavezno zavrsiti, ako zelis raditi na tvu ili na onim telefonima gdje savjetujes.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 20:59

elrania wrote:
Cannibalist wrote:drago mi je sad sto na forumu iam s kime popricat o ovim stvarima
a meni je od srca drago sto nisi jedan od onih malih spiritualnih sotonista. ljubim te u celo :lol:

xD ah moram tracat, al apokaliptik je laik , i opet cu ponovit jer fakat vidite da se kurcio kad moram tak rec....zasto bi doso na forum i napravio topic da svi fino vide kako se on time bavi i on je faca jer zna stvari a vi ne... bezmisleno, a i spiritizam nije dovoljno mudar nasprem hermetizma jer ni sam nezna koje sile priziva a u njemu nemozete naucit kako se obranit...magicni krug na podu nije sve, no njima ocito je :lol:

callac

Post by callac » 15 Jun 2009, 21:00

Ah, ja nekak mislim da je sve to stvar autosugestije, i da trebaš čvrsto vjerovati u to,pa to djeluje tipa placebo efekt. Nemoj se ljutiti, ali a stvarno ne vjerujem u ništa specijalno, zato sam svaki put i odustala od bilo kakvog daljnjeg proučavanja. Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..i iskreno zavidim svim ljudima koji svoje "spasenje" pronalaze bilo u vjeri, bilo u ovome što ti radiš jer vas to drži u životu, a kada se nemaš za što primiti osim one stare" uzdaj se use i u svoje kljuse" spadaš u klasu realista i skeptika koji traže konkretne dokaze.. A šta ćeš, life's a bitch and then you die! :P :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:02

callac wrote:Ah, ja nekak mislim da je sve to stvar autosugestije, i da trebaš čvrsto vjerovati u to,pa to djeluje tipa placebo efekt. Nemoj se ljutiti, ali a stvarno ne vjerujem u ništa specijalno, zato sam svaki put i odustala od bilo kakvog daljnjeg proučavanja. Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..i iskreno zavidim svim ljudima koji svoje "spasenje" pronalaze bilo u vjeri, bilo u ovome što ti radiš jer vas to drži u životu, a kada se nemaš za što primiti osim one stare" uzdaj se use i u svoje kljuse" spadaš u klasu realista i skeptika koji traže konkretne dokaze.. A šta ćeš, life's a bitch and then you die! :P :lol:
a super ti je, ionako te niko netjera da to radis ili sl, sve je free will :D ..... bitno je samo ne misliti na negativne stvari...ostalo ide lagano :D

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 21:05

Cannibalist wrote:btw: ja smatram da ti netreba neka pretjerana obuka, vrhunski meditacioni ljudi poput Oshoa itd..... kazu, dovoljno je vizualizirat, dalje sami radite sto hocete.
pa za reiki ti je potrebno 10 minuta da te pripremi da budes sposoban raditi tretmane prvog stupnja. za drugi stupanj treba nesto vise, jer ucis simbole... nema tu obuke, nego sve ovisi o tebi, tvojoj posveti, usmjerenosti, snazi koju imas ili zelis dostici.
ja sam jako puno cak i naucila od grana koje su takorec prava suprotnost ovome mojemu i vise mi je znacilo cavrljanje s osobom koja se intenzivno bavila spiritualnim sotonizmom (ne mislim na onaj koji je ljut na crkvu, boga, katolike) i 'chaos magijom', nego slusanje toga sto majstor ima za rec.
oni te sam podmazu i salju van, na tebi je da odredis sto zelis uciti i zasto, te se prihvatis posla - sve sto ti treba na tom putu vec imas sa sobom.

callac

Post by callac » 15 Jun 2009, 21:08

Cannibalist wrote:
callac wrote:Ah, ja nekak mislim da je sve to stvar autosugestije, i da trebaš čvrsto vjerovati u to,pa to djeluje tipa placebo efekt. Nemoj se ljutiti, ali a stvarno ne vjerujem u ništa specijalno, zato sam svaki put i odustala od bilo kakvog daljnjeg proučavanja. Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..i iskreno zavidim svim ljudima koji svoje "spasenje" pronalaze bilo u vjeri, bilo u ovome što ti radiš jer vas to drži u životu, a kada se nemaš za što primiti osim one stare" uzdaj se use i u svoje kljuse" spadaš u klasu realista i skeptika koji traže konkretne dokaze.. A šta ćeš, life's a bitch and then you die! :P :lol:
a super ti je, ionako te niko netjera da to radis ili sl, sve je free will :D ..... bitno je samo ne misliti na negativne stvari...ostalo ide lagano :D
Hmm, nisam nikad ni rekla da me netko tjera na to, moj post je bio pozitivno usmjeren s naznakom da se ja u tome ne mogu pronaći. I fora mi je ovo čitati, al neću sudjelovati da ne ispadne kako sam protiv toga, samo sam podijelila svoje iskustvo u dodiru sa tim što radiš. A tako sam oduvijek htjela biti vještica.... :( (i ne, ovo nije sprdnja :) )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:10

elrania wrote:
Cannibalist wrote:btw: ja smatram da ti netreba neka pretjerana obuka, vrhunski meditacioni ljudi poput Oshoa itd..... kazu, dovoljno je vizualizirat, dalje sami radite sto hocete.
pa za reiki ti je potrebno 10 minuta da te pripremi da budes sposoban raditi tretmane prvog stupnja. za drugi stupanj treba nesto vise, jer ucis simbole... nema tu obuke, nego sve ovisi o tebi, tvojoj posveti, usmjerenosti, snazi koju imas ili zelis dostici.
ja sam jako puno cak i naucila od grana koje su takorec prava suprotnost ovome mojemu i vise mi je znacilo cavrljanje s osobom koja se intenzivno bavila spiritualnim sotonizmom (ne mislim na onaj koji je ljut na crkvu, boga, katolike) i 'chaos magijom', nego slusanje toga sto majstor ima za rec.
oni te sam podmazi i salju van, na tebi je da odredis sto zelis uciti i zasto, te se prihvatis posla - sve sto ti treba na tom putu vec imas sa sobom.
kad smo kod reikija, cini mi se zanimljiv sad u zadnje vrijeme, pogotovo sto mi je buraz prico jedan dozivljaj za vrijeme putovanja u busu gdje je bila skupina ezotericara pa su onda svi diskusirali, bas ta kontrola energije mi se dopada....kaze da je jedan stari sto se dosta dugo bavi, kaze da je jednoj curi pokraj nje napravio da moze vizualizirat, i stari je napravio kuglu energije, i samo je ona to vidila kaze, a oni svi su osjetili al nisu vidili, i na kraju ju je izbacio van pa kaze kako su se svi cimnuli kad je poretila pokraj njih van iz busa.....zvuci suludo sada. al dozivio je to, isto tako je na koprivu zastao po ovoj vrucini i peklo je, i on je to iz zajebancije reko dok su se penjali na brdo, (isao je u visoko kod piramide) i onda opet nacuo taj stari i preko noge preso rukom pozitivne energije i buraza vise nije pekla noga :D zato mi se dopada a i cuo sam dosta djelotvornih prica

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:12

callac wrote:
Cannibalist wrote:
Hmm, nisam nikad ni rekla da me netko tjera na to, moj post je bio pozitivno usmjeren s naznakom da se ja u tome ne mogu pronaći. I fora mi je ovo čitati, al neću sudjelovati da ne ispadne kako sam protiv toga, samo sam podijelila svoje iskustvo u dodiru sa tim što radiš. A tako sam oduvijek htjela biti vještica.... :( (i ne, ovo nije sprdnja :) )
ma razumijem u potpunosti, pa se i ja osjecam ko da sam napiso nesto protiv tebe, al nisam :lol:

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 21:12

callac wrote:Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..
budimo manje optimisticni oko ovoga i ajmo rec da je kljuc srece ucenje i usvajanje od samoga sebe i okoline. pogreske i padovi postoje da 'gone dalje' i natjeraju nekoga da krene na samousavrsavanje.
sranja se vecinom dogadaju ljudima koji ne znaju kako krenuti dalje i gore, ne znaju uopce da mogu krenuti dalje i promijeniti svoj svjetonazor i ocekivanja.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:15

elrania wrote:
callac wrote:Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..
budimo manje optimisticni oko ovoga i ajmo rec da je kljuc srece ucenje i usvajanje od samoga sebe i okoline. pogreske i padovi postoje da 'gone dalje' i natjeraju nekoga da krene na samousavrsavanje.
sranja se vecinom dogadaju ljudima koji ne znaju kako krenuti dalje i gore, ne znaju uopce da mogu krenuti dalje i promijeniti svoj svjetonazor i ocekivanja.
pa to uvjek i je tako...
al ovo OOO => za to je kriva vecina svjetskih manipulatora i iluminata koji peru mozgove jadnim ljudima, odakle je i potekla sva ta nesigurnost, svugdje su se skrpali , tako i do religija i sve pomjesali :cry:

Locked