i ja mislim da je tako, posto ovaj antibiotik nije nesto jak, a gotovo sam pa ozdravio, tak da ako ubije ucinak od danas, nebi mi trebalo bit nest, a i nisam se mislio ubit, samo malo..Asfodel wrote:Znam da kad god sam antibiotik zalijevala s pol litre tomislava - nisam baš ozdravila![]()
Ima neka caka, nisam sigurna jel ubijaš učinak lijeka ili nešto drugo.
Ako budeš samo malo popio, ne bi trebalo smetat
Last Post Wins !!!11one
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- DEXTER
to svi kazu..Sammy wrote:i ja mislim da je tako, posto ovaj antibiotik nije nesto jak, a gotovo sam pa ozdravio, tak da ako ubije ucinak od danas, nebi mi trebalo bit nest, a i nisam se mislio ubit, samo malo..Asfodel wrote:Znam da kad god sam antibiotik zalijevala s pol litre tomislava - nisam baš ozdravila![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- boyko
a neznam,meni nije ništ bilo,al opet to ovisi od osobe do osobe..al mislim da ak nebuš pretjerival da ti nebu nikajSammy wrote:e, samo da vas pitam, mozda netko zna, jel se smije konzumirat alkohol dok pijem antibiotike, pijem neki Silapen 1000, pa hoce mi bit sta ako casicu-dve popijem....danas je frendov rodjendan i slavimo odlazak razrednika u mirovinu pa da ja ne slavim s brusnicom..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Ikstomi
DEXTER wrote:to svi kazu..Sammy wrote:i ja mislim da je tako, posto ovaj antibiotik nije nesto jak, a gotovo sam pa ozdravio, tak da ako ubije ucinak od danas, nebi mi trebalo bit nest, a i nisam se mislio ubit, samo malo..Asfodel wrote:Znam da kad god sam antibiotik zalijevala s pol litre tomislava - nisam baš ozdravila![]()
tocno tako,
ja sam en puta sa ekipom otisao na pivu, a vratio se ukomiran.
A nije bilo jabuke?!
- John_Ryder
- Scarface
Sammy wrote:e, samo da vas pitam, mozda netko zna, jel se smije konzumirat alkohol dok pijem antibiotike, pijem neki Silapen 1000, pa hoce mi bit sta ako casicu-dve popijem....danas je frendov rodjendan i slavimo odlazak razrednika u mirovinu pa da ja ne slavim s brusnicom..
Naravno da ne, koja su ovo pitanja.
- cactus
- Wendigo
ne piti antibiotike sa alkoholom..Sammy wrote:e, samo da vas pitam, mozda netko zna, jel se smije konzumirat alkohol dok pijem antibiotike, pijem neki Silapen 1000, pa hoce mi bit sta ako casicu-dve popijem....danas je frendov rodjendan i slavimo odlazak razrednika u mirovinu pa da ja ne slavim s brusnicom..