Koji ste horror zadnji gledali?
- Ikstomi
Preporuke
Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
Pa evo par naslova: 30 Days of Night, Slaughter, Wicked Little Thing, Unrest, Penny Dreadful, Dying Breed, Gravedancers, Living Hell, Unearthed, Return to House on Haunted Hill, La terza madre (mother of tears), Joshua, Oxford Murders, Deaths of Ian Stone, Rest Stop, Donkey Punch, Farmhouse.
Pa ako je netko jedan od ovih naslova gledao da mi ocjeni film i jeli vrijedan gledanja. Hvala
ne vjerujem IMDB-u
Pa evo par naslova: 30 Days of Night, Slaughter, Wicked Little Thing, Unrest, Penny Dreadful, Dying Breed, Gravedancers, Living Hell, Unearthed, Return to House on Haunted Hill, La terza madre (mother of tears), Joshua, Oxford Murders, Deaths of Ian Stone, Rest Stop, Donkey Punch, Farmhouse.
Pa ako je netko jedan od ovih naslova gledao da mi ocjeni film i jeli vrijedan gledanja. Hvala

ne vjerujem IMDB-u

A nije bilo jabuke?!
- DEXTER
Re: Preporuke
30 days of nightIkstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-
to preskočiIkstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u

- cactus
ZabavanIkstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- yaps
Slazem se za imdb. Gledao sam vecinu ovih filmova ili sam pokusao, mada se bas ne secam radnji u svakom. 30 Days of Night je dobar zombi film.Dying Breed je slabija verzija hills have eyes, mada je po meni najbolji sa horor festa 2008. Unrest nije los, lici na Anatomie (ako nisi ovo pogledao, pogledaj, ima dva dela). Rest stop je krvav film, ali gledljiv.living hell, mislim da nisam dogledao, ne secam se zasto, ali nesto mi se nije dopalo. Return to House on Haunted Hill ne secam se radnje, ali imam pozitivan utisak u vezi njega.Gledao sam i Penny Dreadful, to se odvija u nekoj vukojebeni, neki manijak se izivljava na mami i sexi cerkici, moze da se gleda.Joshua je u fazonu omena.Gravedencersa nisam dogledao, uspavao sam se, pa se ne secam.Oxford murders sam prekinuo, nesto se razvukao, isto vazi i za Deaths of Ian Stone. Slaughter, Donkey punch, la terza madre i farmhouse nisam gledao.Ikstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
Pa evo par naslova: 30 Days of Night, Slaughter, Wicked Little Thing, Unrest, Penny Dreadful, Dying Breed, Gravedancers, Living Hell, Unearthed, Return to House on Haunted Hill, la terza madre (mother of tears), Joshua, Oxford Murders, Deaths of Ian Stone, Rest Stop, Donkey Punch, Farmhouse.
ne vjerujem IMDB-u
- Scarface
yaps wrote:Slazem se za imdb. Gledao sam vecinu ovih filmova ili sam pokusao, mada se bas ne secam radnji u svakom. 30 Days of Night je dobar zombi film.Dying Breed je slabija verzija hills have eyes, mada je po meni najbolji sa horor festa 2008. Unrest nije los, lici na Anatomie (ako nisi ovo pogledao, pogledaj, ima dva dela). Rest stop je krvav film, ali gledljiv.living hell, mislim da nisam dogledao, ne secam se zasto, ali nesto mi se nije dopalo. Return to House on Haunted Hill ne secam se radnje, ali imam pozitivan utisak u vezi njega.Gledao sam i Penny Dreadful, to se odvija u nekoj vukojebeni, neki manijak se izivljava na mami i sexi cerkici, moze da se gleda.Joshua je u fazonu omena.Gravedencersa nisam dogledao, uspavao sam se, pa se ne secam.Oxford murders sam prekinuo, nesto se razvukao, isto vazi i za Deaths of Ian Stone. Slaughter, Donkey punch, la terza madre i farmhouse nisam gledao.Ikstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
Pa evo par naslova: 30 Days of Night, Slaughter, Wicked Little Thing, Unrest, Penny Dreadful, Dying Breed, Gravedancers, Living Hell, Unearthed, Return to House on Haunted Hill, la terza madre (mother of tears), Joshua, Oxford Murders, Deaths of Ian Stone, Rest Stop, Donkey Punch, Farmhouse.
ne vjerujem IMDB-u

- A$H
yaps wrote:Slazem se za imdb. Gledao sam vecinu ovih filmova ili sam pokusao, mada se bas ne secam radnji u svakom. 30 Days of Night je dobar zombi film.Dying Breed je slabija verzija hills have eyes, mada je po meni najbolji sa horor festa 2008. Unrest nije los, lici na Anatomie (ako nisi ovo pogledao, pogledaj, ima dva dela). Rest stop je krvav film, ali gledljiv.living hell, mislim da nisam dogledao, ne secam se zasto, ali nesto mi se nije dopalo. Return to House on Haunted Hill ne secam se radnje, ali imam pozitivan utisak u vezi njega.Gledao sam i Penny Dreadful, to se odvija u nekoj vukojebeni, neki manijak se izivljava na mami i sexi cerkici, moze da se gleda.Joshua je u fazonu omena.Gravedencersa nisam dogledao, uspavao sam se, pa se ne secam.Oxford murders sam prekinuo, nesto se razvukao, isto vazi i za Deaths of Ian Stone. Slaughter, Donkey punch, la terza madre i farmhouse nisam gledao.Ikstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u
lol..nisu zombiji, nego vampiri..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Ikstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u
Uglavnom, od ovoga su ti najbolji Gravedancers, 30 days of night i Ian Stone, ovo ostalo je više- manje isto po kvaliteti.
- A$H
potpis..Ghostface wrote:Ikstomi wrote:Evo vec neko vrijeme imam neke horrore za gledati, ne volim gledati pa ono od dosade da prekinem na sredini filma.
ne vjerujem IMDB-u
Uglavnom, od ovoga su ti najbolji Gravedancers, 30 days of night i Ian Stone, ovo ostalo je više- manje isto po kvaliteti.
sa tim da Oxford Murders nije horror..ali je jako dobar triler..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Zadnji sam gledala SHUTTER,ali original..HorrorHR wrote:Thread za javljanje kada pogledate neki film - slobodno napišite par komentara o pogledanom filmu...
Nije loš, ali ima i boljih.
Ne znam sta vi ljudi mislite, ali meni osobno sve prerade japanaca nisu ni blizu originalima.