jbt za to nisam znal...al naravno toga u KC nema...ma mršAsfodel wrote:150 na tjedanelrania wrote:koliko daju za to uopce?Asfodel wrote:Meni je najgore, ja želim na svojoj težini zarađivatal ne mogu jer neam dovoljno.
Krvna plazma je u pitanju $$
Naravno, donirala bih i krv onda da smijem...
:svrš:
Jbt, da sam muškarac, prodavala bih ja i spermu, nije 400 kn malo (čula sam trač da je i više al to nije provjereno) ...jebo moral, treba kupit kruh
Last Post Wins !!!11one
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
u digim zimskim noćima kad nestane struje neće te griat mišići neg škembaelrania wrote:ovo nije bas ni priblizno problematicna tezina za takvu visinu.. skemba je tu, jer se ne vjezba ili giba dovoljno. ista stvar ko i s aryxom. niste se zdebljali, neg ste lijenimaddjuro wrote:ja imam sam 88kg na svoju visinu od 195cm, tak da sm sam presto s kolom da si malo škembu smanjim
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
- Decadentor
- Decadentor
- boyko
- elrania
- john_constantine
ja samo čekam srpanj kada ću opet dati krv.Ghostface wrote:Još otkad san napunija 18 stalno govorin da ću dat krv i bit stalni davatelj i od linosti još nisan otiša.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ja samo čekam srpanj kada ću opet dati krv.Ghostface wrote:Još otkad san napunija 18 stalno govorin da ću dat krv i bit stalni davatelj i od linosti još nisan otiša.Već sam tri puta dao krv i odlična stvar, a bar mogu vidjeti gačice kod jedne doktorice kada se naginje.
I jednu zgodnu emo doktoricu. Makar, zadnji put sam imao komplikaciju, vadili su mi krv iz desne ruke (inače sam dva puta na lijevoj), i taj neki stariji doktor mi je tako loše upičio iglu u ruku da je boljelo cijelo vrijeme. A jbt, kada ga je izvadio, majmun blesavi... I poslije mi je bila masnica, a cijela ruka u kurcu... Bilo mi je teško raditi na poslu par dana, a jedva sam ju micao... Zbog takvih stvari su većina koje znam odustali od davanja krvi, ali ja ću svejedno davati dalje. No, čim vidim njega s iglom, poslati ću ga u pm.
Znači dosta si kasno počeja davat, ja definitivno iden ubrzo, nek mi prođe ovo bokun faksa i tako. I daj više johne nauči tvrdo i meko č, gaćice, stalno koristiš tvrdo č, ne znan je li tako vi Zagorci imate običaj ili koji vrag? A i te tvoje perverzne baze, uozbilji se.
- john_constantine
ma ne obraćam baš pozornost na to kada pišem na brzinu, pa mi se omakne previše puta.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ja samo čekam srpanj kada ću opet dati krv.Ghostface wrote:Još otkad san napunija 18 stalno govorin da ću dat krv i bit stalni davatelj i od linosti još nisan otiša.Već sam tri puta dao krv i odlična stvar, a bar mogu vidjeti gačice kod jedne doktorice kada se naginje.
I jednu zgodnu emo doktoricu. Makar, zadnji put sam imao komplikaciju, vadili su mi krv iz desne ruke (inače sam dva puta na lijevoj), i taj neki stariji doktor mi je tako loše upičio iglu u ruku da je boljelo cijelo vrijeme. A jbt, kada ga je izvadio, majmun blesavi... I poslije mi je bila masnica, a cijela ruka u kurcu... Bilo mi je teško raditi na poslu par dana, a jedva sam ju micao... Zbog takvih stvari su većina koje znam odustali od davanja krvi, ali ja ću svejedno davati dalje. No, čim vidim njega s iglom, poslati ću ga u pm.
Znači dosta si kasno počeja davat, ja definitivno iden ubrzo, nek mi prođe ovo bokun faksa i tako. I daj više johne nauči tvrdo i meko č, gaćice, stalno koristiš tvrdo č, ne znan je li tako vi Zagorci imate običaj ili koji vrag? A i te tvoje perverzne baze, uozbilji se.
Michel puši karu.
- boyko
ja sam imal isti problem pred kojih 3 tjedna dok mi je doktorica doslovno 2 put kopala po ruki jer nije nikak mogla žilu najt...ovak mi je ruka kojih tjedan dana izgledalajohn_constantine wrote:ja samo čekam srpanj kada ću opet dati krv.Ghostface wrote:Još otkad san napunija 18 stalno govorin da ću dat krv i bit stalni davatelj i od linosti još nisan otiša.Već sam tri puta dao krv i odlična stvar, a bar mogu vidjeti gačice kod jedne doktorice kada se naginje.

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''