Last Post Wins !!!11one
- elrania
- John_Ryder
- Asfodel
Danas dobili neko rješenje, gledamo wtf, sa strahom otvaramo kuvertu, ne sjećamo se da smo nešto tražili, ...kad ono za upit koji smo poslali 1996. g (nešto oko obnove)
Trebalo im je SAMO 13 godina da nam pošalju odgovor
Ah ta naša državna uprava
Trebalo im je SAMO 13 godina da nam pošalju odgovor
Ah ta naša državna uprava
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- A$H
- elrania
pa cula sam da grmi, al ne i da pada. ne mora svaki put padat kad grmi.A$H wrote:lol? a sijevanje i grmljavina ti nije zasmetala..bila je oluja, a ne kisa..elrania wrote:John_Ryder wrote:jutro.
kako je ona kiša od sinoć osvježila zagreb
kisa? nisam skuzila da je nesto uopce padalo
a i nije mi bilo bas do toga sto se vani desava, tsk tsk...
- DEXTER
- Sammy
doso sad sa skolskog nogometnog prvenstva, a protiv b razreda ( ja sam u b), skojim ja idiotima igram, katastrofa, oni misle lako cemo..spusili na kraju 2:0..
dobijemo prvi gol, nas 4 se povuce u obranu..WTF ?..u drugom dobili i drugi gol i kvragu sve..na kraju ja sam jedino osto dostojanstven i cestito protinvicima na boljoj igri

dobijemo prvi gol, nas 4 se povuce u obranu..WTF ?..u drugom dobili i drugi gol i kvragu sve..na kraju ja sam jedino osto dostojanstven i cestito protinvicima na boljoj igri
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
filmofil
znaš kako se nogomet igra u osnovnoj? staviš razrednu budalu na gol pošto nitko drugi ne želi braniti, staviš jednog koji zna igrati nogomet u obranu, a sve ostalo razbacaš po terenu, ali ovo prvo dvoje je obavezno i svaka utakmica je pobjeđena...Sammy wrote:doso sad sa skolskog nogometnog prvenstva, a protiv b razreda ( ja sam u b), skojim ja idiotima igram, katastrofa, oni misle lako cemo..spusili na kraju 2:0..![]()
dobijemo prvi gol, nas 4 se povuce u obranu..WTF ?..u drugom dobili i drugi gol i kvragu sve..na kraju ja sam jedino osto dostojanstven i cestito protinvicima na boljoj igri![]()
tako smo mi osvojili prvenstvo škole u osnovnoj 2 godine za redom, a bili smo među slabijim ekipama
This is the Zodiac speaking.