Hihi, nije upućeno protiv tebe nego protiv pravih predstavnika znakaelrania wrote:moze proc, bik sam u podznaku pa i njih prihvacam
njihove mane su po meni najgore ljudske osobine
po skoljci , ovaj put nije lavabo biocactus wrote:Ma što je bacio,jel povraćao? I po kome?Aryx wrote:uff , vec se jako dugo ovak nisam ubio, dosao sam doma u 1 i do sada dolazio k sebi ... ajme :p bilo je ubojita kombinacija , cak i rigeca bacio
ajde barem nisi kao ja iz auta u vožnji, dok te gledaju ljudi koji ujutro idu na job..Aryx wrote:po skoljci , ovaj put nije lavabo biocactus wrote:Ma što je bacio,jel povraćao? I po kome?Aryx wrote:uff , vec se jako dugo ovak nisam ubio, dosao sam doma u 1 i do sada dolazio k sebi ... ajme :p bilo je ubojita kombinacija , cak i rigeca bacio![]()
Je ne smijem ni reći po kome sam jednom davno.....Wendigo wrote:ajde barem nisi kao ja iz auta u vožnji do te gledaju ljudi koji ujutro idu na job..Aryx wrote:po skoljci , ovaj put nije lavabo biocactus wrote: Ma što je bacio,jel povraćao? I po kome?![]()
![]()
john_constantine wrote:hm, baš sam našao dobar forum s skeniranim stripovima, imaju čak i dampyra.A skidam ove nathan never posebna izdanja - razmišljao sam da počnem nabavljati te knjige, ali sreća da nisam, pročitao sam par epizoda i bilo bi mi žao love da sam kupio čak jednu od njih...
jep, baš to.Ghostface wrote:john_constantine wrote:hm, baš sam našao dobar forum s skeniranim stripovima, imaju čak i dampyra.A skidam ove nathan never posebna izdanja - razmišljao sam da počnem nabavljati te knjige, ali sreća da nisam, pročitao sam par epizoda i bilo bi mi žao love da sam kupio čak jednu od njih...
Misliš na stripzonu?