Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
goonies

Post by goonies » 01 May 2009, 15:03

Ghostface wrote:Uf, Rapture je predobra, a tek najava za iduću, stvarno neman riči kolko je ovo sve dobro ispalo.
odlicno,sve je odlicno...cekam lucifer rising
„This Is It“

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2009, 12:32

u jbt. ostao sam paf na završetak. :shock: :shock:

SPOILER
Castiel je promijenio stranu... Kakva će sada uopće biti njihova suradnja? A za Sama sam mislio da će pobjeći nakon toga što je postao neka vrsta vampira, ali nisam očekivao takav preokret. No, mislio sam da je on ključ za otvaranje apokalipse, a sigurno i Ruby pomaže u tome, igrajući dvostruku igru. Dean je baš postao sve više drugačiji lik, više nije onako surov i hladnokrvan kao prije, kao da su Sam i Dean promijenili tijela, he.

E da, otkud sada njima nož? Nisu li ga izgubili, kada su predali nož onom demonu s raskrižja?
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 04 May 2009, 00:10

odlièna zadnja epizoda, izvedba

moguæi SPOILERI
žao mi je Castiel-a što je sada ispao ovako
Sam i Dean su se totalno promijenili, a kraj je prejeben
jedva èekam slijedeæu epizodu
ovo mi je trenutaèno najnapetija/najbolja ongoing serija

@john_constantine > nož su dobili natrag u epizodi Heaven and Hell koliko se ja sjeæam kada anna postane anðeo ponovno, znam da ga dean pokupi sa poda
alastair ja mislim sa njime muèi ruby il tako nešto

Scarface

Post by Scarface » 04 May 2009, 18:22

john_constantine wrote:u jbt. ostao sam paf na završetak. :shock: :shock:

SPOILER
Castiel je promijenio stranu... Kakva će sada uopće biti njihova suradnja? A za Sama sam mislio da će pobjeći nakon toga što je postao neka vrsta vampira, ali nisam očekivao takav preokret. No, mislio sam da je on ključ za otvaranje apokalipse, a sigurno i Ruby pomaže u tome, igrajući dvostruku igru. Dean je baš postao sve više drugačiji lik, više nije onako surov i hladnokrvan kao prije, kao da su Sam i Dean promijenili tijela, he.

E da, otkud sada njima nož? Nisu li ga izgubili, kada su predali nož onom demonu s raskrižja?

SPOILER

Ja predviđan sljedeće: Ruby je izdajica jer je zadnji seal ubit Lilith (zato Lilith zna da mora umrit, i zato Ruby pomaže Samu da to ostvari), i tako će na kraju ispast da je Dean otvorija prvi a Sam zadnji seal. Kad se malo bolje pogleda, nisu se ni Dean ni Sam prominili, ovakvi su bili od početka: Dean faca na silu, s ocem ka uzorom duboko svjestan u sebi da nikad neće bit ka on, dok je Sam svojeglav, mada na prvi pogled blag i bezazlen, uvik je dosad prije on povuka teži potez bez oklijevanja, a ne Dean (i sad je sve samo kristalnije, s tom krvlju, a utjecaj su sigurno imali i cura vukodlak koju je triba ubit, ka i ono brutalno ubojstvo lovca Gordona). Šta se tiče Lucifera, uvik san mislija da je Azazelov End game bija stvorit neku vrst dostojnog hibrida za tijelo koje će Lucifer zaposjest, šta bi značilo da se Samu loše piše. Uglavnom, odlično, malo me razočarala epizoda s Mulliganom, al ipak je i dalje odlično, i jedva čekan još zadnje dvi epizode, samo je šteta šta je pauza od 2 tjedna između te dvi.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2009, 18:37

Ghostface wrote:

SPOILER

SPOILER

Ja predviđan sljedeće: Ruby je izdajica jer je zadnji seal ubit Lilith (zato Lilith zna da mora umrit, i zato Ruby pomaže Samu da to ostvari), i tako će na kraju ispast da je Dean otvorija prvi a Sam zadnji seal. Kad se malo bolje pogleda, nisu se ni Dean ni Sam prominili, ovakvi su bili od početka: Dean faca na silu, s ocem ka uzorom duboko svjestan u sebi da nikad neće bit ka on, dok je Sam svojeglav, mada na prvi pogled blag i bezazlen, uvik je dosad prije on povuka teži potez bez oklijevanja, a ne Dean (i sad je sve samo kristalnije, s tom krvlju, a utjecaj su sigurno imali i cura vukodlak koju je triba ubit, ka i ono brutalno ubojstvo lovca Gordona). Šta se tiče Lucifera, uvik san mislija da je Azazelov End game bija stvorit neku vrst dostojnog hibrida za tijelo koje će Lucifer zaposjest, šta bi značilo da se Samu loše piše. Uglavnom, odlično, malo me razočarala epizoda s Mulliganom, al ipak je i dalje odlično, i jedva čekan još zadnje dvi epizode, samo je šteta šta je pauza od 2 tjedna između te dvi.
SPOILER

Je, da, potpuno sam zaboravio na ono što je Lilith govorila u epizodi s prorokom, kada je posjetila Sama. To bi možda značilo da je Ruby od prve pojave bila glavna, a ne Lilith. Ionako Lilith u posljednjoj epizodi treće eszone je poslala Ruby u pakao, ali ona je samo našla novo tijelo. Samo što su njih dvojica brinuli za nju jer su stvorili fazon da će ju mučiti u paklu i sve to.
Je, Lucifer će sigurno zaposjesti njegovo tijelo, ali pitam se što će Anđeli zapravo napraviti. Castiel je promijenio stranu i više nije na strani ljudi... Uriel je bio hladnokrvni gad, a niti onaj drugi anđeo što se kasnije pojavio nije bezazlen... Zanima me kako će izvući Sama iz tamnice. A ghostface, odlično si to rekao za njih dvojicu. :)
Vidi se da će biti peta sezona i baš me zanima kako će to izgledati, jer će sigurno ostvariti apokalipsa.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 May 2009, 18:59

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

SPOILER

SPOILER

SPOILER

Je, da, potpuno sam zaboravio na ono što je Lilith govorila u epizodi s prorokom, kada je posjetila Sama. To bi možda značilo da je Ruby od prve pojave bila glavna, a ne Lilith. Ionako Lilith u posljednjoj epizodi treće eszone je poslala Ruby u pakao, ali ona je samo našla novo tijelo. Samo što su njih dvojica brinuli za nju jer su stvorili fazon da će ju mučiti u paklu i sve to.
Je, Lucifer će sigurno zaposjesti njegovo tijelo, ali pitam se što će Anđeli zapravo napraviti. Castiel je promijenio stranu i više nije na strani ljudi... Uriel je bio hladnokrvni gad, a niti onaj drugi anđeo što se kasnije pojavio nije bezazlen... Zanima me kako će izvući Sama iz tamnice. A ghostface, odlično si to rekao za njih dvojicu. :)
Vidi se da će biti peta sezona i baš me zanima kako će to izgledati, jer će sigurno ostvariti apokalipsa.

SPOILER

Mislin da će bit veliki preokret s anđelima u 5. sezoni, to još jedino i ostaje, jer je sve drugo poprilično jasno- cila ta stvar s Bogom i njegovim neobjašnjivim naredbama je nedorečena, pa ćemo vidit ( zasad sve izgleda ka neko proročanstvo tipa "ovako je zapisano i ovako triba bit", jer je Castiel očito tija upozorit Deana na ono šta ih čeka, dok Zachariah po Božjim naredbama to nije dopustija niti proroku, a i sad kad je Bog očita lekciju Castielu, jasno je da postoje opake igre iza kulisa, i to će uz Apokalipsu bit glavna tema finalne sezone, i uz to otkriće i objašnjenje, i nadam se konačnu pojavu njihova oca, sve će lipo bit zaokruženo i dovršeno). Inače, jedina serija koja uspijeva privodit priču kraju uz taj kontinuitet i smisao je Prison break, ne znan pratiš li ju, ali ostale su još samo 3 epizode (ne računajući 2 bonusne) i opako je dobra, pa ti je preporučan, taman kad sad završi Supernatural, da nečim ubiješ vrime. :wink: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2009, 19:01

je, prison break, imam dvije sezone, uskoro ću to pogledati, hvala na preporuci. :D
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 May 2009, 19:01

Inače, nedavno san opazija jednu zanimljivost: prva epizoda ove sezone zove se Lazarus Rising, a posljednja Lucifer Rising- prilično zgodna poruka, zar ne? 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2009, 19:17

Ghostface wrote:Inače, nedavno san opazija jednu zanimljivost: prva epizoda ove sezone zove se Lazarus Rising, a posljednja Lucifer Rising- prilično zgodna poruka, zar ne? 8)
istina, he. A našao sam i jedan tekst, da ga citiram

SPOILER

1. sezona - pokusavaju nac starog i uspiju samo sta im stari to ne uspije prezivit
2. sezona - pokusavaju sprijecit zutookog demona da otvori vrata pakla da bi na kraju bas oni to napravili
3. sezona - pokusavaju spasit deana od pakla i na kraju dean zavrsi u paklu
a u 4. sezoni kad sam sazno sta pokusavaju sprijecit sam crko od smjeha jer sam odma znao kako ce i to zavrsit
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 May 2009, 19:20

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Inače, nedavno san opazija jednu zanimljivost: prva epizoda ove sezone zove se Lazarus Rising, a posljednja Lucifer Rising- prilično zgodna poruka, zar ne? 8)
istina, he. A našao sam i jedan tekst, da ga citiram

SPOILER

1. sezona - pokusavaju nac starog i uspiju samo sta im stari to ne uspije prezivit
2. sezona - pokusavaju sprijecit zutookog demona da otvori vrata pakla da bi na kraju bas oni to napravili
3. sezona - pokusavaju spasit deana od pakla i na kraju dean zavrsi u paklu
a u 4. sezoni kad sam sazno sta pokusavaju sprijecit sam crko od smjeha jer sam odma znao kako ce i to zavrsit

haha, istina. :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 04 May 2009, 19:25

lol :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 08 May 2009, 16:59

Ohoho, kako dobra epizoda!! Mračna, mračna i mračna, polagana preobrazba u biće tame, i sad ostaje samo finale (koje izgleda ipak ide idući tjedan), a po najavama bit će par važnih smrti, preokreta i zna se- Lucifer rising. Hell yeah!! 8) 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2009, 11:06

Ghostface wrote:Ohoho, kako dobra epizoda!! Mračna, mračna i mračna, polagana preobrazba u biće tame, i sad ostaje samo finale (koje izgleda ipak ide idući tjedan), a po najavama bit će par važnih smrti, preokreta i zna se- Lucifer rising. Hell yeah!! 8) 8)
SPOILER

Par važnih smrti? :shock: Kvragu, valjda to neće biti Bobby... A dobre one scene halucinacije koje Sam doživljava. No, kada se opet susreo s ruby, jednostavno, tada sam uvjeren da cijelo vrijeme laže. Ako može otkrivati demonske planove, onda bi trebala lako i doznati gdje je Lilith. A i previše se forsiraju na to da ubiju Lilith. Istina, govore da bi njezina smrt zaustavila apokalipsu i to, ali koliko je to sigurno? Po govoru, u krevetu kada je Ruby govorila o Luciferovom prvom djelu, ja sam stekao dojam da govori o Samu, a ne o Ruby. Brutalna scena tućnjave. Hm, a što je uopće s tim Anđelima? Kao da se uopće ne trude spasiti ljude. ako su tako moćniji od demona, mogli su sigurno već odavno spriječiti razbijanje pečata i ubiti Lilith... Mislim da i oni imaju neke mračne planove za zemlju ili su jednostavno hladni na to, ili će htjeti stvaranje nove vrste iz pepela...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 May 2009, 12:18

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Ohoho, kako dobra epizoda!! Mračna, mračna i mračna, polagana preobrazba u biće tame, i sad ostaje samo finale (koje izgleda ipak ide idući tjedan), a po najavama bit će par važnih smrti, preokreta i zna se- Lucifer rising. Hell yeah!! 8) 8)
SPOILER

Par važnih smrti? :shock: Kvragu, valjda to neće biti Bobby... A dobre one scene halucinacije koje Sam doživljava. No, kada se opet susreo s ruby, jednostavno, tada sam uvjeren da cijelo vrijeme laže. Ako može otkrivati demonske planove, onda bi trebala lako i doznati gdje je Lilith. A i previše se forsiraju na to da ubiju Lilith. Istina, govore da bi njezina smrt zaustavila apokalipsu i to, ali koliko je to sigurno? Po govoru, u krevetu kada je Ruby govorila o Luciferovom prvom djelu, ja sam stekao dojam da govori o Samu, a ne o Ruby. Brutalna scena tućnjave. Hm, a što je uopće s tim Anđelima? Kao da se uopće ne trude spasiti ljude. ako su tako moćniji od demona, mogli su sigurno već odavno spriječiti razbijanje pečata i ubiti Lilith... Mislim da i oni imaju neke mračne planove za zemlju ili su jednostavno hladni na to, ili će htjeti stvaranje nove vrste iz pepela...

SPOILER

Sad je već očito da je Ruby izdajica, ne znan baš za to da je Sam Prvorođeni, to bi onda ispalo prezbrkano, nek ipak Lillith bude ta, jer ima savršenog smisla da zadnji seal bude uništenje Luciferovog prvog stvorenja. Za anđele san već reka da su potpuno nejasni, u biti Božje naredbe više nego svi oni- ne smije se zaboravit da postoji velik broj onih koji žele Luciferov povratak, tako da su Sam i Dean uhvaćeni između dvije vatre. Mislin da će u finalu ubit Ruby, Annu i Bobbyja (ko zna, možda upravo Sam u nekom naletu bijesa ubije Bobbyja, možda bi upravo to i ubojstvo Lillith čime bi dozna da je počinija zadnji seal Sama vratilo u normalno stanje, ali isto tako stvorilo još veći razdor između braće). U intervju-u s Kripkeom natuknija je da će upravo te smrti glavnih likova imat ogroman utjecaj na odnos Sama i Deana i cilu 5. sezonu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2009, 12:45

SPOILER
pa s obzirom da su anđeli dohvatili Anne, ona više nije tako bitan lik. Bila je vjerojatno jedina kojoj je još stalo do ljudi, naročito kada ju je Castiel izdao. Razdor je siguran, tako da će peta sezona sigurno biti drugačija, ali pitanje je kako će to riješiti sa Samovom ovisnošću o demonskoj krvi. Mislim da bi se Castiel mogao žrtvovati i izdati Boga, i opet vratiti ljudima da ih pokuša očajnički spasiti. Možda zaposjedne deanovo tijelo i da mu sposobnosti kojima bi mogao zaustaviti Lucifera ili Sama. Lucifer će sigurno trebati tijelo, samo je pitanje čije.
Već sam mislio u prošloj epizodi da su Sama zatvorili radi toga, jer su otkrili da on treba biti zadnji pečat za oslobođenje Lucifera. A i nije prvi put da su braća bila razdvojena, kao ona epizoda s živim strašilom. U svakom slučaju će biti zanimljivo, završeci sezone su uvijek bili šokatni, ne vjerujem da će ova zadnja epizoda biti izuzetak.
Michel puši karu.

Post Reply