mi bi smo na nas mostarski nacin gdjali kamenjima tu curuSammy wrote:bas idem u lijep razred, nas par markiralo povijest, i mora jedna kuja rec da smo osli na Urbariju ( dio grada kod nas )...i razrednik javio starcima, sutra razgovor, necu imat net, sad neznam kolko dugo, al me nece bit jedno vrijeme..
a sve bilo tak lijepo isplanirano, i ispriku smo imali kod nastavnika iz tjelesnog, da smo mu pomagali...ma..katastrofa...
Last Post Wins !!!11one
- majstoro
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- Decadentor
Sammy wrote:bas idem u lijep razred, nas par markiralo povijest, i mora jedna kuja rec da smo osli na Urbariju ( dio grada kod nas )...i razrednik javio starcima, sutra razgovor, necu imat net, sad neznam kolko dugo, al me nece bit jedno vrijeme..
a sve bilo tak lijepo isplanirano, i ispriku smo imali kod nastavnika iz tjelesnog, da smo mu pomagali...ma..katastrofa...
lol zbog jednog sata

- Aryx
Decadentor wrote:Sammy wrote:bas idem u lijep razred, nas par markiralo povijest, i mora jedna kuja rec da smo osli na Urbariju ( dio grada kod nas )...i razrednik javio starcima, sutra razgovor, necu imat net, sad neznam kolko dugo, al me nece bit jedno vrijeme..
lol zbog jednog sata
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- majstoro
- Wendigo
bas lijepo i frajerski od vas.majstoro wrote:mi bi smo na nas mostarski nacin gdjali kamenjima tu curuSammy wrote:bas idem u lijep razred, nas par markiralo povijest, i mora jedna kuja rec da smo osli na Urbariju ( dio grada kod nas )...i razrednik javio starcima, sutra razgovor, necu imat net, sad neznam kolko dugo, al me nece bit jedno vrijeme..
- Asfodel
Uf uf sad sam čula za one slučajeve sa zmijama
Nisam znala za to
Piton te cure nije htio jesti neko vrijeme, a kad ga je puštala da "šeta" onda je on s njom nekad ležao na krevetu. Imala ga je dosta dugo. I tako on i dalje nije jeo, bla bla... I bilo joj je čudno zašto se u krevetu ne sklupča kao inače (mora se sklupčati, saviti) nego je ležao uzduž nje.
Fino ona pitala veterinara što mu je, kad on njoj kaže da ga se mora riješiti.
Ležanjem uzduž ju je MJERIO da vidi jel ju može pojesti.
(Cura ima 160 i nešto cm, piton 178!)
lovely
Piton te cure nije htio jesti neko vrijeme, a kad ga je puštala da "šeta" onda je on s njom nekad ležao na krevetu. Imala ga je dosta dugo. I tako on i dalje nije jeo, bla bla... I bilo joj je čudno zašto se u krevetu ne sklupča kao inače (mora se sklupčati, saviti) nego je ležao uzduž nje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
a jbg..nije nazalost sve islo po planu..Wendigo wrote:bas lijepo i frajerski od vas.majstoro wrote:mi bi smo na nas mostarski nacin gdjali kamenjima tu curuSammy wrote:bas idem u lijep razred, nas par markiralo povijest, i mora jedna kuja rec da smo osli na Urbariju ( dio grada kod nas )...i razrednik javio starcima, sutra razgovor, necu imat net, sad neznam kolko dugo, al me nece bit jedno vrijeme..
btw. švercam se kod buraza na net..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
omgAsfodel wrote:Uf uf sad sam čula za one slučajeve sa zmijamaNisam znala za to
lovely
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''