Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Yes Man (2008)-ah zooey deshcanel i jim carrey.kud ćeš više.2 veoma draga glumca.zadnje od jima je bio number 23 pa da ga opet vidim u opuštenijem izdanju..a zooey je kao obićno preslatka :cerek: .lijepo je vidjet i Rhys Darby,drugog najgoreg menađera svih vremena..šteta što Danny Masterson nije više iskorišten.nekako je njegov lik na kraju ispao nepotreban 8/10
Dragon Hunters-ah otoci koji plutaju u oblacima,zmajevi,vitezovi.kao spoj japasnke rpg avanture i pandemonije..8/10
Dragon Hunters-ah otoci koji plutaju u oblacima,zmajevi,vitezovi.kao spoj japasnke rpg avanture i pandemonije..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
- dr mladjo
The Spirit (2008)
dosta slićan sin city ali opet toliko drugčiji.kao miks sin city i dick tracy.zvukovi za vrijeme borbe,one lineri,pa čak i gluma.dosta komičniji od sin city i naravno manje nasilja.ali ipak dajem veliku prednost sin city 8/10
dosta slićan sin city ali opet toliko drugčiji.kao miks sin city i dick tracy.zvukovi za vrijeme borbe,one lineri,pa čak i gluma.dosta komičniji od sin city i naravno manje nasilja.ali ipak dajem veliku prednost sin city 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
dr who (2005) season 1 - odlična serija, karizmatični likovi, stvorenja, alieni, daleki, priča, doctor, humor, poneki horor elementi, akcija, sf elementi, i odlična završnica. 5/5 nastavljam dalje gledati, ali kvragu... nisam niti znao da je taj lik tako popularan, igre, animirani film, filmovi, i stara serija od 26 sezona... ma zadovoljiti ću se za novom verzijom. Ali, cyberman, daleki i slično se pojavljuju i u originalnoj seriji, da li je potrebno gledati tu staru verziju serije ili je ovo kao neka nova verzija koja počinje iznova sa vlastitom pričom?
Michel puši karu.
- A$H
ako se dobro sjecam..mnoge epizode su unistene od te stare serije, preko njih stotinu..tak da ne trebas imat neko pred znanje..samo gledaj nove i uzivaj..john_constantine wrote:dr who (2005) season 1 - odlična serija, karizmatični likovi, stvorenja, alieni, daleki, priča, doctor, humor, poneki horor elementi, akcija, sf elementi, i odlična završnica. 5/5 nastavljam dalje gledati, ali kvragu... nisam niti znao da je taj lik tako popularan, igre, animirani film, filmovi, i stara serija od 26 sezona... ma zadovoljiti ću se za novom verzijom. Ali, cyberman, daleki i slično se pojavljuju i u originalnoj seriji, da li je potrebno gledati tu staru verziju serije ili je ovo kao neka nova verzija koja počinje iznova sa vlastitom pričom?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
Da, presnimili su hrpu epizoda jer im je falilo praznih medija, a Dr.Who serije ima hrpetina
Inače, novi Dr.Who mi je predobar, pogotovo prvi.
Sad čekam da izađe nova sezona, ali me promjena doktora(opet!!!) totalno odbija od gledanja...nekog ljigusa su izabrali

Inače, novi Dr.Who mi je predobar, pogotovo prvi.

Sad čekam da izađe nova sezona, ali me promjena doktora(opet!!!) totalno odbija od gledanja...nekog ljigusa su izabrali

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
točno to - malo mi je snobovski uvrštavati ga pod kultne filmove (mada velika većina ljudi tvrdi da je baš to), ali je stvarno dobar film zbog razloga koje si naveo.GreenHornet wrote:"Fargo"
Odlican film izvanredne glume,jako dobro razradenih likova te kvalitetne doze crnog humora ali ga osobno nisam dozivio kao kultno ostvarenje.
8,5/10
ot: el maquinista. po drugi put.
4/5 i like that kind of movie, a bale je stvoren za uloge poremečenih likova.
- john_constantine
uf, šteta za tu staru seriju...callac wrote:Da, presnimili su hrpu epizoda jer im je falilo praznih medija, a Dr.Who serije ima hrpetina![]()
Inače, novi Dr.Who mi je predobar, pogotovo prvi.![]()

usput bi mogao pogledati i torchwood, to sam gledao par epizoda i nije mi se svidjelo... Ali nakon dr. who, kada sve pogledam, pogledati ću i to.
Michel puši karu.
- callac
Ma ne, doktor koji glumi u dugoj, trećoj i četvrtoj sezoni je odličan također!!!! Ova najnovija sezona koja kreće na jesen ima sad opet novog doktora i taj je ljigavac!! Mada je meni Bad Wolf storyline najjači od svih, a on je iz prve sezone..
A Torchwood obavezno gledaj, odličan je i s nestpljenjem očekujem novu sezonu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- maddjuro
dragon ball:evolution 2,8/10-
Sopileri
bezveze film, izuzev roshia(kojeg su mogli bar napraviti da je ćelav) su fulali karakter likova, pošto se radnja, odvija u japanu zanimljivo je kako malo japanaca ima, i činjenica da je vozačevo mjesto na ljevoj strani.
borbi gotovo da i nema, hrpa teen crapa.a, shenron(onaj zmaj) je albino, onaj majmun koji goku postane za punog mjeseca ovdje postane za pomračine sunca, s tim da u majmunskom obliku samo malo naraste i prije bi rekao da je vukodlak nego majmun, i onda u tom bliku sluša naredbe od piccola...
da zaključim, razočaran sam filmom, fulali su, bar po meni, duh dragon balla, oruženje je preurbano,likovi loše osmišljeni(kad moraju oni ciljati na mtv publiku), radnja se na kraju prebrzo odvija,
Sopileri
bezveze film, izuzev roshia(kojeg su mogli bar napraviti da je ćelav) su fulali karakter likova, pošto se radnja, odvija u japanu zanimljivo je kako malo japanaca ima, i činjenica da je vozačevo mjesto na ljevoj strani.
borbi gotovo da i nema, hrpa teen crapa.a, shenron(onaj zmaj) je albino, onaj majmun koji goku postane za punog mjeseca ovdje postane za pomračine sunca, s tim da u majmunskom obliku samo malo naraste i prije bi rekao da je vukodlak nego majmun, i onda u tom bliku sluša naredbe od piccola...
da zaključim, razočaran sam filmom, fulali su, bar po meni, duh dragon balla, oruženje je preurbano,likovi loše osmišljeni(kad moraju oni ciljati na mtv publiku), radnja se na kraju prebrzo odvija,
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
aha... ma je, ipak sam se navikao na onog prvog doktora, he. A ova cura u četvrtoj sezoni, to je ova sarah jane? Iz one druge serije Pustolovine Sarah Jane?callac wrote:Ma ne, doktor koji glumi u dugoj, trećoj i četvrtoj sezoni je odličan također!!!! Ova najnovija sezona koja kreće na jesen ima sad opet novog doktora i taj je ljigavac!! Mada je meni Bad Wolf storyline najjači od svih, a on je iz prve sezone..
Michel puši karu.
- A$H
nisi nikad cuo za wiki ili IMdbjohn_constantine wrote:aha... ma je, ipak sam se navikao na onog prvog doktora, he. A ova cura u četvrtoj sezoni, to je ova sarah jane? Iz one druge serije Pustolovine Sarah Jane?callac wrote:Ma ne, doktor koji glumi u dugoj, trećoj i četvrtoj sezoni je odličan također!!!! Ova najnovija sezona koja kreće na jesen ima sad opet novog doktora i taj je ljigavac!! Mada je meni Bad Wolf storyline najjači od svih, a on je iz prve sezone..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ma jep, ali si ne želim spoilati seriju, he. Tek sam na drugoj sezoni, a vidio sam samo slike. Ma i Rose mi je baš zgodna, a vidim u trećoj sezoni da ju zamijeni neka crnkinja...A$H wrote:nisi nikad cuo za wiki ili IMdbjohn_constantine wrote:aha... ma je, ipak sam se navikao na onog prvog doktora, he. A ova cura u četvrtoj sezoni, to je ova sarah jane? Iz one druge serije Pustolovine Sarah Jane?callac wrote:Ma ne, doktor koji glumi u dugoj, trećoj i četvrtoj sezoni je odličan također!!!! Ova najnovija sezona koja kreće na jesen ima sad opet novog doktora i taj je ljigavac!! Mada je meni Bad Wolf storyline najjači od svih, a on je iz prve sezone..
A Torchwood obavezno gledaj, odličan je i s nestpljenjem očekujem novu sezonu.![]()
da to je ona..
Lol, a baš sam radi te serije sanjao dr. who.

Michel puši karu.
-
"Rise of the footsoldier"
Koja filmcina!!!!
Huligani,mafija,droga,reketarenja,ulicni obracuni,tragicne obiteljske price...
Nasilje i to brutalno svakih par minuta,enormna kolicina,krvi kao u slasherima,droga tece u potocima...Istiniti događaj.
Btw u ovom filmu je mozda najrealnije ikad opisano sto ti bude kad prvi put pojedes "bombon",bas u detalj...
9/10
Koja filmcina!!!!
Huligani,mafija,droga,reketarenja,ulicni obracuni,tragicne obiteljske price...
Nasilje i to brutalno svakih par minuta,enormna kolicina,krvi kao u slasherima,droga tece u potocima...Istiniti događaj.
Btw u ovom filmu je mozda najrealnije ikad opisano sto ti bude kad prvi put pojedes "bombon",bas u detalj...

9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!