Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 22 Mar 2009, 19:09

ZeroX wrote:moj 1. post 8)

1. FILM- gledao sam ga prije desetak godina, pa se nesjećam najbolje radnje, ali zapamtio sam neke scene. Neki klinci su u kući sami, noć je, u dvorištu iz nekog mjesta izlaze neka mala čudovišta. U kući se pojavljuju po zidovima otisci stopala, ko da netko gazi po zidu. nekakve muhe su zatvorene u nekoj posudi. evo, to su mi nekakvi flashbackovi iz filma. vjerojatno je sranje, al dok sam ga gledo nisam mogao spavat cijelu noć jer sam bio klinac

2.FILM- ovog se još manje sjećam. lik dobije nekakvo zrcalo i onda nastanu sranja, al ne sjećam se kakva. Mislim da se na početku sexaju lik i ženska. Kasnije je jedna scena dok se lik provlači kroz rupu u nekoj bjeloj sobi il tak nešt.

3.FILM- ovaj je relativno nov. zove se nekak "________ street". Nekakvi ljudi koji izgledaju ko štakori -zombiji il tak nešt...

4.FILM- ovaj nisam gledo, ali mi je netko davno prije pričao o njemu. Radi se o nekakvom čudovištu koje je valjda zakopano negdje il je u nekom podrumu. Na dvorištu su 3 il 4 koplja, i svaki put kad bi netko izvadio koplje, čudovište bi se propudilo i počelo ubijat.
ovo treće je Mulberry Street
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Mar 2009, 20:08

ovo četvrto, nisam siguran, možda je to the gate
Michel puši karu.

ZeroX

Post by ZeroX » 22 Mar 2009, 20:55

john_constantine wrote:ovo četvrto, nisam siguran, možda je to the gate
Prema onome što sam čuo to nije taj film. iako je dosta slično.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Mar 2009, 22:37

1. FILM- gledao sam ga prije desetak godina, pa se nesjećam najbolje radnje, ali zapamtio sam neke scene. Neki klinci su u kući sami, noć je, u dvorištu iz nekog mjesta izlaze neka mala čudovišta. U kući se pojavljuju po zidovima otisci stopala, ko da netko gazi po zidu. nekakve muhe su zatvorene u nekoj posudi. evo, to su mi nekakvi flashbackovi iz filma. vjerojatno je sranje, al dok sam ga gledo nisam mogao spavat cijelu noć jer sam bio klinac

2.FILM- ovog se još manje sjećam. lik dobije nekakvo zrcalo i onda nastanu sranja, al ne sjećam se kakva. Mislim da se na početku sexaju lik i ženska. Kasnije je jedna scena dok se lik provlači kroz rupu u nekoj bjeloj sobi il tak nešt.

3.FILM- ovaj je relativno nov. zove se nekak "________ street". Nekakvi ljudi koji izgledaju ko štakori -zombiji il tak nešt...

4.FILM- ovaj nisam gledo, ali mi je netko davno prije pričao o njemu. Radi se o nekakvom čudovištu koje je valjda zakopano negdje il je u nekom podrumu. Na dvorištu su 3 il 4 koplja, i svaki put kad bi netko izvadio koplje, čudovište bi se propudilo i počelo ubijat.

Film br. 1 ti je "The Gate" (1987)
Film br. 2 ti je najverojatnije Candyman (1992) ali nisam totalno siguran
Film br. 3 ti je sigurno Mulberry Street (2006)
Film br. 4tij najverojatnije Rawhead Rex (1986) ali nisam totalno siguran
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

ZeroX

Post by ZeroX » 22 Mar 2009, 23:17

dr_gonzo wrote:

Film br. 1 ti je "The Gate" (1987)
Film br. 2 ti je najverojatnije Candyman (1992) ali nisam totalno siguran
Film br. 3 ti je sigurno Mulberry Street (2006)
Film br. 4tij najverojatnije Rawhead Rex (1986) ali nisam totalno siguran
Da, to su ti filmovi, jedino mi se čini da candyman nije taj na kojeg sam mislio. Ali thnx . :klapklap: :klapklap:
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

EvilDigic

Post by EvilDigic » 26 Mar 2009, 20:39

Bok svima..
Vjerujem da će ovo većini ovdje bit lak zadatak,naime radi se o jednom ex-yu filmu,navrh jezika mi je naslov ali mi je mozak blokirao (jbg,godine :roll: )
Naime radnja filma se događa u vlaku,i u tom vlaku izbija epidemija nekakvog virusa,vlak se zatvara u karantenu,blablabla

Unaprijed hvala :oops:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Mar 2009, 21:12

EvilDigic wrote:Bok svima..
Vjerujem da će ovo većini ovdje bit lak zadatak,naime radi se o jednom ex-yu filmu,navrh jezika mi je naslov ali mi je mozak blokirao (jbg,godine :roll: )
Naime radnja filma se događa u vlaku,i u tom vlaku izbija epidemija nekakvog virusa,vlak se zatvara u karantenu,blablabla

nisam gledao film, pa neznam dali ima nekakav vlak u igri (u što sumnjam, eventualno kao prevozno sredstvo do Beograda), ali Variola vera (1982) ima veze sa karantenom i jugo je film.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 26 Mar 2009, 21:15

moze li neko meni pomoci ,please
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

EvilDigic

Post by EvilDigic » 26 Mar 2009, 21:16

Ne,nije Variola Vera (jučer sam ga gledao,lol)
U Varioli veri se radnja odvija u bolnici..

Hmmm..fakat ne znam..možda film čak i nije yu..davno je to bilo

DEXTER

Post by DEXTER » 26 Mar 2009, 21:22

HorrorHR wrote:

nisam gledao film, pa neznam dali ima nekakav vlak u igri (u što sumnjam, eventualno kao prevozno sredstvo do Beograda), ali Variola vera (1982) ima veze sa karantenom i jugo je film.
to je filmcina :supz:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Mar 2009, 21:24

EvilDigic wrote:Hmmm..fakat ne znam..možda film čak i nije yu..davno je to bilo
e kad nije Yu, moglo bi ovo biti: http://www.imdb.com/title/tt0074292/

EvilDigic

Post by EvilDigic » 26 Mar 2009, 21:36

HorrorHR wrote:
e kad nije Yu, moglo bi ovo biti: http://www.imdb.com/title/tt0074292/
Ye,to je to ! Fala puno!
Ne znam fakat zakaj sam mislil da je yu :oops:

teurastaja

Post by teurastaja » 29 Mar 2009, 12:42

vlak u snijegu ? :lol:
Never take life seriously, after all, no one gets out alive.

shogo

Post by shogo » 31 Mar 2009, 07:34

U filmu se radi o nekim vampirima...davno na otv-u bilo...jako davno...jedan je vampi policajac i žena koja mu pomaže...mislim da radi u nekom muzeju...i tu dolazi priča kada neki zli vampir traži nekakve kaleže iz toh muzeja...ma upečatljiv film glavni lik ima fudbalerku...ma u magli mi je ali svojevremeno onda odličan film koji sam jedva čekao...ako netko zna ime možda od starije ekipe...hvala

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 31 Mar 2009, 09:46

Ima taj film koji sam davno davno gledo na htv-u u sitne sate. Mislim da je britanski,sedamdesete recimo. Uglavnom neki tip se s kise skloni u neki klub,pub sto vec i skuzi da je sve prepuno raznih klasicnih cudovista unutra..vampires,ghouls i to..i onda mu pricaju 3 horror price..jedna je o nekim ghoulovima u nekom gradicu sjecam se,zadnja je o nekom polu-necem koji sjecam se stalno suti al je njegov vrisak smrtonosan..na kraju zakljuce da je covjek najstrasnije cudoviste od svih jer je pobio milijune svoje vrste samo tako..i onda on ostane stajat u sredini ko najvece cudoviste..zna li itko? Vec me godinama to kopka.
I like to eat things.

Post Reply