Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
"Slumdog millionare"
Vrhunski uradak!
Svi,bas svi elementi filma su odlični,jednostavno mu ne mogu naci slabu tocku,iako imam osjecaj da ga se kroz par godina nece smatrat remek djelom.
Posebno bi spomenuo soundtrack-fakat je fenomenalan,meni osobno top 5 ikad!
Btw nikad se nisam slagao sa cinjenicom da su indijke najljepsa zene na svijetu ali cura koja glumi Latiku je predivna!
9,5/10
Vrhunski uradak!
Svi,bas svi elementi filma su odlični,jednostavno mu ne mogu naci slabu tocku,iako imam osjecaj da ga se kroz par godina nece smatrat remek djelom.
Btw nikad se nisam slagao sa cinjenicom da su indijke najljepsa zene na svijetu ali cura koja glumi Latiku je predivna!
9,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
John_Ryder
potpis.GreenHornet wrote:"Slumdog millionare"
Vrhunski uradak!
9,5/10
taj soundtrack skoro svaki dan slušam
- Asfodel
- john_constantine
dexter season 3 - hm, dobra sezona, i dalje napeta, ima dosta dobrih fora, jennifer carpenter je još bolje iritantna, nikada mi nije sjela, naročito za tim svojim glupim psovanjem. Kao da je ona nekakva faca sa time...
A i nije to više kao prve dvije sezone, a zadnje tri epizode su bile nezanimljive za pogledati kada se skuži sve... A i očekivao sam nešto drugo od serijskog ubojice, no nije niti to tako loše ispalo. Slabije od prve dvije 3/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
Red Cliff II-i eto dovršio sam ovaj ep..woo u naponu snaga.bijeli golubovi,slow motion,eksplozije..ali ssve sa mačevima i kopljima..iskreno jedino su mi smetale borbe jer su previše podsječale na dynasty warrio.ali ako ništa manje ih ima nego u prvom dijelu.. 8/10
The Day the Earth Stood Still (2008)-hmm.moglo je bit bolje..nisam gledao original,pa ih neču ni uspoređivat..ali svejedno sam upoznat s originalom..možda su mogli izbacit one ''akcijske ''scene.,bavit se više raspravom,filozofiranjem.ali vjerujem da bi se opet neki ljudi žalili da previše propagandira.zanimljivo je vidjet i john cleesa u nekoj nekomičnoj ulozi... 6,5/10
The Day the Earth Stood Still (2008)-hmm.moglo je bit bolje..nisam gledao original,pa ih neču ni uspoređivat..ali svejedno sam upoznat s originalom..možda su mogli izbacit one ''akcijske ''scene.,bavit se više raspravom,filozofiranjem.ali vjerujem da bi se opet neki ljudi žalili da previše propagandira.zanimljivo je vidjet i john cleesa u nekoj nekomičnoj ulozi... 6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel