TRAILER
Četvrti "Die Hard" bi sudeći po traileru mogao biti odličan...pravi Willisovski film...jedino možda izgleda malo pretjerano u akcijskim scenama, no opet, i prethodnici su imali pretjeranih scena, ali su se one odlično uklopile u cjelinu, pa možda tako bude i sada.
Kak se vama čini trailer i šta očekujete od tog filma (ako uopće išta očekujete) i kakva su vam ostala tri???
Meni je prvi Die hard je legendaran, fenomenalan film...
"Die Hard 2" je još nabrijaniji i još žešći, i ne znam zašto je mnogima lošiji od originala kad nije. Doduše nije ni bolji, ali nije ni lošiji, već je zadržao kvalitetu na istoj razini.
A treći je pak jednostavno izvrstan...malo drugačiji, ali drži gledatelja u neizvjesnosti od samog početka pa do samog kraja . Tu su Willisu dodali Jacksona, i sviđa mi se što se prvi dio filma u većini svodi na njihovo jurcanje gradom i rješavanje zagonetki koje im Simon zadaje, a tek drugi dio filma postaje totalna razbijačina.
Četvorka će se baviti cyber teroristima, što se meni čini iznimno zanimljivim...mislim sad su moderna vremena, Internet, sateliti i takve gluposti...sve je moguće napraviti preko interneta. Koliko vidim po traileru, Willis će ovdje sve rješavati mišićima i priručnim sredstvima, a jako malo sa mozgom...za to kako mi se čini ima onog klinca koji je sa njim. Kako ja vidim, ovaj nastavak će biti dosta sličan trećem dijelu, McClane će biti primoran na neki način tražiti te teroriste po cijelom gradi, štititi možda nekog hakera kojeg se ovi trebaju dočepati ili tak nekaj...u svakom slučaju, vidjet ćemo...no ja mogu reći da su mi nakon ovoga trailera očekivanja iznimno velika....