Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
DeadFish

Post by DeadFish » 24 Feb 2009, 15:09

"Mammoth"- orgija trasha u kojoj alieni ožive mamuta zamrznutog u ledu koji onda počne haračit po gradu i "usisavat" životnu energiju iz ljudi (?), ne samo to nego ima uber stealth skill prikradanja ljudima u apsolutnoj tišini, trash value 8/10

Trenutno se vrti "Aligator", zasad najača scena kad divovski aligator uletava na svadbu a ljudi lete trče okolo popikavajući se

Boby

Post by Boby » 24 Feb 2009, 16:47

DeadFish wrote:"Mammoth"- orgija trasha u kojoj alieni ožive mamuta zamrznutog u ledu koji onda počne haračit po gradu i "usisavat" životnu energiju iz ljudi (?), ne samo to nego ima uber stealth skill prikradanja ljudima u apsolutnoj tišini, trash value 8/10

Trenutno se vrti "Aligator", zasad najača scena kad divovski aligator uletava na svadbu a ljudi lete trče okolo popikavajući se
Toga sam se filma nagledao dok sam kao mali bio gladan filmova s morskim psima. Najgadnija scena mi je ostala kada onaj mali s povezom na očima skače u bazen

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Feb 2009, 16:48

My Bloody Valentine 3D - film nudi dobru zabavu, ponegdje i napetost. Loša strana je bezvezna gluma (iako prije bih rekla loše napisane uloge, scenarij jedva da ide dalje od jednostavnih neproširenih rečenica). Oduševili su me 3D efekti koji su negdje bili uistinu fora :D
Jensen Ackles, pak, nije vrhunski glumac, ali je mljac mljaaac...
Uglavnom, svrha je ispunjena - dobra zabava uz 3D efekte, ja zadovoljna 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

horkolerbus

Post by horkolerbus » 24 Feb 2009, 19:01

The Thing from Another World 7.4/10

impresivno,nisam znao da ovako mator film moze da bude dobar
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Ghrall

Post by Ghrall » 24 Feb 2009, 19:03

Kako ne? Ti matori su zakon.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 24 Feb 2009, 19:40

Asfodel wrote:My Bloody Valentine 3D - film nudi dobru zabavu, ponegdje i napetost. Loša strana je bezvezna gluma (iako prije bih rekla loše napisane uloge, scenarij jedva da ide dalje od jednostavnih neproširenih rečenica). Oduševili su me 3D efekti koji su negdje bili uistinu fora :D

si ti stavila naocale za gledanje preko svojih dioptrijskih?
ja sam muku mucio s filmom imo sam jebenu glavobolju poslje.....
al film je 8/10 zbog efekata(pogotovo ono pred kraj 8) )
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Feb 2009, 19:59

Donnie Darko wrote:
Asfodel wrote:My Bloody Valentine 3D - film nudi dobru zabavu, ponegdje i napetost. Loša strana je bezvezna gluma (iako prije bih rekla loše napisane uloge, scenarij jedva da ide dalje od jednostavnih neproširenih rečenica). Oduševili su me 3D efekti koji su negdje bili uistinu fora :D

si ti stavila naocale za gledanje preko svojih dioptrijskih?
ja sam muku mucio s filmom imo sam jebenu glavobolju poslje.....
al film je 8/10 zbog efekata(pogotovo ono pred kraj 8) )
Pokušavala sam ih što više priljubit, al ono, teško je dvoje naočala sljepit na kožu..
Nikakava glavobolja, ništa...
Jedino sitnica me smetala je to što mi se malo vidjelo "normalnog svijeta"ispod cvika.
Bilo bi najbolje da je kino dvorana još kojih 50ak metara duža i da ja sjedim na zadnjem sjedalu - tako bi bilo najbolje za držanje pogleda ravno pred sebe (bez da mi ulazi "zrak" dolje ispod cvika) :lol:

cactus

Post by cactus » 24 Feb 2009, 22:03

The House on Sorority Row-3/10 Pomalo dosadan film sa možda simpatičnom idejom ali lošom izvedbom. Glumice me malo iritiraju lošom glumom,killovi su dosadni i da ne duljim utisak je loš.

Bad Seed

Post by Bad Seed » 24 Feb 2009, 22:17

DeadFish wrote:"Mammoth"- orgija trasha u kojoj alieni ožive mamuta zamrznutog u ledu koji onda počne haračit po gradu i "usisavat" životnu energiju iz ljudi (?), ne samo to nego ima uber stealth skill prikradanja ljudima u apsolutnoj tišini, trash value 8/10
mislim da ću morat to pogledat :lol:

DeadFish

Post by DeadFish » 25 Feb 2009, 10:37

Bad Seed wrote:
mislim da ću morat to pogledat :lol:
Film nije neš krvav ali scene poput napad mamuta na rave party i vrebanje ekipe(usred grada :D) ga čine i više nego isplativim gledanjem

Ghrall

Post by Ghrall » 25 Feb 2009, 10:50

Stepfather 2 - Odličan film koji ne zaostaje gotovo ništa naspram prvog djela. 7/10

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Feb 2009, 13:18

Dead Set E02 - bolje, jer nema onog početka svega. Odlično mi odgovara, jer je sve naturalistički....

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Feb 2009, 00:35

30 days of night Ovaj sam puta pogledo titlovano i skuzo da i vampiri pricaju hhehe i opet skuzim glupost u filmu

SPOILER Vampir kaze nesto tipa trebali su vjekovi da povjeruju u nas, bili smo samo nocna mora i onda na kraju spale grad i naprave da sve izgleda kao nesreca
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2009, 23:29

friday the 13th remake, više u postu o navedenom filmu
I may be an idiot, but i am no fool.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 26 Feb 2009, 23:39

subspicies 1.2.3.4 part ,,, hah a nije lose ima i gorih filmova sa vampirima
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply