danas si baš bio lijen staviti screenshotove?dr_gonzo wrote:Još 4 sata i gledam - Blade (1998)
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- Jigsaw_16
My Bloody Valentine 3D
još sam pod dojmovima. Stvarno sam se jako puno puta preplašio, a u atmsferu se uklapalo neprestano vrištanje klinka u skroz gornjem redu.
čudno mi je kak ih uopće puštaju to gledat. Meni moji starci ni sad to ne odobravaju xD
natrag na film. od početka do kraja odličan, bez trenutka predaha. ubojica savršen. ono njegovo disanje kroz masku. i kako se samo odjednom pojavi.
stvarno odlično. nažalost, još nisam pogledao original, tako da ne znam koliko je film promijenjen u remakeu, ali vjerujem da je remake isto odličan u usporedbi sa originalom.
stvarno odlično, i preporučujem ga! odite ga pogledat što prije, dok je još u kinima.
i sad mi je još više žao kaj nisam osvojio majicu
još sam pod dojmovima. Stvarno sam se jako puno puta preplašio, a u atmsferu se uklapalo neprestano vrištanje klinka u skroz gornjem redu.
čudno mi je kak ih uopće puštaju to gledat. Meni moji starci ni sad to ne odobravaju xD
natrag na film. od početka do kraja odličan, bez trenutka predaha. ubojica savršen. ono njegovo disanje kroz masku. i kako se samo odjednom pojavi.
stvarno odlično. nažalost, još nisam pogledao original, tako da ne znam koliko je film promijenjen u remakeu, ali vjerujem da je remake isto odličan u usporedbi sa originalom.
stvarno odlično, i preporučujem ga! odite ga pogledat što prije, dok je još u kinima.
i sad mi je još više žao kaj nisam osvojio majicu
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)
- DEXTER
- DEXTER
[Rec] (2007) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/02/162 ... -2007.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Decadentor
- john_constantine
ja baš volim taj film. Krvava horor fantazija, i još bezglavi jahač, i dobra radnja sa romantikom, a johny depp je preodličan.Decadentor wrote:Sanjiva dolina . zanimljiv film, inace volim takve "staroverske" horrore tako da ni ovaj nije izuzetak, ali jbg gledo sam ga vec prije pa mi sad nije bas nest posebno
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ma ima toliko mnogo filmova da ne znam gdje mi je koji film više, a uz to radim cijelokupni spisak, jerbo više nit ne znam što imam na DviX-u a što na DVD-ujohn_constantine wrote:danas si baš bio lijen staviti screenshotove?dr_gonzo wrote:Još 4 sata i gledam - Blade (1998)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Nyu
My Bloody Valentine 3D - pa moram pohvaliti film, mozda ne zbog filma toliko vec samog dozivljaja...stvarno nisam puno ocekivala, a ostala sam ugodno iznenadjena, nije mi bas bilo svejedno kad mi je onaj kramp skoro odletio u facu ;p
Savjetujem da se pogleda, za sve koji imaju vremena.
Savjetujem da se pogleda, za sve koji imaju vremena.
Ureshii himei ga kyou mo kikoeru.
-
Wheel Smith