Koji ste horror zadnji gledali?
-
- dr mladjo
Outlander (2008-beowolf,13 ratnik susreču starship troopers..istina možda se moglo bez tog SF dijela(ja čak vidim i zanimljiv film samo s onom SF tematikom).ali onda bi bio ipak preeeeesličan s prva 2 spomenuta filma..a bz one srednjovjekovne ideje bi bio pak previše sličan troopers..istina film nije za pamčenje ali nekako mi pada na pamet da ga za koju godinu ponovno pogledam..ako ništa zbog neprijatelja koji je veeeoma sličan čudovištu iz hosta(eto još jedne'' posudbe'')....6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- splattergirl
Funny Games iz 2008 pa 1997
njemacki me odusevio, pogotovo glavni psihopat koji djeluje totalno normalno!
mislim da je ovaj film totalno underrated.
prije njega gledala sam The Strangers, Vacancy 1 (ponovno) i 2 pa Joy Ride 1 i 2 i Rest Stop 1 i 2 i mogu reci da me ovaj daleko najvise potresao, sve je tako realno.
to da je budget ovog iz 2008 bio 15mil ( kad su rekonstruirali lokaciju, jbg ) a zarada 7mil $ - preopterecenost trzista i premalo krvi i nasilja za amere, ljudi s maskama i polugolih tinejdzera.
njemacki me odusevio, pogotovo glavni psihopat koji djeluje totalno normalno!
mislim da je ovaj film totalno underrated.
prije njega gledala sam The Strangers, Vacancy 1 (ponovno) i 2 pa Joy Ride 1 i 2 i Rest Stop 1 i 2 i mogu reci da me ovaj daleko najvise potresao, sve je tako realno.
to da je budget ovog iz 2008 bio 15mil ( kad su rekonstruirali lokaciju, jbg ) a zarada 7mil $ - preopterecenost trzista i premalo krvi i nasilja za amere, ljudi s maskama i polugolih tinejdzera.
- callac
The Descent (gledala sam britansku verziju)-moram priznati da me ugodno iznenadio pogotovo jer nisam bila upoznata sa radnjom, a kako je počeo činilo mi se da će biti neki šrot tipa sad će žensku proganjati duh kćeri i muža i tome sl. Čitala sam da nastavak slijedi, možda bacim oko, ali ne vidim prevelikog smisla.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
- horkolerbus
- splattergirl
ne sjecam se vise koji je koji ali mrak mi je bio onaj kad su klinci morali skakati u silos... daaavno gledalahorkolerbus wrote:children of the corn 1,2,3 vrh vrhova,jeste da su efekti jeftini ali orginalnost i bolest....

kad smo kod silosa, odo skinut witness sa harrisonom fordom

[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]
- Cenobit
istina..rec mi je definitivno jedan od najboljih horora pogledanih u zadnjih god dana...Bad Seed wrote:quarantine - puno lošije od [rec]

zadnje sto sam ja gledao je "Eden Lake"... mislim da je ovaj triler/horor jebeni must see!!
film je prebrutalan a plot je preorginalan, a kraj.. hm...totalno disturbed...

- dr_gonzo
- Boby
To ti je petica; meni su draži stariji nastavci gdje se još nije izgubio Kingov štihsplattergirl wrote:ne sjecam se vise koji je koji ali mrak mi je bio onaj kad su klinci morali skakati u silos... daaavno gledalahorkolerbus wrote:children of the corn 1,2,3 vrh vrhova,jeste da su efekti jeftini ali orginalnost i bolest....
kad smo kod silosa, odo skinut witness sa harrisonom fordom
- elrania
dosta ih se bas ne bi sloziloCenobit wrote:istina..rec mi je definitivno jedan od najboljih horora pogledanih u zadnjih god dana...Bad Seed wrote:quarantine - puno lošije od [rec]![]()
zadnje sto sam ja gledao je "Eden Lake"... mislim da je ovaj triler/horor jebeni must see!!
film je prebrutalan a plot je preorginalan, a kraj.. hm...totalno disturbed...![]()

- Studeni
FEAST II ---- uz svu simpatičnost, previše se trudi, ali baš previše da mi se svidi. a, nije dobro kad se pod mus hoće svidjeti. 5/10
FEAST III ---- ovaj mi je i više nego okej.....opušten, zajebantski, neisforsiran....super! 7/10
FEAST III ---- ovaj mi je i više nego okej.....opušten, zajebantski, neisforsiran....super! 7/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Cenobit
pa svatko ima svoj ukus..elrania wrote:dosta ih se bas ne bi sloziloCenobit wrote:istina..rec mi je definitivno jedan od najboljih horora pogledanih u zadnjih god dana...Bad Seed wrote:quarantine - puno lošije od [rec]![]()
film je prebrutalan a plot je preorginalan, a kraj.. hm...totalno disturbed...![]()

- elrania
krivo si me shvatio.Cenobit wrote:pa svatko ima svoj ukus..elrania wrote:dosta ih se bas ne bi sloziloCenobit wrote: istina..rec mi je definitivno jedan od najboljih horora pogledanih u zadnjih god dana...![]()
nije stvar ukusa, vec toga da nije u pitanju originalan plot, jer je prakticki ista ideja videna prije.