Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 17 Feb 2009, 20:54

splattergirl wrote:ne hoda mi se s dugim rukavima
aaah, sve cesce u zadnje vrijeme naletavam na one sa istetoviranim rukama. :lol:
ja sam preveliki wuss za to i previse strepim oko toga sto ce bit za par god kad ce trebat neki posao pronaci.
a to mi je jos i jedno od ljepsih mjesta za nabaciti neki motiv.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Feb 2009, 21:01

moko wrote:Najviše mi je žao brata koji je cijeli istetoviran, obje ruke, cijela leđa i desna noga... pa kad baka dođe onda je sav zamotan :P
Krepavam na ovo :rotflmao:

Heh, zato ću ja imat na nevidljivim mjestima i moć ću se bavit pravom koliko hoću :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Freddy

Post by Freddy » 17 Feb 2009, 21:01

pošto sam završio za kuhara zbog toga su me najviše zajebavali jer imam baš jednu tetovažu na ruci,nije higijenski,pa recimo po ljeti kad se skuhavaš,nema šanse da budem u bluzi pa kao svi sam u kratkoj majci,uglavnom...zbog toga...zato zadnjih par poslova sam bio uglavnom u autopraonicama,skladištar i tak neke sitnice
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Gosp.

Post by Gosp. » 17 Feb 2009, 21:03

Uvijek možeš raditi u kebabđinici! :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Freddy

Post by Freddy » 17 Feb 2009, 21:13

Gosp. wrote:Uvijek možeš raditi u kebabđinici! :lol:
uh...kebab,brijem da bi se zatvorio unutra,pozvao frendove,sve bi pojeli i tak svaki kebab operirali
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 21:37

moko wrote:
splattergirl wrote:
moko wrote:uglavnom marketing i web dizajn

a znam kakvi su ljudi, ako već poslodavcu nije problem onda se brine što će reći klijentela...
imas 21 i zavrsila si tvz i vec radis? svaka cast, e da sam barem ja bila tako brza! :)
ja se pravom ne zelim baviti, pogotovo ne ovdje a drugdje sumnjam da cu bas naci nesto u vezi toga... a i inace ovdje, ne mogu zamisliti tko bi mi dao posao da imam i 2 piercinga na faci!
a tetovaze pogotovo, ne hoda mi se s dugim rukavima, zasad ih jos nema toliko ali ne zelim se lisavati samo zbog Hrvatske..
hahahaha ma kakvi, imam 20 godina, studiram, tek sam na drugoj godini i radim jer imam 2 psa koja puno jedu i za koje sam starcima rekla da ću se ja brinuti i hraniti ih pa eto, radim da imam love za njih i za sebe ...
tako treba! ja imam yorkija koji jede kao mis, dovoljno mu je dati sto ja jedem i njemu glavno da sudjeluje :D
[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 21:39

Gosp. wrote:Nemoj tako pesimistično!
Iskaži se u nekoj grani i možda postaneš svjetski poznata teoretičarka! :lol:
uf, ma ne da mi se, radije cu bit u nekoj real estate agenciji il radit nesto za kompu za sto cu se jos dodatno obrazovat jer obozavam kompjutere :D
ma nac ce se nesto vani, jezici mi idu, ne brinem a fala bogu necu nikad na pravosudni ispit, zbogom nsb :D :D :D

moko

Post by moko » 17 Feb 2009, 21:45

splattergirl wrote:
moko wrote:
splattergirl wrote: imas 21 i zavrsila si tvz i vec radis? svaka cast, e da sam barem ja bila tako brza! :)
ja se pravom ne zelim baviti, pogotovo ne ovdje a drugdje sumnjam da cu bas naci nesto u vezi toga... a i inace ovdje, ne mogu zamisliti tko bi mi dao posao da imam i 2 piercinga na faci!
a tetovaze pogotovo, ne hoda mi se s dugim rukavima, zasad ih jos nema toliko ali ne zelim se lisavati samo zbog Hrvatske..
hahahaha ma kakvi, imam 20 godina, studiram, tek sam na drugoj godini i radim jer imam 2 psa koja puno jedu i za koje sam starcima rekla da ću se ja brinuti i hraniti ih pa eto, radim da imam love za njih i za sebe ...
tako treba! ja imam yorkija koji jede kao mis, dovoljno mu je dati sto ja jedem i njemu glavno da sudjeluje :D
hehehehe ja imam nešto malo veće i jedu samo pseću hranu jer ih istrčavam i pazim na dlaku, kožu, zube i kosti pa hraba sa stola ne dolazi u obzir... al dobro ne smeta mi ja sam se odlučila žrtvovati zbog tih pasa pa dok god ne budem imala neugodnosti zbog "izgleda" na poslu radit ću dok ne nađem nešto za stalno poslije faksa
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 22:19

to je jako hrabro od tebe samo ce ti poslje faksa bit krivo micat piercinge i pazit gdje ce koja tetovaza.. ma ne bi ni za sve na svijetu :D
nema sto ne bi napravila da trebam za psa :heart: :prayer:

callac

Post by callac » 17 Feb 2009, 22:27

splattergirl wrote: a fala bogu necu nikad na pravosudni ispit, zbogom nsb :D :D :D
Vjeruj mi, spasila si se! Moja sestra polaže idući tjedan i zadnja tri mjeseca njenog učenja su bila pakao za sve nas ukućane!!!! Svaki ispit sam prolazila sa njom, traženje posla, kukanje kad dođe s posla, sad pravosudni....jao! Sad ispada da je meni teže neg njoj, al ako se ja ovako žalim, zamisli kako je tek učiti to sranje?!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Feb 2009, 22:37

callac wrote:
splattergirl wrote: a fala bogu necu nikad na pravosudni ispit, zbogom nsb :D :D :D
Vjeruj mi, spasila si se! Moja sestra polaže idući tjedan i zadnja tri mjeseca njenog učenja su bila pakao za sve nas ukućane!!!! Svaki ispit sam prolazila sa njom, traženje posla, kukanje kad dođe s posla, sad pravosudni....jao! Sad ispada da je meni teže neg njoj, al ako se ja ovako žalim, zamisli kako je tek učiti to sranje?!
Sasvim razumljiva situacija kad se polaže "natjteži ispit u državi" :D
Dao bog da ja stignem do trenutka kad mogu odlučiti hoću li polagat pravosudni ili ne

No ipak je to offtopic :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 22:49

je al definitivno je povezano s t&p jer ako ti to vide tam, skoro pa da nemas sta trazit unutra vise, u takvoj smo "drzavi" :D
tako sam ja nakon godina i godina muke odj***** vjezbenistvo i pravosudni :P :D
vidjela sam kolegicu s faksa kako izgleda kad mora ic na te rasprave, pocetnicka placa joj je 6k kao pripravnik ali ne bih, hvala :D

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Feb 2009, 00:34

Kad ja budem otvorio tvrtku tattoo ce bit preduvjet za posao 8)
Image

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2009, 12:43

nikako nac love i vremena da svoju tetovazu sredim do kraja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

splattergirl

Post by splattergirl » 18 Feb 2009, 16:58

i ja moram svoj sacred heart... al ne znam dal cu kod zeleta, puno mi je preskupo. frendica mi je rekla da zna nekog tko je jeftiniji i dobro radi, previse mi je bilo dat 1800kn za omanju tetovazu gore na ruci koju je radio Marin dok Gandalf nije odselio.

Post Reply