Koji ste horror zadnji gledali?
- Carpenter
Eto i ja sam pogledao My bloody valentine 3D i preporučam ga svim ljubiteljima slasher podžanra, pravi rasni primjerak je u pitanju sa maštovitim klanjima, golotinjom i zgodnom upotrebom 3D efekata. Ako tražite logiku, uvjerljive likove i emotivnost u širokom luku zaobiđite ovo, u protivnom navalite, nečete požalit.
8/10
8/10
Are you talking to me?
- gandalf
- DEXTER
Schrei - denn ich werde dich töten! (1999) (TV) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/02/162 ... 99-tv.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
- john_constantine
- Studeni
DYING BREED (2008) ----- iako, evidentno, jaše na recentnom valu "zadnja pripizdina, nadrkani inbred lokalci, spašavaj se ko može" meni se skroz svidio i baš sam se zabavio....brdo kul gore-a, solidna gluma......šteta što kraj spada (opet) u trenutni način završavanja hororaca ovog tipa koji postaje malo zamoran i da se tu odigralo na suprotnu kartu bilo bi mi još efektnije......na trenutke film totalno podsjeća na Rovdyr (kao da je ovaj originalan, ali svejedno).....sve skupa, kul! 7/10
MY BLOODY VALENTINE (2009) ---- u Osijeku, naravno, ni 3 od 3D gledanja, ali svejedno se nije propustilo......uz 2,3 pivkana i potpuno opuštenog pristupa (skoro) u potpunosti sam se zabavio......skorz je na "ha ha" način krvav, standardno slabih dijaloga i priče, ali nema veze.....na trenutke je čak i opušteno smiješan, ali se onda to naravno ponavlja do besvijesti, ali (opet) nema veze.....kraj mi je najslabija karika i da je bio bolji zabava bi bila stopostotna..... 7.5/10
MY BLOODY VALENTINE (2009) ---- u Osijeku, naravno, ni 3 od 3D gledanja, ali svejedno se nije propustilo......uz 2,3 pivkana i potpuno opuštenog pristupa (skoro) u potpunosti sam se zabavio......skorz je na "ha ha" način krvav, standardno slabih dijaloga i priče, ali nema veze.....na trenutke je čak i opušteno smiješan, ali se onda to naravno ponavlja do besvijesti, ali (opet) nema veze.....kraj mi je najslabija karika i da je bio bolji zabava bi bila stopostotna..... 7.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Nyu