vas najbolji horor

Razgovori ugodni o horor temama
undying

vas najbolji horor

Post by undying » 25 Oct 2006, 11:31

nadam se da tema nije bila a mislim da bi mogla da bude zanimljiva.

pazite bit je reci samo jedan.znam da je tesko,ali pokusajte izdvojiti samo jedan koji smatrate bas ono svojim hororom..a ispod mozete dodati jos neke,naravno uz komentar zasto su vam ti dragi..pa mozda i mene zainteresujete za iste da ih pogledam,posto vidim da ste debelo ispred mene u ovom meni dragom zanru

1.halloween:film je genijalan u svakom pogledu!odlicna gluma,odlicna rezija,odlicna muzika i odlicna atmosfera!+film koji je dao ideje mnogim filmovima poslije njega!i naravno prvi moj horor kojeg sam gledao :lol:

egzorcist:isto vrijedi i za egzorcist -odlicna rezija,gluma,muzika i atmosfera+ovaj film sam prvi puta gledao 99 i nisam vjerovao da se nesto tako moglo napraviti 73!!!

teksaski masakr motornom pilom:mislim da mi je ovo najstrasniji horor koji sam gledao!stvarno jedna ogromna bolest vlada filmom :lol: +film za koji se ne moze reci da je B produkcije vec Z :lol: a koji je napravio tako jedan veliki booom u svijetu filma stvarno zasluzuje jedan veliki naklon!

stavicu jos dva koja su vise SF ali imaju dodira sa hororom a to su:

the thing:dovoljno je reci karpenterov film i da se odmah zna da je atkosfera u filmu odlicna a isto tako i rezija koja u filmu jako podsjeca na kaubojske filmove ali to mu bas i daje draz!

alien ili kako su ga kod nas u staroj jugi preveli osmi putnik:koliko je samo filmova poslije njega radjeno na isti kalup-bruka..ali ni jedan mu se nije priblizio!!!+jedan od rijetkih filmova cija prva tri nastavka su odlicni!!!prvi mi je najbolji zbog atmosfere,nije previse nabudjen bas film kakav volim,drugi je isto dobar ali vidi se kameronov rad ipak ga je dosta komercijalizovao ali dobar je i on.a i treci rezija onog francuza nije za baciti isto odlican film!cetvrtog se stvarno ne mogu sjetiti :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2006, 11:39

Evil dead 2 - Meni je to prvi puta kada sam gledao kao klinac bio prestrašan film dok je drugima bilo zabavno. Prije sam kao klinac gledao horore, i onda negdje u pubertetu, bojao sam se horora, čak i Warlock 2. :lol: :lol: I onda godinu poslije, sam se zainteresirao, i opet sam počeo za Evil dead 2, na HRT - u i jebeno uživao. U nekim scenama kao mrtvački ples one cure, tada su mi se ruke smrzavale... A tek vještica u podrumu i sve to... A danas, pa nakon tolikog beskonačnog gledanja, film mi čak više niti ne izaziva jezu, ali se uvijek odlično zabavim i još ga uživam gledati.
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 12:26

meni je evil dead smece!previse naivno..jednostavno onakve filmove bez super jake produkcije ne treba ni raditi a taj film je koliko me sjecanje sluzi film B produkcije i nije nikakvo cudo sto mi djeluje naivno.zadnji puta sam ga gledao prije mozeda godinu dana,mislim 2ili3 dio i djelovao mi je kao komedija koju su rezirali magnus i bunker

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2006, 12:41

undying wrote:meni je evil dead smece!previse naivno..jednostavno onakve filmove bez super jake produkcije ne treba ni raditi a taj film je koliko me sjecanje sluzi film B produkcije i nije nikakvo cudo sto mi djeluje naivno.zadnji puta sam ga gledao prije mozeda godinu dana,mislim 2ili3 dio i djelovao mi je kao komedija koju su rezirali magnus i bunker
ae, biti će gadno kada dođe A$H i pročita ovo. :twisted:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Oct 2006, 14:27

menije evil dead odličan, pogotovo jedinica
I may be an idiot, but i am no fool.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 Oct 2006, 14:41

evil dead? smeće? ne seri evil dead je jedno od rijetkih dijela koje ima sva tri nastavka .......pravi klasik....
jedinica ima nesto posebno,dvojka je krvoproliće s dozom humora... at reći jej jebeni time travel.........zato......pazi se a$ha on ce te izludit kad pročita

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Oct 2006, 14:54

No ajde ljudi...čovjek ima svoje mišljenje, a to što se vi ne slažete s njim je druga stvar...raspravite to ko ljudi :wink: Mislim ni ja se ne slažem s njima, ali šta sad, neču ga zato ubiti hehe... :)

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2006, 14:54

horrorfan wrote:evil dead? smeće? ne seri evil dead je jedno od rijetkih dijela koje ima sva tri nastavka .......pravi klasik....
jedinica ima nesto posebno,dvojka je krvoproliće s dozom humora... at reći jej jebeni time travel.........zato......pazi se a$ha on ce te izludit kad pročita
To sam baš i ja rekao, a i vidio sam da je došao na drugi forum. Čudno da ga još nema. :twisted:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2006, 15:05

Hm... najbolji horror, dosta zajebano je za odlučiti. Razmišljao sam malo i mislim da nakon pogledanih valjda 600-700 filmova u tom žanru nemogu reći koji mi je najbolji. Možda bi mogao složiti uskoro kakvu listu najboljih filmova po horror pod-žanrovima, to bi već bilo pravdenije prema nekim filmovima.

A$H

Post by A$H » 25 Oct 2006, 15:23

undying wrote:meni je evil dead smece!previse naivno..jednostavno onakve filmove bez super jake produkcije ne treba ni raditi a taj film je koliko me sjecanje sluzi film B produkcije i nije nikakvo cudo sto mi djeluje naivno.zadnji puta sam ga gledao prije mozeda godinu dana,mislim 2ili3 dio i djelovao mi je kao komedija koju su rezirali magnus i bunker
Kaj da ti kažem neda mi se svađat tek se probudih iz nočne..ali Evil Dead trilogija,smeće?

Daj reci koja trilogija iz tvoje A produkcije horrora,ima svaki nastavak bolji od prethodnog ili jednostavno da su svi odlični(nebi se čudio da kažeš Scream..hehe..)...ili samo da imaju toliko fanova u svijetu..ma svaki A film je već na ljestvici niže samo zato kaj nema Bruce Campbella,a kamoli po priči ili originalnosti...

Vidim da očito gledaš samo razvikane filmove koji su bili u kinu...očito ti nitko nikad nije rekao,ali ne znači ako je film A produkcije da je zato original ili nije smeče ili nije naivan..ako bolje pogledaš vidjet ćeš da sva(ili bar jako jako jako veliki dio) originalnost leži u filmovi B produkcije...

A tko si ti da pljuješ po filmovima B-produkcije,vidim da ti je Halloween najbolji horror...a nijednom fanu/ljubitelju horrora nemože taj film bit "najbolji"...čut ćeš da je nekome najbolji od tog redatelja ili među filmovima sa psihopatskim ubojicama..ali od svih horror...očito je da neznaš koliko propuštaš ne gledajuči filmove B produkcije..
A i koji vrag si pisao o osotalim filmovima kad si i sam crveno podebljao da se spomene samo jedan film..sam se ne držiš pravila svog topica..

Kao što već negdje rekoh u filmove se kužiš koliko ja u kvantnu fiziku..
A očito je da ni ne čitaš previše stripove od Magnus-a & Bunker-a
A da i to tvoje pljuvanje po B filmovima...pogledaj svoj popis...pa onda pronađi definiciju B produkcije na netu
ma nedam mi se ni sve pisat...

OT:Evil Dead 2
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 Oct 2006, 16:19

Alan ford je zakon....samo a$h nebi se slozio da je dvojka najbolja ipak original je nesto napetiji i čak vizualno bolji....al palac iz dvojke je zakon :D

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 16:50

A$H wrote:
Kaj da ti kažem neda mi se svađat tek se probudih iz nočne..ali Evil Dead trilogija,smeće?

Daj reci koja trilogija iz tvoje A produkcije horrora,ima svaki nastavak bolji od prethodnog ili jednostavno da su svi odlični(nebi se čudio da kažeš Scream..hehe..)...ili samo da imaju toliko fanova u svijetu..ma svaki A film je već na ljestvici niže samo zato kaj nema Bruce Campbella,a kamoli po priči ili originalnosti...

Vidim da očito gledaš samo razvikane filmove koji su bili u kinu...očito ti nitko nikad nije rekao,ali ne znači ako je film A produkcije da je zato original ili nije smeče ili nije naivan..ako bolje pogledaš vidjet ćeš da sva(ili bar jako jako jako veliki dio) originalnost leži u filmovi B produkcije...

A tko si ti da pljuješ po filmovima B-produkcije,vidim da ti je Halloween najbolji horror...a nijednom fanu/ljubitelju horrora nemože taj film bit "najbolji"...čut ćeš da je nekome najbolji od tog redatelja ili među filmovima sa psihopatskim ubojicama..ali od svih horror...očito je da neznaš koliko propuštaš ne gledajuči filmove B produkcije..
A i koji vrag si pisao o osotalim filmovima kad si i sam crveno podebljao da se spomene samo jedan film..sam se ne držiš pravila svog topica..

Kao što već negdje rekoh u filmove se kužiš koliko ja u kvantnu fiziku..
A očito je da ni ne čitaš previše stripove od Magnus-a & Bunker-a
A da i to tvoje pljuvanje po B filmovima...pogledaj svoj popis...pa onda pronađi definiciju B produkcije na netu
ma nedam mi se ni sve pisat...

OT:Evil Dead 2
uh...a gdje sam ja to rekao da su filmovi B produkcije smece?jedni od mojih omiljenih filmova su filmovi B produkcije recimo:ratnici podzemlja,stanica13,t.m.m.pilom!ja sam napisao da mi je evil dead smece isto onako kako sam napisao da mi je visokobudjetna serija x-files smece!evil d.da bi ispao dobar film mora da bude film A produkcije!zasto?zato sto je prezahtijevan!trazi od reditelja mnostvo specijalnih efekata,kvalitetnih maski..a ne moze jel mu je budjet jako mal!to ti je isto kao da das zidaru gradjevinskog materijala za 3 kata i zahtijevas od njega 4 kata!+filmovi B produkcije htio ti to priznati ili ne vec u samome startu gube od filmova A produkcije sa 1:0 naravno kraj je tek kad sudija odsvira kraj kao sto se vidi na fenomenalnim filmovima ratnici podzemlja...oni su znali izbjeci svoje slabosti+donjeli su nesto novo filmu!e upravo to ove filmove cini genijalnim!!|glavni glumac u evilu mi djeluje kao branko kockica,kao da glumi za djecu do14 godina-moje misljenje.

+ti mozes reci da ti je bolja prica u evilu nego u halloweenu i samo ti to mogu priznati jel to je stvar ukusa ali reziju,glumu,muziku,atmosferu NE!to je vec neozbiljno.mogu da svatim kad mi neko dodje i kaze da mu je egzorcist ili recimo t.m.m.pilom bolji od halloweena ali evil NE.ja nisam iskljuciv po pitanju zanra,moji najbolji reditelji su karpenter,brian de palma,croneberg a dodao bi tu i copolu i kurosavu znaci ne robujem samo jednim zanrom.

+ja ne spamam,dobro procitaj prvi post i vidices da sam napisao da se iskljucivo stavi jedan film a da se ispod dodaju drugi da se moze malo vise pricati..

pozz

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 17:38

HorrorHR wrote:Hm... najbolji horror, dosta zajebano je za odlučiti. Razmišljao sam malo i mislim da nakon pogledanih valjda 600-700 filmova u tom žanru nemogu reći koji mi je najbolji. Možda bi mogao složiti uskoro kakvu listu najboljih filmova po horror pod-žanrovima, to bi već bilo pravdenije prema nekim filmovima.
znam da je tesko,bas sam to i htio isprovocirati da se kaze jedan horor koji bas ono smatrate svojim..ne mora biti super produkcija,ne mora se nikome svidjati sem vama..ali eto cisto da se vidi kako vi zamisljate horor film..pa da se poslije na to nadovezemo pricom..

+meni je zao sto sam jako davno gledao hellraisera pa ne mogu o njemu da pricam,ne mogu da se sjetim-nadam se da cu ga u skorije vrijeme pogledati.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2006, 17:43

Meni prvo na pamet kad razmišljam o nekom najdražem horroru pada Romerov Dawn of Dead. Kada smo ga ja i ekipa dobili an nekom izlizanom VHSu bili smo toliko očarani da smo ga 4 dana zaredom gledali. To mi se od tada nikada nije desilo - da jedan film me toliko dojmio. Jesam poslije toga gledao XXX drugih horrora, ali onako kad bi generalizirali taj bi mi bio najraži.

Znam da je to tako i po tome da kad surfam ebayom prvo potrazim neke stvarcice ako ima za kupit vezane za dawn of the dead...

FilmTV

Post by FilmTV » 25 Oct 2006, 19:58

Ako baš mora biti samo jedan onda je to ipak Hellraiser iz sentimentalnih razloga.

Post Reply