Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 02 Feb 2009, 17:38

der todesking [1990]

joj, sto vise nemam snage za ovakvo sto...
djelovalo je obecavajuce, ispalo nesto cega se sada 5 minuta nakon zavrsetka vise ne sjecam.
7 dana u tjednu, 7 (samo)ubojstava, art.
nema sokantne smrti, nema dubine, nema svrhe.
obicno se ljudi povedu za ovakvim ostvarenjima i usvajaju se prezentirana grotesknost i vulgarnost kao kreativnost, a i sama se usudim rec da sam mozda nesto propustila, no zbilja se ne osjecam nista vise dirnutom, potresenom i u bilo kojem slucaju drugacijom sada, nego sto sam se osjecala prije pokretanja filma.
sama tema je teska, ali izuzetno trivijalna i prazna u izvedbi.
kome se da trositi vrijeme i tko misli da ce nesto pronaci u filmu, topla preporuka, ali vecini bih zbilja savjetovala da potraze nesto drugo.

2/10

bakero

Post by bakero » 02 Feb 2009, 20:12

Cannibalist wrote:Tideland (2005) - vrlo cudan art psiho film, valjda drama, neznam ni ja, nalikuje morbidnoj bajci...prejeben je

7,6/10
to već dugo dugo vremena imam i nikako da ga pogledam!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

NovemberBlut

Post by NovemberBlut » 02 Feb 2009, 20:35

Cannibalist wrote:Tideland (2005) - vrlo cudan art psiho film, valjda drama, neznam ni ja, nalikuje morbidnoj bajci...prejeben je

7,6/10
jao meni je divan... ona psihoticna curica i tata joj i oni svi neki likovi koji ne znas kojoj dimenziji pripadaju... odlican je doista.
mogla bih ga opet pogledat :)
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]

Boby

Post by Boby » 02 Feb 2009, 22:08

"A Day At The Races" (1937)

Još jedan od filmova s braćom Marx. Film koristi isti obrazac kao "A Night At The Opera" što uključuje podosta slične glazbene skečeve i istu poantu priče. Harpo je i dalje njemi hiperaktivac, Chico prefriganac a Groucho urnebesni, cinični spletkaroš. Usprkos silnoj repetativnosti ovaj film uspjeva oraspoložiti i nasmijati i nakon 72 godine

http://www.imdb.com/title/tt0028772/

elrania

Post by elrania » 02 Feb 2009, 22:41

Boby wrote:"A Day At The Races" (1937)

Još jedan od filmova s braćom Marx. Film koristi isti obrazac kao "A Night At The Opera" što uključuje podosta slične glazbene skečeve i istu poantu priče. Harpo je i dalje njemi hiperaktivac, Chico prefriganac a Groucho urnebesni, cinični spletkaroš. Usprkos silnoj repetativnosti ovaj film uspjeva oraspoložiti i nasmijati i nakon 72 godine

by ash - zvuci kao da moze bit nesto drugo..taj brat je rodjen nijem..tak da je u svakom filmu isti..dok ostali mjenjaju uloge..

Carpenter

Post by Carpenter » 03 Feb 2009, 00:28

Arsenic and old lace(1944.) - antologijska crna komedija, urnebesno smiješna i nakon 3.-4. gledanja.
Are you talking to me?

Boby

Post by Boby » 03 Feb 2009, 01:11

elrania wrote:
Boby wrote:"A Day At The Races" (1937)

by ash - zvuci kao da moze bit nesto drugo..taj brat je rodjen nijem..tak da je u svakom filmu isti..dok ostali mjenjaju uloge..
Mislim da se varaš. Na wikipedii i imdb piše da je mogao govoriti iako to nije činio dok je nastupao

Hec

Post by Hec » 03 Feb 2009, 15:15

Vertikalna Granica
"Six strings to cover fear..."

Ghrall

Post by Ghrall » 03 Feb 2009, 17:25

Outlander - Film me definitivno oduševio. Sam koncept priče mi je bio zanimljiv i monster mi je ok mada bi još bolje bilo kad nebi bilo onih svjetlucavih pizdarija po sebi. Što se tiče glumaca svi su vrlo dobro odradili uloge. Jest da su neke stvari malo isforsirane ali to mi nije smetalo SPOILER recimo kad mač napravi od komada olupine broda.GOTOV SPOILER.

Studeni

Post by Studeni » 03 Feb 2009, 17:55

SLUMDOG MILLIONAIRE
---- veoma simpatično... 9/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Feb 2009, 20:07

Hulk vs - dvije priče, dobra animacija, krv, akcija, rasturanje. wolverine sadržava poznate negativce kao omega red, ali je priča slaba. A drugi dio je ipak puno bolji, Thor protiv Hulka, makar nisam očekivao da će Thor tako brzo pasti... Uobičajeni solidan animirani superherojski, ništa specijalno 3/5

James bond: The man with golden gun - christopher lee, akcija, vožnja, solidna radnja, komadi i to. Samo jedino nastavak kvari taj iritatni šerif deformiranih usta...
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 04 Feb 2009, 02:06

"Red" http://www.imdb.com/title/tt0972883/
Odlucio sam ga pogledati jer nisam imao sto drugo i stvarno je nadmasio sva moja ocekivanja-odličan film.
Prica totalno jaka,ali i potresna,a pri samom kraju cak bi rekao sokantna...
Briax Cox vrhunski odglumio,ali i klinac oko kojeg se radnja vrti...Tako je iritantan,da jedva cekas da ga pravda stigne...
Jedino mi se bas nije svidilo SPOILER sto starac usprkos prevrtanju auta,metku u tijelu,raznim udarcima ipak preživi END SPOILER
Ali ok,i to ima svoju draz,radi samoga kraja.

8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Feb 2009, 02:39

GreenHornet wrote:"Red" http://www.imdb.com/title/tt0972883/
Odlucio sam ga pogledati jer nisam imao sto drugo i stvarno je nadmasio sva moja ocekivanja-odličan film.
Prica totalno jaka,ali i potresna,a pri samom kraju cak bi rekao sokantna...
Briax Cox vrhunski odglumio,ali i klinac oko kojeg se radnja vrti...Tako je iritantan,da jedva cekas da ga pravda stigne...
Jedino mi se bas nije svidilo SPOILER sto starac usprkos prevrtanju auta,metku u tijelu,raznim udarcima ipak preživi END SPOILER
Ali ok,i to ima svoju draz,radi samoga kraja.

8,5/10
mi pošalješ link torenta na pm? please
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 05 Feb 2009, 12:13

Dead Like Me: Life After Death (2009)napokon smo dobili zavreštak koji smo toliko tražili.iskreno nije ono što sam/ očekivao.neki likovi su promjenjeni,neke misterije su ostale nerazrješene..ali svejedno 8/10

4: Rise of the Silver Surfer (2007)-ah nije nešto , ali je ipak bolji od predhodnika.. 6,5/10

Bolt (2008)-ugodno iznenađen.nisam očekivao ovako kvalitetan..ideja,glasovi.likovi..sve odlično 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

NovemberBlut

Post by NovemberBlut » 06 Feb 2009, 00:56

Berlin- a symphony of a great city

predivno...volim stare njemacke filmove... cista desetka!
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]

Post Reply