Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
gandalf

Post by gandalf » 30 Jan 2009, 22:52

maddjuro wrote:ni ne zelim znat u kojem kontextu
Dobro da se ja ne sjećam 90% snova ujutro! :lol:

Hec

Post by Hec » 31 Jan 2009, 00:54

ptuj :(
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Jan 2009, 16:39

Cannibalist wrote:ptuj :(
onaj švaba što je silovao svoju kćer i zatočio? Eh, to pokazuje kakvo je društvo danas, svi gledaju samo svoja posla...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Feb 2009, 12:15

Ljudovi, kakva su vaša iskustva s umnjacima?

Evo ja lagano pizdim, jer me već tjedan i pol boli ko vrag (treći raste do kraja) i zanima me jel mogu ja doć zubarici i zamolit je da mi to sve povadi?
Primjetila sam da mi nisu u ravnini s ostalima, nego prema van + što su mi u zadnjih god dana malo skrivili ostale zube..
I sad, jesu to dovoljni razlozi za vađenje? Po onom što sam našla na netu - jesu. Ali sve je ona to vidjela prije, ali nije ništa rekla, a ja nisam pitala jer tad nisam marila za to.
Sad itekako marim, jer ću poludit koliko boli...

boliiiii :cry:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 01 Feb 2009, 12:50

imas ono gumeno za bebe pa mozes zvakat :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Feb 2009, 13:00

Asfodel wrote:Ljudovi, kakva su vaša iskustva s umnjacima?

Evo ja lagano pizdim, jer me već tjedan i pol boli ko vrag (treći raste do kraja) i zanima me jel mogu ja doć zubarici i zamolit je da mi to sve povadi?
Primjetila sam da mi nisu u ravnini s ostalima, nego prema van + što su mi u zadnjih god dana malo skrivili ostale zube..
I sad, jesu to dovoljni razlozi za vađenje? Po onom što sam našla na netu - jesu. Ali sve je ona to vidjela prije, ali nije ništa rekla, a ja nisam pitala jer tad nisam marila za to.
Sad itekako marim, jer ću poludit koliko boli...

boliiiii :cry:
je, umnjaci su nepotrebni, koliko znam. A kada rastu, onda boli. Mom bratu su izvadili umnjake, a većina ih vadi pošto samo uzrokuje bolove...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 01 Feb 2009, 13:11

umnjaci su apsolutno nepotrebni i cim smetaju, trebalo bi ih izvaditi.
ja sam ih vadila 3 komada pred negdje 3 godine i eto, sve super.
mene nije nista boljelo, ali mi je stiskalo zube i morali su van. gornjji su mi pak bili tocno iznad sedmica koje mi isto tak nisu skroz izasle i jos su poceli rast prema gore pa se tu dobro izbrusilo i natezalo da ih se izvadi.
isla sam svaki tjedan jednog da bar mogu lakse jest. ovako bi bilo drama 3 3 sava u ustima popit sokic, a kamo nes konkretnije.
ostale su mi velike masnice po licu oko usta od natezanja kukama, jer se moralo nekako rasiriti usta, al proslo bi za koja 2-3 dana.

jos mi je ostao lijevi, dolje za svaki slucaj ak mi npr. u trudnoci ode sestica s te strane, jer je plombirana (a majka je imala problema sa zubima u trudnoci), pa da ovaj moze izrast i popuniti prostor.
doduse, nes me probadala do pred par dana i sad se opet smirilo sve.

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Feb 2009, 14:02

Ajd hvala, nisam mogla ić zubaru jer sam imala ispite, a kad sam odlučila da je ovo prešlo svaku mjeru zatekao me vikend, pa ću se sutra tek naručit i bla bla... mislim i sad iam ispite, ali ne mogu više ovako :(

S tim da ovo nije obična ona bol kad rastu, prošla sam i to, ovo je nešto drugo..

Sad me neka mačka popljuvala na drugom forumu, jer kao kako mogu mislit na estetiku zubi, nema veze što su mi krivi, bitno da su zdravi :roll:

elrania

Post by elrania » 01 Feb 2009, 14:10

Asfodel wrote: Sad me neka mačka popljuvala na drugom forumu, jer kao kako mogu mislit na estetiku zubi, nema veze što su mi krivi, bitno da su zdravi :roll:
sigurno ima groblje u ustima pa tjesi samu sebe usput.

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Feb 2009, 14:17

elrania wrote:
Asfodel wrote: Sad me neka mačka popljuvala na drugom forumu, jer kao kako mogu mislit na estetiku zubi, nema veze što su mi krivi, bitno da su zdravi :roll:
sigurno ima groblje u ustima pa tjesi samu sebe usput.
:rotflmao:
nije to, nego baš suprotno, njoj su sva 4 izrasla bez greške i problema, pa joj sad drugi nisu normalni ako se na nešto žale, lako je njoj kad ima savršene zube :roll:

Aryx

Post by Aryx » 01 Feb 2009, 14:57

meni je ortodontica rekla da ne bi trebao vaditi jos zadnja 4 , a zubar kao da bi odmah treebao izvaditi zadnja 4 :shock: :lol: :lol: , ipak nisam nego cu ako bude trebalo tek kada skinem aparatic :D , inace nisam bio kod zubara negdje 4 godine i bas sam brijao kako ce mi ziher srati a on kaze kako mi je sve savrseno 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 01 Feb 2009, 15:01

uh, ja ako iskljucim ovo vadenje osmica nisam bila od negdje 1. srednje. :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Feb 2009, 15:09

ja sam cijelo ljeto proveo na zubarskoj stolici. lovely... ^^

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Feb 2009, 15:39

meni umnjaci opće ne smetaju, al mi je bilo gadno kad mi je ispala plomba, pa sam slomio zub otvarajuć bocu kole s zubom, jer pošto je zub bio prazan je lako puko, nije opće bolilo, ali kad sam išao stvljat krunu, to je bila strava, moro bi opet otići na kontrolu. Iako ja imam problem sto su mi zubi pregusti, pa se karijes uvuče sa strane pa se jedino na rengenu evntualno vidi da je pokvaren, a to znači ić se slikat kad zaboli
I may be an idiot, but i am no fool.

gandalf

Post by gandalf » 01 Feb 2009, 16:13

Meni su sva 4 vani, bez bolova su izašli, bez problema osim ponekad malo nadraženog zubnog mesa! Sad mi lijepo popune praznine gdje sam vadio zube!

Locked