Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Decadentor
The Grudge (2004)
Hm srednja zalost, vise manje tipican japanski ghost filmic. I ima dobre scene (iz scary movie 4)
SPOILER Zivcira me kako u filmu hodaju lesevi i napadaju ljude (ko zombiji) a ljudi glupi ko kurac se tako useru od straha da se nemogu micat i onda zombi-duh pola sata plazi po tebi..
Hm srednja zalost, vise manje tipican japanski ghost filmic. I ima dobre scene (iz scary movie 4)

SPOILER Zivcira me kako u filmu hodaju lesevi i napadaju ljude (ko zombiji) a ljudi glupi ko kurac se tako useru od straha da se nemogu micat i onda zombi-duh pola sata plazi po tebi..

- Studeni
HIT AND RUN (2009) ---- hm...prvih 20ak i sitno minuta i misliš da gledaš "Stuck" i nije ti jasno.....pretpostavljam da je trebao biti skroz solidan jeftini B filmić, ali se raspao s ponajprije retardiranom režijom....ribizla čak i solidno glumi, ali ne može ga izvući pa sam ostao sa onom klasičnom "trebalo je biti bolje".... 5.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Studeni
CREEP (2004) ---- u konačnici ipak dosta pogubljen film bez potpune razrade, čini mi se.....Franka Potente izrazito slaba karika (neovisno što je njen lik takav da ga apsolutno niko ne bi volio) i slabašni dijelovi scenarija su osnovni problem.....vizualno lijepo izgleda, soundtrack skroz dobar....definitvno prolazi, ali šteta slabih trenutaka.... 6/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Asfodel
To je ono u podzemnoj željeznici jel tak, nisam gledala do kraja jer je bilo slabašno..Studeni wrote:CREEP (2004) ---- u konačnici ipak dosta pogubljen film bez potpune razrade, čini mi se.....Franka Potente izrazito slaba karika (neovisno što je njen lik takav da ga apsolutno niko ne bi volio) i slabašni dijelovi scenarija su osnovni problem.....vizualno lijepo izgleda, soundtrack skroz dobar....definitvno prolazi, ali šteta slabih trenutaka.... 6/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- bakero
uh daj već odavno želim pogledat... moram ga skinit pod hitno!John_Ryder wrote:audition - odličan film, takashi zna šta radi8.5/10
Alien raiders 6/10 - radnja iznimno zanimljiva negdje do 45min filma,sve super,napeto,brzo se odvija,nakon toga se film razvodni,uspori i počinje lagano bit dosadan....šteta a obećavao je...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Studeni
- elrania
- john_constantine
pumpkinhed 3 - hm, nastavak koji je imao zanimljiv početak i nakon prve scene smrti, krenuo nizbrdo. Ima dosta krvavih scena, ali nervira to miješanje boli kada drugi pate i ova žrtva koja umire + offscreen. Šteta scene u zatvoru. A i likovi nisu baš nešto za koje bi se vezali. Radnja solidna, a čudoviše bolje napravljeno, makar ima par smiješnih CGI scena + urnebes ono kada nosi golemi balvan.
A i naš prijevod, mi smo ga preveli kao tikvan.

A i naš prijevod, mi smo ga preveli kao tikvan.

Michel puši karu.
-
- john_constantine